Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Onze villa's te koop in Benitachell zijn niet zomaar een bevlieging, maar een noodzaak. Ontdek waarom

21 okt 2021

Het is die tijd van het jaar waarin je meer dan ooit zin hebt om het stadsleven te ontvluchten naar een gebied waar je kunt genieten van de natuur en de rust. Onze villa's te koop in Benitachell liggen op de top van een prachtige heuvel met een adembenemend uitzicht over de vallei en de kalme wateren van de Middellandse Zee . Misschien is het de plek waar je naar op zoek bent, een plek om even de verbinding met je familie te verbreken, je problemen te vergeten en jezelf te belonen voor al je werk.

Op deze bijzondere plek ga je heerlijk wonen. Benitachell is opgenomen in de lijst van de mooiste dorpen van de provincie Alicante . Het ligt halverwege de kust en het binnenland en bestaat uit het traditionele Spaanse dorpscentrum, de urbanisatie Cumbre del Sol en enkele andere urbanisaties rond het centrum. Veel woningen bieden een dromerig panoramisch uitzicht op de prachtige kustlijn. Stelt u zich eens voor dat u elke dag van het jaar vanaf uw eigen comfortabele privéterras geniet van deze ansichtkaarten.

Als u op zoek bent naar maximale uren zonneschijn met het beste uitzicht op de Costa Blanca Noord , dan zijn we er zeker van dat u geïnteresseerd zult zijn in de locatie van onze prachtige villa's in Cumbre del Sol , vanaf hier kunt u de golven van de zee bekijken, adem de geur van de bomen in en ontspan op de melodie van de vogels.

De buitenkant van onze villa's te koop in Benitachell - Cumbre del Sol bieden vrede, rust en welzijn

Bijna elke dag voelt als zomer in onze zonnige villa's te koop in Benitachell met terras. Het klimaat van Alicante is een van de gezondste en meest benijdenswaardige ter wereld, met meer dan 2500 zonuren per jaar, weinig regen en aangename temperaturen, zelfs in de winter . Benitachell is prachtig in de herfst, zomer en eigenlijk het hele jaar door.

We hebben allemaal tijd nodig om na te denken en na te denken en een van de meest inspirerende en rustige plekken om dat te doen is aan het rustige strand van Cala Moraig, op slechts 5-10 minuten van het exclusieve resort Cumbre del Sol . U zult verrast zijn om deze prachtige natuurlijke ruimte met kristalhelder water en goed gedefinieerde wandelpaden te ontdekken om de kust te verkennen. Het wordt al snel je favoriete schuilplaats.

Als u wilt enefit hele jaar open van dromerige zonsopgangen, rustige promenades en ontspannende activiteiten, zoals paardrijden b, Cumbre del Sol is een van de meest populaire gemeenschappen waar je mensen zoals u zult vinden, die op zoek zijn naar een betere kwaliteit van leven midden in de natuur en stranden samen met het beste klimaat.

Kijk naar het prachtige uitzicht op de vallei en de kust vanuit onze villa's te koop in Benitachell, is dit niet een inspirerende plek?

Hoe zou je het vinden om het hele jaar door te leven met een fantastisch vrij uitzicht op de zee en de natuur? Bij onze villa's te koop in Benitachell kunt u het laten gebeuren. Hoe? Praat gewoon met onze meertalige makelaars in Moraira , vergelijk onze geselecteerde eigendommen en boek een afspraak om te controleren of alles wat we zeggen waar is.

  • Vaste lijn: +34 966 490 861
  • Mobiel: +34 616 002 993
  • E-mail enquiries@select-villas.es
  • Kantoor: Av. Madrid, 5, 03724 Moraira, Alicante, Spanje

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS