Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

​Onze Facebook-familie groeit - We hebben nu bijna 2.300 fans!!! Word lid en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de Costa Blanca Noord

19 mei 2022

Als u op zoek bent naar een woning aan de Costa Blanca Noord, hier woont of gewoon enthousiast bent over het gebied, volg ons dan op onze Facebook-pagina:

https://www.facebook.com/Selec...

U zult op de hoogte worden gehouden van de nieuwste en beste aanbiedingen voor onroerend goed aan de Costa Blanca, plus je leert een beetje meer over de charmes van het gebied en zijn spannende levensstijl.

We hebben al bijna 2.300 volgelingen! Waarom zou u zich niet aansluiten bij onze prachtige gemeenschap en te weten komen wat er nieuw is aan de Costa Blanca Noord? Elke week publiceren we zeer interessante inhoud, waaronder:

  • Ongelooflijke huizen te koop in Moraira, Calpe, Benissa Costa, Benitachell, Cumbre del Sol, Javea, Calpe... En in de mooiste hoekjes van de Costa Blanca Noord die u zich maar kunt voorstellen.
  • Mededelingen over prijsverlagingen van onroerend goed en unieke kansen.
  • Up-to-date informatie over het aan-en verkoopproces in Spanje en hoe een verblijf in het land te verkrijgen.
  • Aanbevelingen over toeristische plaatsen en vrijetijdsbesteding - Wat te doen aan de Costa Blanca: beste stranden en baaien om te duiken, golfbanen, lawn bowling, klifwandelingen, fietsen, water- en watersporten, enz.
  • Lifestyle: klimaat, gastronomie, lokale feesten en andere wetenswaardigheden over de streek.
  • Echte ervaringen met kopers en verkopers.
Elke week nieuwe verrassingen!

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS