Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Ontmoet het hele team van Select Villas!

24 aug 2021

Select Villas is een succesvol makelaarskantoor in Moraira - noordelijke Costa Blanca - dat zich inzet voor voortdurende bijscholing en verbetering van de klantenservice. Ons geheim is gebaseerd op de grote familie die we hebben gevormd en waar we echt trots op zijn.

Het is tijd om hen een gezicht te geven en een beetje van hun verhaal te leren!

 • Chris Garwood: Partner

Hij richtte het bedrijf op in 2003 en was een van de voorlopers van de Select Villas waarden. Hij geniet nu van zijn pensioenperiode, maar vindt altijd tijd om ons te bezoeken - een fontein van ervaring en kennis!

Taal: Engels.

 • Linda Garwood: Partner

Samen met Chris Garwood, is zij de stichter van wat we vandaag kennen als Select Villas: een loyaal en eerlijk Makelaarskantoor. Ze werkt nog steeds op de afdeling After Sales, waar ze ervoor zorgt dat elke verkoop succesvol wordt afgerond bij de notaris - geen detail wordt over het hoofd gezien!

Talen: Engels en Spaans.

 • Dawn Williamson: Office Manager

Ze kwam in 2016 bij het team in een administratieve rol en is persoonlijk en professioneel gegroeid in het werken op alle gebieden van het bedrijf, terwijl ze ook een competent, getalenteerd en veeleisend team aanstuurt.

Talen: Engels en Spaans.

 • Karen Lynch Martin: After Sales & Accounts Manager

We hadden het genoegen om haar in 2016 in het team te verwelkomen en ze werkt nu binnen de afdeling After Sales samen met Linda. Ze vormen beiden een geweldig team! Ze spreekt vloeiend Engels, Spaans en Valenciaans met een vleugje Frans. Ze is geboren in Ierland, maar heeft meer dan 30 jaar in Spanje gewoond.


 • Julia Joyce: Verkoopmanager

Sinds ze in 2014 bij het team kwam, heeft ze uitstekende onderhandelingsvaardigheden en competenties ontwikkeld, waardoor ze een welverdiende promotie verdiende! Ze leidt nu vakkundig het verkoopteam. We vinden het geweldig om haar in ons team te hebben!

Talen: Engels, Spaans, Frans en Duits.

 • Maureen Pruvoost: Verkoop/Administratie

Ze kwam in 2018 uit België en heeft zich snel geïntegreerd in het team door ons te helpen met taxaties en verkoop van onroerend goed. Haar taalvaardigheden zijn ongelooflijk, want ze spreekt 5 Europese talen: Engels, Spaans, Frans, Duits en Nederlands.


 • Nanouschka De Wilde: Administratie en verkoopondersteuning

We verwelkomden haar in 2020, net toen de pandemie uitbrak. Ondanks de moeilijke tijden gaf Nanouschka niet op en behaalde ze de officiële titel van vastgoedmakelaar (API). Ze biedt onze klanten nu een uitstekende service door het beantwoorden van vragen, het noteren van panden en het afhandelen van onroerend goed procedures - een waar genoegen om haar bij ons te hebben!

Talen: Engels, Spaans en Nederlands.

 • Mike Nevin: Administratie en verkoopondersteuning

Mike is geboren in Glasgow en is ons jongste personeelslid. Hij verhuisde naar Spanje om bij een bank te werken, maar zijn gedrevenheid en interesse in mensen en onroerend goed brachten hem ertoe zijn geluk te beproeven bij Select Villas, een onroerend goed bedrijf in Moraira. Hier heeft hij zijn ware roeping gevonden!

Talen: Engels en Spaans.

 • Tamaye McCue

Tamaye is onze nieuwste medewerkster en heeft vele jaren ervaring in de lokale onroerend goed markt. Na 12 jaar de wereld rondgereisd te hebben terwijl ze op cruiseschepen werkte, is ze teruggekeerd om haar liefde en interesse in onroerend goed voort te zetten. Tamaye helpt nu klanten met het vinden van hun droomhuis in de omgeving van Moraira.

Talen: Engels, Spaans, Italiaans, Frans.


Wilt u een eerste contact met ons team om een woning aan de Costa Blanca te kopen of te verkopen?

Als u denkt aan het kopen of verkopen van een huis in Moraira, Javea of omgeving, kan ons team u helpen. Wij zijn een gekwalificeerde groep makelaars met een enorme kennis en expertise over het onroerend goed, de omgeving, de formaliteiten... Voor elk onroerend goed of persoonlijke aangelegenheid, bij Select Villas bent u in veilige handen

 • Bel ons op +34 966 490 861 | +34 616 002 993
 • Stuur ons een e-mail naar enquiries@select-villas.es  
 • Bezoek ons in ons centraal gelegen kantoor op Av. Madrid, 5, 03724 Moraira, Alicante, Spanje

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS