Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

​Uw woning verkoopklaar maken: volg onze nuttige tips en vergroot uw kansen op een verkoop

26 jul 2022

Wist u dat een potentiële koper ongeveer 3 seconden nodig heeft om te weten of een woning hem interesseert of niet? Dat is de tijd die u hebt om het vertrouwen van uw potentiële kopers te winnen. Bij SELECT VILLAS willen we u helpen om de tijd die het kost om uw eigendom te verkopen te verkorten.

Ons team werkt heel hard om meer bezichtigingen te krijgen en meer mensen geïnteresseerd in het kopen van uw woning, maar om de kans op een verkoop te maximaliseren is het belangrijk dat de eigenaar zijn woning goed presenteert. Hier zijn enkele tips over hoe u uw woning voor te bereiden:

Houd uw woning schoon en opgeruimd

Zorg ervoor dat uw potentiële kopers een goede indruk krijgen van uw woning. 

  • Binnenshuis: veeg, maak de ramen schoon, laat de keuken en de badkamers sprankelend achter, berg het speelgoed van de kinderen of andere rommel die in de weg ligt op, ruim de kamers op, zorg dat ze goed geventileerd zijn...
  • Buiten: maak het zwembad brandschoon, verwijder onkruid uit de tuin, haal de kleren van de waslijn...

De ruimtes depersonaliseren

Verwijder alle persoonlijke voorwerpen uit het zicht, zoals familiefoto's, knuffels, kleren... Idealiter zou je de ruimtes in het huis zo moeten vereenvoudigen dat de koper het gevoel heeft alsof hij er voor het eerst intrekt, zonder emotionele banden met het verleden.

Denk na over een inventaris

Welke meubels neemt u mee, welke wilt u verkopen of welke bent u bereid mee te nemen in de verkoop... Als u zeer oude meubels of accessoires hebt, kunt u deze misschien veranderen om een modernere sfeer te creëren en u te helpen uw woning te herwaarderen.

Geef het natuurlijke licht een boost

Zorg ervoor dat de lampen goed werken en, indien mogelijk, dat ze een mooi, helder licht uitstralen. Laat tijdens bezichtigingen en fotoshoots de jaloezieën omhoog en de gordijnen open om het licht te maximaliseren en het uitzicht naar buiten te verbeteren.

Beoordeel enkele reparaties

Kijk eens rond in het huis en noteer eventuele schade en mogelijke verbeteringen, zoals: vervanging van doorgebrande gloeilampen, een likje verf in de kamers, decoratieve planten, een welkomstmat om een glimlach op het gezicht van bezoekers te toveren, enz.

Huisdieren ja of nee?

Tijdens de bezichtiging is het raadzaam huisdieren buiten bereik te houden, omdat we niet weten of de mensen die uw woning bezoeken dierenliefhebbers zijn of juist bang zijn. Beter is het om geen risico te nemen.

Met deze aanbevelingen en een succesvolle SELECT VILLAS verkoopmakelaar, zal uw eigendom in een mum van tijd van "VERHUURD" naar "VERKOCHT" gaan

Als u uw woning aan de Costa Blanca wilt verkopen in de kortst mogelijke tijd en tegen een betere prijs, volg dan ons advies en vertrouw op het geweldige werk van promotie en verspreiding van onze succesvolle verkoopagenten. Wij weten hoe uw ideale koper te vinden, het is een deel van onze jarenlange ervaring.

Waarom neemt u geen contact met ons op, zodat wij vanaf nu kunnen beginnen met het aantrekken van kwaliteitsbezoekers voor uw woning? Hier zijn onze contactgegevens:

  • Telefoon / Mobiel: + 34 966 490 861 | + 34 616 002 993
  • E-mail: enquiries@select-villas.es 
  • Adres: Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante
  • Vul het formulier in op onze "Verkopers" pagina en een van onze makelaars in Moraira zal onmiddellijk contact met u opnemen

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS