Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

10 Redenen waarom u een eigendom in Benissa zou moeten kopen!

14 jun 2021

Denkt u erover om een woning te kopen in een van de vele mooie gebieden van de Costa Blanca, maar weet u niet welk gebied u moet kiezen? Dan zal dit bericht erg nuttig voor je zijn. Hier zijn 10 redenen waarom u zou moeten overwegen om een woning in Benissa te kopen :

1. Prachtige baaien

Binnen 5-10 minuten rijden of zelfs lopen van uw accommodatie vindt u prachtige baaien langs de kust van Benissa om te duiken, snorkelen, per boot te verkennen of gewoon te genieten van de kleurrijke zonsondergangen.


2. Bergwandelingen

Als u van wandelen houdt, kunt u genieten van mooie wandelingen in de bergen Bernia, Oltà en La Solana .


3. La Ruta del Moscatell / Muscat-route

De thuisbasis van een groot Muscatel-teeltgebied dat bezoekers een unieke wijnervaring biedt tussen de wijngaarden en de heerlijke lokale wijnproeverijen.

4. Picknickplaatsen

Er zijn picknickplaatsen in de open lucht en speelplaatsen voor families en vrienden om samen te komen midden in de natuur.

5. Ecologische kustroute

Als je een van de meest spectaculaire panoramische uitzichten van de kustlijn wilt fotograferen, zijn de ecologische wandelingen van Benissa een echte aanrader. Het labyrint van paden en houten loopbruggen leidt u naar de smaragdgroene wateren van de zee, enorme kliffen en diverse vegetatie .


6. Kajakpad

Kajaktochten zijn een van de aantrekkelijkste manieren geworden om de rotsachtige kustlijn en de vele zee-inhammen te verkennen.

7. Lokale producten

Mis de markt op zaterdagochtend in de stad Benissa niet om verse, seizoensgebonden en lokale producten te kopen.

8. Mediterrane keuken

Uit eten gaan is een groot deel van de Spaanse levensstijl. Er is een breed scala aan restaurants van goede kwaliteit om uit te kiezen met een fantastisch uitzicht of in een ideale omgeving .

9. Strandbars

Tijdens de lange zomermaanden zijn deze strandbars erg populair voor livemuziek en cocktails !

10. Neem een pauze van de chaos

Benissa is een geweldige plek om weg te komen, te ontspannen, contact te maken met de natuur en de Spaanse mediterrane levensstijl te omarmen.

Wilt u deze mediterrane geneugten ervaren? Trakteer uzelf op onze eigendommen te koop in Benissa

Als de mediterrane levensstijl van Benissa u aanspreekt, KIJK dan eens op onze zorgvuldig geselecteerde eigendommen hieronder:

  • Finca's en villa's met privézwembad, tuin en prachtig uitzicht op de bergen
  • Luxe villa's met panoramisch uitzicht op zee
  • Mediterrane herenhuizen met zonnige terrassen
  • Appartementen op slechts een paar meter van het strand

Of u nu op zoek bent naar een familievakantiehuis aan zee of een villa voor lange termijn met zwembad en zonnige terrassen , wij zijn er om u te helpen!

Neem voor meer informatie of het aanvragen van een bezichtiging of videogesprek gerust contact op met een van onze ervaren teamleden. We kunnen Engels, Spaans, Valenciaans, Frans, Duits en Nederlands spreken.

Fotogalerij

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS