Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Welkom aan ons nieuw teamlid - Mike Nevin

1 apr 2021

Michael Patrick Nevin

Geboren in Glasgow, Schotland.

Ik groeide op met een enorme interesse in muziek en als tiener leerde ik mezelf gitaar spelen (terwijl ik eigenlijk opgesloten hoorde te zitten in mijn slaapkamer om te studeren voor mijn examens). Ik heb altijd gezegd dat ik op een dag een succesvol muzikant zou worden, de wereld rondreizend met mijn vrienden, maar gelukkig heeft mijn vader me overgehaald om me eerst te concentreren op een opleiding.

Nadat ik mijn laatste jaar had afgerond, verliet ik de middelbare school op mijn zeventiende en ging ik parttime op zaterdagochtend bij de TSB bank werken als kassier terwijl ik naar de universiteit ging en daarnaast werkte ik in mijn plaatselijke bar in Glasgow. Al snel kreeg ik een vaste voltijdse baan aangeboden, dus ik verliet de universiteit en mijn andere baan om me te concentreren op mijn carrière in het bankwezen.

Na korte tijd werd ik gepromoveerd tot Personal Account Manager en werkte ik ongeveer vier jaar in deze functie voordat ik op een ochtend een e-mail ontving met de vraag of ik interesse had in een overplaatsing naar Spanje om bij Sabadell Bank te werken. Na een minuut lang nadenken, besloot ik me kandidaat te stellen, ondanks het feit dat ik geen Spaans sprak! Na een paar weken van e-mails, telefonische interviews, skype vergaderingen, kreeg ik te horen dat ik mijn koffers moest pakken omdat ik binnen een paar weken naar Moraira zou verhuizen.

Na slechts een jaar in Spanje, was ik in staat om conversatie Spaans te spreken zonder lessen te volgen, maar door mezelf te dwingen om meer Spaans dan Engels te gebruiken in mijn dagelijkse leven. Door TV te kijken in het Spaans, mijn telefoon en computer in het Spaans te veranderen, vrienden te worden met de lokale bevolking in de buurt of zelfs door mijn bestelling in het restaurant in het Spaans te geven, was ik in staat om mijn Spaanse luister- en spreekvaardigheid verder te ontwikkelen.

Ik heb vier jaar voor de Banco Sabadell in Moraira gewerkt en tegen het einde van 2020 realiseerde ik me dat ik nu al meer dan 10 jaar in het bankwezen werkte. Toen ik nadacht over het feit dat ik net zo'n enorme mijlpaal had gepasseerd, herinnerde ik me een van mijn favoriete citaten van wijlen Steve Jobs, voormalig CEO van Apple.

"De afgelopen 33 jaar heb ik elke ochtend in de spiegel gekeken en mezelf afgevraagd: 'Als vandaag de laatste dag van mijn leven zou zijn, zou ik dan willen doen wat ik vandaag op het punt sta te doen? En als het antwoord te veel dagen achter elkaar 'nee' is geweest, weet ik dat ik iets moet veranderen.

Met dat gezegd hebbende, nam ik het op me om een nieuwe carrière te vinden die me opwindt, me motiveert om mezelf te blijven pushen en natuurlijk om me nooit te schikken. Ik geloof echt dat Select Villas de omgeving is waar ik naar op zoek was en ik ben zo enthousiast om deel uit te maken van het nu al geweldige team!

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS