Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Creëer de gelukkigste familieherinneringen in deze charmante villa te koop in Arnella Moraira

15 sep 2022

Thuis rondrennen in de tuin, een duik in het zwembad, paella-zondagen op de veranda, vredige zonsondergangen op het terras... In deze villa te koop in Arnella Moraira kunt u eindeloze herinneringen creëren, de mooiste die u zal herinneren als een familie. Deze woning heeft veel verborgen charmante hoekjes om van de omgeving te genieten .

Als u op zoek bent naar een ruime eengezinswoning met uitzicht over de vallei van Moraira, op loopafstand van het strand , wilt u misschien een bezichtiging regelen zodat u uit eerste hand kunt zien wat deze woning te bieden heeft. Het team van SELECT VILLAS heeft genoten van het wandelen door de prachtige buitenruimtes en heeft elk van zijn kamers bezocht, overspoeld met prachtig natuurlijk licht. We kunnen bevestigen dat het een huis is met veel rust, ziel en rust , een plek om een hogere kwaliteit van leven en unieke ervaringen te ervaren.

Alle zomers kunnen samen als een gezin in hetzelfde huis worden doorgebracht, met 5 slaapkamers, 3 badkamers en dromerige buitenkanten, met een privézwembad, volgroeide tuinen en een prachtig uitzicht op de vallei en het mediterrane landschap . De villa is gelegen in een zeer rustige urbanisatie, op slechts 5 minuten rijden van het pittoreske dorpje Moraira en zijn prachtige haven, vol met restaurants en strandbars die voortreffelijke mediterrane gerechten serveren.

Deze familievilla te koop in Arnella Moraira is een droom die uitkomt

Wat is een betere manier om te genieten van het gezelschap van familie en geliefden dan in deze prachtige villa te koop in Moraira. Als je wat onderzoek hebt gedaan naar Moraira, weet je dat het een zeer gezond klimaat heeft, met meer dan 320 dagen zon per jaar en weinig regen , waardoor je de uren op de terrassen kunt doorbrengen en kunt genieten de ecologische wandelingen , tussen de wandelpaden, of de zee, langs de warme wateren van de Middellandse Zee.

Door zijn kenmerken heeft het pand ook een enorm verhuurpotentieel . Steeds meer mensen zijn op zoek naar landelijke toeristische accommodatie of retraites in contact met de natuur, waardoor ze zich kunnen losmaken van het stadsleven en goed verbonden zijn met het strand en vrijetijdsactiviteiten in de buitenlucht. Deze villa zou heel goed een toevluchtsoord kunnen worden voor veel gezinnen .

  • ACCOMMODATIE : Woon-eetkamer, keuken, familiebadkamer, drie slaapkamers, binnenhal, hoofdslaapkamer met en-suite.
  • EXTERNE TRAP : Gastenverblijf met dubbele slaapkamer, zithoek, familiebadkamer, berging die momenteel wordt gebruikt als slaapkamer.
  • BUITEN : 8 x 5 zwembad met terras, volgroeide tuinen, twee terrassen, carport, zomerkeuken en volgroeide tuinen.

Meer informatie over de woning (kenmerken, foto's, ligging, etc.):

https://selectvillasofmoraira.nl/eigendom/3870/villa/wederverkoop/spanje/alicante/moraira/arnella/

Bezoek deze prachtige villa te koop in Moraira en leer al zijn geheimen kennen

Heb je je ooit voorgesteld om een droomvakantie met het gezin door te brengen in deze villa in Moraira? SELECT VILLAS biedt exclusief deze woning aan, klaar om vandaag te betrekken . Wilt u dit huis vullen met unieke herinneringen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit type mediterrane woningen is zeer aantrekkelijk en trekt veel belangstelling van Europese gezinnen, dus... denk er niet te lang over na!!

Mocht dit niet het pand zijn waar u naar op zoek was, maak u dan geen zorgen. Bij SELECT VILLAS zijn we specialisten in de verkoop van villa's aan de Costa Blanca Noord en we hebben verschillende modellen woningen op verschillende locaties die perfect bij uw behoeften passen. Vraag naar de jouwe!

  • Vaste lijn: +34 966 490 861
  • Mobiele telefoon: +34 616 002 993
  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Kantoor: Av. Madrid, 5, 03724 Moraira, Alicante, Spanje


Fotogalerij

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS