Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

VERKOCHT is ons favoriete woord van de dag: Voordelen van het verkopen van uw woning in Costa Blanca met Select Villas

22 jun 2021

Als u eigenaar bent van een woning in Moraira, Benissa of de omgeving en deze wilt verkopen om te verhuizen , geld te besparen of te vergroten of te verkleinen , biedt Select Villas u een aantal voordelen die u in geen enkel ander onroerend goed zult vinden in de lokale omgeving.

1. Wij bieden concurrerende tarieven en gratis diensten aan exclusieve klanten

 • Verminderde commissies
 • GRATIS plattegronden en plattegronden + GRATIS 360º videorondleidingen
 • GRATIS energie-efficiëntiecertificaat

2. We spreken 6 verschillende talen

Ons meertalige team is gekwalificeerd om met internationale klanten te communiceren in zes verschillende talen: Engels, Duits, Spaans, Nederlands, Frans en ook Valenciano , de traditionele taal van de regio. Als u de Spaanse taal niet vloeiend spreekt, kan ons team onderhandelen tussen alle partijen om ervoor te zorgen dat er geen misverstanden ontstaan en het proces soepel verloopt.

3. We hebben een breed netwerk van externe medewerkers

We hebben een goede relatie met specialisten op verschillende gebieden, van advocaten, notarissen, bankiers, valutaspecialisten tot lokale technici, waardoor we u in elke fase van het verkoopproces een deskundig advies kunnen geven .

4. Prominente kantoorlocatie

Uw eigendom is uitstekend zichtbaar voor voorbijgangers dankzij de prominente ligging van ons kantoor, op slechts een paar meter van het strand van Moraira.

5. We creëren aantrekkelijke vastgoedaanbiedingen

Wij ontwerpen uw gepersonaliseerde eigendomsvermelding met in het oog springende beschrijvingen, een portfolio van maximaal 40 foto's, video's, locatie op de kaart en alle relevante informatie . Zodra we het klaar hebben, zullen we het adverteren op onze website en op de meest populaire internationale vastgoedportalen.

6. We gebruiken de marketingtechnieken die de beste resultaten geven

We combineren de traditionele marketingtechnieken die het beste werken met de meest geavanceerde technieken om zowel Spaanse als buitenlandse kopers aan te trekken:

 • Onze eigen vastgoedbrochure, lokaal verspreid
 • Vastgoedpresentatie in ons kantoor
 • Google Adwords en advertenties op sociale media
 • Begeleide online bezichtigingen
 • Vastgoedoptimalisatie
 • Wekelijkse nieuwsbrieven aan kopers
 • Online evenementen: webinars
 • Adverteren op internationale vastgoedportals


7. We waarderen uw eigendom met eerlijkheid

Als uw woning al enige tijd met lage rente te koop staat, komt dat waarschijnlijk doordat de prijs niet marktconform is. Dit is een van de meest voorkomende fouten die huiseigenaren maken en een die vermeden kan worden met een goede taxatie . Bij Select Villas kunnen we de juiste prijs voor uw woning berekenen rekening houdend met de verschillende kenmerken van uw woning: ligging, uitzicht, verdeling, staat, etc.

8. Inloggen voor leveranciers: Full service

Verkopers hebben altijd en overal toegang tot een privégedeelte op de website om op de hoogte te blijven van de voortgang van de verkoop van hun eigendom of om suggesties te doen.

Wilt u zien hoe onze makelaars in Moraira de ideale koper voor uw woning vinden?

VERKOCHT is ons favoriete woord en het woord dat we het meest herhalen dankzij ons efficiënte management bij de promotie en verkoop van eigendommen. Na het zien van al deze voordelen, lijdt het geen twijfel dat Select Villas de makelaars in Moraira is die u nodig hebt om uw eigendom op een stressvrije manier te verkopen.

Dus als u uw villa, appartement, bungalow, finca of een ander type woning met Select Villas wilt verkopen, hoeft u ons alleen maar te laten weten:

 • Vul het formulier in het gedeelte "Verkopers" in met de details van uw eigendom
 • Bezoek ons op ons kantoor in Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante
 • Bel ons op + 34 966 490 861 | + 34 616 002 993
 • Stuur ons een e-mail naar enquiries@select-villas.es

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS