Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

​Ontdek het plezier van het leven in deze geweldige luxe villa's in El Portet, Moraira... Nu te koop!

13 apr 2022

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning aan de Costa Blanca met de beste gemakken? Wij presenteren u dit prachtige project van luxe villa's in El Portet, een van de meest gewilde urbanisaties in Moraira. Alleen al door ernaar te kijken, zult u verliefd worden. Waarom gaat u niet met ons mee om de moderne en charmante kenmerken te ontdekken?

Deze ontwikkeling van semi-vrijstaande villa's zal u een leven van comfort geven. Ze zijn allemaal ontworpen met open ruimtes die het natuurlijke licht maximaliseren en uw verblijf tot een meer dan aangename ervaring maken. Een verbeterde levensstijl is hier gemakkelijk te bereiken. U zult bijvoorbeeld genieten van zonnige ochtenden in de tuin terwijl u de krant leest of uw eerste koffie van de dag drinkt. Het zijn deze momenten van rust en kalmte die van uw nieuwe huis uw nieuwe thuis maken.

Bij SELECT VILLAS moedigen wij u aan om uw verhaal hier te beginnen, in een van deze schitterende villa's in Moraira, waar u alles heeft om tevreden te zijn: het hele jaar door mooi weer, volop natuur, kwaliteitsstranden en -baaien, een uitstekende gastronomie... Gelukkig hoef je niet lang te wachten om van je nieuwe huis in Moraira te genieten, want de bouw van dit prestigieuze complex is begonnen en zal naar verwachting in 2022 volledig voltooid zijn.

Geniet van een comfortabel leven in een van deze moderne villa's in Moraira

Dit complex van villa's in Moraira is pure inspiratie: moderne materialen, minimalistisch design, heldere en lichte interieurs, charmante buitenruimtes... Er zijn maar weinig plaatsen die zo magisch zijn als deze. Bij SELECT VILLAS openen we de deuren van deze schitterende villa's voor u om verliefd te worden op elk aspect ervan.
 
ACCOMMODATIE

  • Begane grond: lichte en heldere woon / eetkamer, open moderne keuken, gastentoilet, hal en interne trap.
  • Eerste verdieping: master slaapkamer met en-suite badkamer, twee dubbele slaapkamers, familie badkamer, hal en zonnig terras.

EXTERIEUR

  • Chill out terras met tuin
  • Prive zwembad 6 x 3m
  • BBQ / Pergola
  • Parkeerplaats

Het is de ideale woning om er even tussenuit te gaan of om het hele jaar door te wonen, met de flexibiliteit om te telewerken in de beste omgeving en met veel natuurlijk licht gedurende de dag. Voor meer beelden klik op de volgende link: https://selectvillasofmoraira....

Bent u gecharmeerd van deze schitterende villa's in Moraira? Neem dan contact op met SELECT VILLAS 

Als je je voorstelt om elke ochtend wakker te worden in een van deze luxe villa's en er ten volle van te genieten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij SELECT VILLAS zullen we je voorzien van alle informatie die je nodig hebt. 

Hieronder vindt u onze contactgegevens voor het geval u een bezichtiging wenst te organiseren om deze villa's te bekijken, of gewoon als u meer details over de eigendommen wenst te ontvangen:

  • Vaste lijn: +34 966 490 861
  • Mobiel: +34 616 002 993
  • E-mail: enquiries@select-villas.es 
  • Kantoor: Av. Madrid, 5, 03724 Moraira, Alicante, Spanje

Fotogalerij

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS