Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

​Second Home Expo in Utrecht van 17 t/m 19 maart - Doe mee!

6 mrt 2023

Bent u op zoek naar een droomhuis in het noorden van de Costa Blanca? Mis dan niet de Second Home Expo in Utrecht van 17 tot en met 19 maart. Bij Select Villas zijn we graag aanwezig op dit soort evenementen, waar we u persoonlijk onze koopwoningen kunnen laten zien en kunnen praten over wat u het meest interesseert of bezighoudt.

Op de Second Home Expo vindt u luxe en bouw exposanten van zowel nationale als internationale bronnen, waardoor het de perfecte beurs is om de woning te vinden waar u altijd al van gedroomd heeft. En onze woningen zullen u niet onverschillig laten! We hebben een grote verscheidenheid aan onroerend goed te koop dat tegemoet komt aan alle smaken en budgetten.

Maar dat is niet alles, onze vastgoedmakelaars zullen te allen tijde beschikbaar zijn om u te helpen met eventuele twijfels of vragen. En het beste van alles, we doen het in uw taal. Wij willen dat u zich te allen tijde comfortabel en veilig voelt tijdens het vinden van uw perfecte woning in Spanje.

Bezoek ons op onze stand 622 en maak vooruitgang in het proces van het vinden en kopen van uw woning in Spanje

Wij nodigen u uit om ons te bezoeken op Second Home Expo Utrecht en een ontspannen praatje te maken met onze agenten. Het zal een genoegen zijn om kennis en ervaringen uit te wisselen en u te helpen bij het vinden van de woning die het beste bij uw wensen past.

Elke klant is uniek en speciaal, daarom bieden wij bij Select Villas een persoonlijke en professionele service. Als u vooraf contact wilt opnemen met ons makelaarskantoor zodat we uw favoriete woningen kunnen voorbereiden, aarzel dan niet om contact op te nemen:

  • Telefoon: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • E-mail: enquiries@select-villas.es

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen met de opwinding van het delen van onze passie voor onroerend goed aan de noordelijke Costa Blanca!

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS