Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Kopers reserveren woningen aan de Costa Blanca: Het is tijd om te verkopen met SELECT VILLAS!

26 jan 2022

Heeft u een woning aan de Costa Blanca en wilt u deze verkopen? Er zijn op dit moment duizenden mensen die hun vakantie organiseren of hun pensioen plannen aan de Costa Blanca, wat het een heel goed moment maakt om uw eigendom te verkopen. Bij SELECT VILLAS blinken we uit in het vinden van de juiste koper voor de juiste woning. Waarom zou u ons niet een kans geven en het verschil ontdekken?

Europese kopers eisen zonnige woningen en een gezond leven in Spanje en we weten ze te bereiken. In feite hebben we onlangs deze 3 fantastische eigendommen gereserveerd langs de prachtige Costa Blanca Noord (Alicante, Spanje):

  • Traditionele villa in Les Fonts, Benitachell
  • Villa met uitzicht op zee in Dalias, Cumbre del Sol
  • Halfvrijstaand huis in Florida Park, Moraira

Wilt u uw huis op onze succesvolle verkooplijst zien? Wij zijn er zeker van dat uw appartement of villa veel potentie heeft om het perfecte vakantiehuis of permanente bewoning te worden . Dus bundelen we onze krachten: u levert de woning en wij vinden de ideale koper.

Waarom 2022 een goed jaar is om je huis aan de Costa Blanca te verkopen

Als u een onroerend goed in de Costa Blanca bezit en overweegt te verkopen, moet u weten dat dit een goed moment is om de stap te zetten. De kopers zijn er en ze blijven nog even!! De prognose voor de Spaanse vastgoedmarkt in 2022 is zeer optimistisch:

  • Toenemende vraag naar onroerend goed aan de Costa Blanca , vooral grote huizen, met veel natuurlijk licht en aangename buitenruimtes (terras, balkon, tuin, zwembad, enz.).
  • Economisch herstel en hoge spaarquote
  • Lage rentetarieven
  • Matige stijging en stabiliteit van de prijzen
  • Er is veel vraag naar kustgebieden en de Costa Blanca is een van de meest gewilde bestemmingen op de buitenlandse markt vanwege zijn levensstijl (klimaat, stranden, gastronomie, vrije tijd...).

Profiteer van dit perfecte moment op de vastgoedmarkt om uw eigendom te verkopen met SELECT VILLAS . Wij zijn een makelaarskantoor aangepast aan de nieuwe manieren van verkopen, met verlaagde commissietarieven en grote voordelen voor onze exclusieve klanten : gratis 360º virtuele rondleidingen, gratis professionele afbeeldingen plus gratis plattegronden, gratis energieprestatiecertificaat, gratis taxaties, privé inloggen ruimte voor verkopers, hoge zichtbaarheid op vastgoedportalen... en een lange lijst van diensten die uw eigendom op internet een boost zullen geven.

Wilt u uw huis aan de Costa Blanca exclusief verkopen met SELECT VILLAS? Neem contact met ons op

Als u klaar bent om uw huis aan de Costa Blanca te verkopen, neem dan vandaag nog contact op met SELECT VILLAS. We gaan graag met u in gesprek, leggen elke stap van het verkoopproces uit en gaan aan de slag met het vinden van goede kopers voor uw eigendom . Samen zijn we een beter team!

We zijn gemakkelijk te bereiken, ofwel:

We kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS