Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

SELECT VILLAS brengt u de woning van uw dromen op de Second Home Expo 2022, gehouden van 18 tot 20 maart in Utrecht, Nederland

17 feb 2022

Bent u op zoek naar een tweede huis aan de Costa Blanca? Ontmoet ons op de Second Home Expo 2022 in Utrecht (Nederland), waar we van 18 tot 20 maart aanwezig zullen zijn om de beste selectie van onroerend goed te koop in Moraira, Javea te presenteren, en om met u te praten over de meest charmante plekken wonen aan de Costa Blanca Noord .

We kijken er erg naar uit om terug te keren naar dit populaire evenement om nieuwe gezichten te ontmoeten, nieuwe verhalen te horen en vooral om de dromen van onze klanten te vervullen. De Second Home Expo is de eerste stap naar het vinden van uw ideale vakantiehuis . U kunt zich laten inspireren door duizenden woningen in meer dan 25 landen, maar als u geïnteresseerd bent in Spanje en vooral de Costa Blanca, kom ons dan vinden op onze stand 523 .

Dawn, Julia en Maureen zullen er zijn om u met een vriendelijke glimlach te verwelkomen om op een ontspannen manier onderwerpen te bespreken die betrekking hebben op het kopen van uw tweede huis in Spanje . Wij gaan graag met u op weg naar uw droomhuis!

Interesse om het evenement bij te wonen? Haal hier je gratis ticket

Als u het evenement wilt bijwonen en geïnformeerd wilt worden over de kansen op de vastgoedmarkt en een stap dichter bij uw toekomstige vakantiehuis wilt komen, ontvang dan uw GRATIS TICKET door op deze link te klikken:

https://www.secondhome.nl/tickets?invitation_code=GYKVSSLKRP

Het enige wat u hoeft te doen is het formulier met uw e-mailadres in te vullen en u ontvangt uw ticket elektronisch. Daarnaast wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws van het evenement en details over het seminarprogramma dat door de experts wordt gepresenteerd en dat u gratis kunt bijwonen.

De seminars worden in het Nederlands gegeven. Maar u kunt natuurlijk ook naar SELECT VILLAS standnummer 523 komen voor een meer persoonlijke service in de taal van uw keuze: Engels, Duits, Frans, Spaans of Nederlands .

Aarzel niet om voor meer informatie contact op te nemen met onze makelaars in Costa Blanca

Welke papieren heb ik nodig om aanwezig te zijn? Waar kan ik je vinden? Heeft u vragen over het evenement of wilt u graag dat wij u ons woningaanbod toesturen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op:

Zorg ervoor dat u uw papierwerk alleen bij de ingang presenteert en geniet van dit informatieve evenement met alle gezondheids- en veiligheidsmaatregelen .

We wachten op je!

Details van het evenement :

Datum Tijd

18 t/m 20 maart 2022, van 10.00 tot 17.00 uur

Evenementenlocatie

In het beurscentrum Jaarbeurs Utrecht, Nederland . SELECT VILLAS zal aanwezig zijn op Stand 523 - kom ons opzoeken!

Papierwerk om mee te nemen:

  • Elektronisch ticket (ontvangen via e-mail)
  • Certificaat voor ofwel COVID-19-vaccin, negatieve test of herstel

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS