Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

SELECT VILLAS 3 Koningen Golf Toernooi 2022, bij Ifach Golf Club

20 jan 2022

Op zondag 9 januari 2022 werd opnieuw het traditionele 3 Koningen Golftoernooi georganiseerd, één van de gezelligste evenementen voor de lokale golfgemeenschap aan de Costa Blanca. De Club de Golf Ifach (Benissa, Alicante) was, zoals elk jaar, het trefpunt voor deze openluchtactiviteit, met zijn uitstekende speelomstandigheden, diensten van hoge kwaliteit en zijn spectaculair landschap naar de zee en de Peñon de Ifach.

Ondanks het feit dat het winter was, vergezelden het schitterende weer en de stralende zon alle spelers tijdens de wedstrijd. De tee off tijd was 8 uur 's morgens en gedurende drie en een half uur hebben de deelnemers gestreden om de trofee in een ontspannen en aangename sfeer. Uiteindelijk waren de gelukkige winnaars van de SELECT VILLAS titel:

  • Winnaar: Johannes Abplanalp
  • Runner-up: Rolf Luig
  • Beste team: Gerhard Meyer, Ian Davies, Sonia Abplanalp, George Larkin

Proficiat aan de kampioenen en aan alle deelnemers. Wij hopen dat u allen genoten heeft van een heerlijke dag in de zon, in een goede sfeer en in goed gezelschap. Als u er niet bij kon zijn, zien we u graag volgend jaar op de baan op uw best - nieuw jaar, nieuwe uitdagingen !!!

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS