Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

​Van 3 tot 5 maart zijn wij aanwezig op "A Place in the Sun" (Manchester) - Praat met ons over uw ideale plek aan de Costa Blanca!

16 feb 2023

Van 3 tot 5 maart zullen wij aanwezig zijn op A Place in the Sun (Manchester) - Chat met ons over uw perfecte plek aan de Costa Blanca! Wij zijn verheugd om onze deelname aan A Place in The Sun Live Manchester aan te kondigen, één van de meest verwachte vastgoed evenementen voor kopers. Van 3 tot 5 maart zullen wij onze eigendommen in Moraira, Benissa, Calpe en andere Costa Blanca locaties die u zullen bevallen tentoonstellen.

Op onze stand B4 zullen onze agenten Dawn, Julia en Tamaye aanwezig zijn om u te helpen uw ideale woning te vinden en alle vragen te beantwoorden die u heeft over het kopen van een woning in dit prachtige deel van de Costa Blanca. Bovendien, zodat u onze eigendommen in meer detail kunt bekijken, zullen we virtuele rondleidingen aanbieden met behulp van onze Matterport 360 video's en een virtual reality headset. Zo kunt u de huizen zien alsof u er zelf bij was. We willen dat uw ervaring met ons uniek is.

Ontvang uw gratis ticket met SELECT VILLAS

Als u een van de belangrijkste vastgoedbeurzen gratis wilt bijwonen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Stuur ons een e-mail naar enquiries@select-villas.es en wij zorgen ervoor dat u uw gratis ticket ontvangt.

Terwijl u wacht op de dag zelf, kunt u ons vertellen hoe uw perfecte huis eruit ziet, zodat we de juiste eigenschappen kunnen voorbereiden om te bespreken op het evenement. Geef ons de volgende informatie en wij helpen u graag bij uw zoektocht:

  • Naam
  • Telefoonnummer
  • Ik zoek een woning met...
  • Aantal slaapkamers
  • Aantal badkamers
  • Budget
  • Belangrijke kenmerken om te overwegen

Telefoon: + 34 966 490 861 | + 34 616 002 993

Mis deze kans niet om uw plaats in de zon te vinden.

We kijken uit naar uw komst!

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS