Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Word de trotse eigenaar van dit appartement te koop in Cumbre del Sol Benitachell

18 nov 2021

Op zoek naar een gezinsvakantiehuis met gemeenschappelijk zwembad in een zonnig deel van de Costa Blanca? We hebben het! Dit charmante appartement in Cumbre del Sol (Benitachell), goed gelegen te midden van palmbomen, bergen en prachtig uitzicht op zee, is zojuist exclusief bij Select Villas op de markt gekomen.

U kunt van elk moment genieten in dit gezellige appartement met 2 slaapkamers met ruim balkonterras en solarium op het dak , vanwaar het mogelijk is om te zonnebaden en te ontspannen, vergezeld van een prachtig uitzicht op de urbanisatie, de zee en het grote gemeenschappelijke zwembad . Het appartement ligt op een geweldige locatie in de urbanisatie Cumbre del Sol en op loopafstand van een supermarkt, apotheek, bars, restaurant en het zeer populaire padel- en tenniscentrum.

Deze populaire woonwijk, gelegen in het hart van de Costa Blanca, is genesteld tussen heuvels en kliffen, op slechts 2 kilometer van de zee , en heeft meer dan driehonderd dagen zon per jaar. De gemiddelde jaartemperatuur is ideaal om door de prachtige natuur te wandelen en te genieten van de vele vrijetijdsactiviteiten . U kunt elke dag profiteren van het mediterrane klimaat en de geweldige natuur die dit appartement omringt.

Ideale locatie voor een onvoorstelbare prijs: dit appartement te koop in Benitachell is klaar om vandaag te betrekken!!

Dit zonnige appartement te koop in Cumbre del Sol zou op het verlanglijstje moeten staan van liefhebbers van de Spaanse Middellandse Zee en haar traditionele levensstijl . Als jij een van hen bent, laat je dan meeslepen door deze oase van rust aan de Spaanse Costa Blanca. U zult genieten van alle kleine geneugten zoals blootsvoets lopen op de prachtige lokale stranden, baantjes trekken in het zwembad of genieten van fantastische zonsondergangen op uw eigen balkon met een kopje koffie in de hand.

Pure vrede, rust en geluk voor slechts 120.000 € die elke cent waard is. U zult versteld staan van wat dit appartement te bieden heeft voor deze prijs:

INTERIEUR VAN HET HUIS

  • Open woon-/eetkamer met toegang tot het balkon
  • Volledig ingerichte keuken met geïntegreerde elektrische oven, granieten werkblad met gaskookplaat, afzuigkap en een koel-vriescombinatie
  • 1 ouderslaapkamer van puur comfort met optimaal natuurlijk licht
  • 1 tweepersoonskamer , ideaal voor kinderen, gasten of misschien om te bouwen tot een kantoor voor telewerken
  • 1 familie badkamer
  • Gemeubileerde woning met inbouwkasten

BUITENKANT

  • Ruim balkonterras met witte balustrade in mediterrane stijl
  • Solarium op het dak met prachtig uitzicht op de omgeving
  • Groot gemeenschappelijk zwembad , omgeven door palmbomen en met ruimte om rustig te zonnen en te kletsen met buren
  • Parkeren langs de weg

De woning ligt op loopafstand van alle voorzieningen, waaronder een supermarkt op 10 minuten lopen, winkels, restaurants, evenals sportfaciliteiten zoals padel- of tennisbanen om plezier te hebben met vrienden.

Bent u geïnteresseerd in dit fantastische appartement te koop in Cumbre del Sol - Benitachell? Neem contact op met SELECT VILLAS

Een huis in het hart van de Costa Blanca met zonnige terrassen, zwembad en een klein uitzicht op zee : Is dit niet het eigendom waar u in zou willen wonen voor een prijs als deze? Misschien is dit het mediterrane huis waarnaar u op zoek was voor uw gezinsvakanties , uw ontspannen pensioen , of misschien heeft u de perfecte investering om te verhuren aan vakantiegangers.

Als u meer wilt weten over dit ongelooflijke onroerend goed te koop in Cumbre del Sol , neem dan contact op met onze makelaars in Moraira:

  • Vaste lijn: +34 966 490 861
  • Mobiel: +34 616 002 993
  • E-mail enquiries@select-villas.es
  • Kantoor: Av. Madrid, 5, 03724 Moraira, Alicante, Spanje

Link naar de woning:

https://selectvillasofmoraira.nl/eigendom/3687/appartement-op-populaire-urbanisatie-cumbre-del-sol-benitachell/

Link naar de 360-view eigenschap: https://my.matterport.com/show/?m=nHGttXoRnj7

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS