Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Geniet van het eenvoudige leven in deze mediterrane villa te koop in Moraira met uitzicht op de vallei

22 dec 2021

Deze stijlvolle villa te koop in Moraira zou op het verlanglijstje moeten staan van alle liefhebbers van de Costa Blanca en mediterrane tradities . Als u een van hen bent en op zoek bent naar een gezinswoning die u inspireert, nodigen wij u uit om te blijven en alles te ontdekken wat dit prachtige pand u te bieden heeft en dat u ongetwijfeld zal verrassen.

  • Fantastische locatie: Benimeit, Moraira

Het huis is gelegen in een rustige landelijke omgeving , in de urbanisatie van Benimeit, en biedt een ontspannend uitzicht op de vallei, de bergen en de plantaardige omgeving van Moraira. Vanaf de prachtige veranda en gezellige terrassen zit u op de eerste rij en geniet u van magische zonsondergangen en het prachtige groene landschap eromheen.

Ondanks dat het zich in het binnenland bevindt, is het uitstekend verbonden met de zee en de Blauwe Vlag-stranden . Op slechts 10-15 minuten met de auto kunt u genieten van het kristalheldere water van Playa del Portet, Cala l'Andragó of Les Platgetes . Bovendien vindt u heel dichtbij alle lokale diensten zoals restaurants, bars, supermarkten en de Ifach Golf Club . Vanaf deze bevoorrechte locatie ontneemt u uzelf niets!

  • Interieurverdeling: Open, Ruim en Licht

Met 114 m2 verdeeld over één verdieping is het pand groot genoeg om het hele jaar door met uw gezin in te trekken en toegankelijk en comfortabel genoeg voor oudere mensen. Het bestaat uit 2 tweepersoonskamers, 1 grote slaapkamer met eigen badkamer, familiebadkamer, woonkamer met uitstekende natuurlijke lichtinval, open keuken en wasruimte.

  • Aantrekkelijke buitenkanten voor ontspanning

Als de Costa Blanca zich door iets kenmerkt, dan is het wel het zonnige klimaat en de aangename temperaturen het hele jaar door. Deze woning biedt gezellige buitenhoeken om te genieten van het heerlijke buitenleven . U zult genieten van het prachtige 8 x 4 zwembad , de traditionele mediterrane veranda waar u met het gezin kunt eten, de terrassen in de zon en de prachtige geurende tuinen. Wat heeft het voor zin om in het zonnigste deel van Spanje te wonen zonder deze buitenruimtes?

  • Aantrekkelijke prijs: € 375.000

Slechts € 375.000 voor deze familievilla met zwembad, dicht bij de stranden, de stad Moraira en de belangrijkste voorzieningen. Het hoeft niet gerenoveerd te worden en bovendien is het uitgerust met ingebouwde kasten , gasbrander, zomerkeuken, plafondventilatoren, airconditioning warm/koud, zonwering, satelliettelevisie, veiligheidsverlichting, dubbele aluminium beglazing en ingang voor parkeren.

Wilt u de gelukkige eigenaar worden van deze villa te koop in Moraira? Neem contact op met SELECT VILLAS

Als u net zo verliefd bent geworden op deze woning als wij, raden wij u aan contact op te nemen met onze makelaars in Moraira. U kijkt misschien naar uw volgende gezinsvakantiehuis , of het kan het belangrijkste huis zijn dat u nodig heeft om uw kwaliteit van leven te verbeteren. Er is maar één manier om te weten of deze woning iets voor u is of niet: neem contact op met SELECT VILLAS.

  • Vaste lijn: +34 966 490 861
  • Mobiel: +34 616 002 993
  • E-mail enquiries@select-villas.es
  • Kantoor: Av. Madrid, 5, 03724 Moraira, Alicante, Spanje

Link naar het eigendom:

https://selectvillasofmoraira.nl/eigendom/3748/villa-in-ibiza-stijl-in-benimeit-moraira-met-open-uitzicht-op-de-vallei/

Link naar het 360 view eigendom: https://my.matterport.com/show/?m=kpGGQW8tiBi

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS