Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Gratis webinar op vrijdag 7 mei om 11.00 uur over belastingen, het nodige papierwerk voor residentie en particuliere ziektekostenverzekering

30 apr 2021

Na het succes van onze vorige webinar over het verkrijgen van residentie in Spanje, hebben we een Zoom webinar gepland op vrijdag 7 mei om 11.00 uur (10.00 uur in het Verenigd Koninkrijk), waar we de belangrijkste punten zullen behandelen over papierwerk voor residentie in Spanje en we zullen dieper ingaan op belangrijke aspecten zoals:

  • Belasting
  • Gezondheidsverzekering
  • Particuliere ziektekostenverzekering
  • Niet-lucratief visum
  • Gouden visum of residentie met investering

Als u ons virtuele evenement op 9 april hebt bijgewoond en nog steeds vragen hebt, of gewoon nauwkeurige informatie nodig hebt voor uw residentieplannen in Spanje, dan is deze webinar iets voor u! Onze Sales Executive, Sarah Larkin, zal het online evenement hosten en zal worden vergezeld door twee lokale experts:

  • Maria Jose Sanchez, een advocaat van Fuster Associates, een expert in Costa Blanca eigendomsrecht en rechten.
  • Mark Petrie van Mark Petrie Insurance, een expert in de verzekeringssector.

Aan het einde van het evenement zullen zij graag al uw vragen beantwoorden via video chat. Mochten we in tijdnood komen, neem dan aan dat alle vragen die niet tijdens het webinar beantwoord worden, verzameld en beantwoord zullen worden door de expert in kwestie en dat alle vragen en antwoorden samen met de opname naar alle aanwezigen gestuurd zullen worden


 
Hoe deel te nemen aan het Select Villas Webinar

Veel vragen rijzen met betrekking tot verblijfsvergunningen in Spanje en bureaucratische procedures. Select Villas zal de belangrijkste punten behandelen, in het Engels, door middel van deze webinar.

Wilt u deelnemen? Stuur ons een e-mail naar info@select-villas.es of bel ons op +34 616 002 993 en wij zullen u gratis toegang geven tot de video call en u voorzien van alle informatie die u nodig heeft.

Als u het vorige webinar hebt gemist, neem dan contact met ons op en wij sturen u de stemopname en een kopie van het vragen- en antwoordenblad van dit webinar. Zo blijft u op de hoogte van al het wettelijke papierwerk dat nodig is om in Spanje te verblijven en voorkomt u problemen in de toekomst!

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS