Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

​SELECT VILLAS is nu volledig geregistreerd bij API!

27 apr 2023

Vorig jaar was er een decreet dat alle makelaars in de Valenciaanse Gemeenschap zich moesten laten registreren in het Register van Vastgoedmakelaars. Het register is er om goede praktijken en professionaliteit te bevorderen en betere diensten aan te bieden aan consumenten en gebruikers.

Zodra SELECT VILLAS op de hoogte werd gebracht van het decreet, ging Karen Lynch Martin, de administrateur van het bedrijf aan de slag en we zijn verheugd te kunnen zeggen dat zij nu de volledige registratie heeft verkregen en ons registratienummer is 524. Naast de API zijn andere leden van het team druk bezig geweest met het bestuderen en behalen van de CRS en SIRA kwalificaties en nu zijn Karen, Dawn en Julia in het bezit van deze kwalificaties.

  • Karen - API, CRS, makelaar, SIRA
  • Dawn - CRS, makelaar, SIRA
  • Julia - CRS, makelaar, SIRA

SELECT VILLAS team verhoogt hun taalkundige en professionele vaardigheden

Het team is nog niet gestopt! De studie gaat door met extra taallessen in het Spaans, Frans en Duits, zodat het hele team beter in staat is om onze Europese klanten te ondersteunen en te helpen.

SELECT VILLAS gelooft dat voortdurende training essentieel is om onze verkopers en kopers de best mogelijke service te kunnen bieden. We zijn erg trots op dit geweldige team dat met inspanning en enthousiasme elke dag beter wordt. Gefeliciteerd!

Vertrouw op een makelaarskantoor dat de officiële certificaten heeft en de regelgeving naleeft: SELECT VILLAS is een makelaarskantoor dat u zeker kunt vertrouwen

Bent u op zoek naar een professioneel makelaarskantoor aan de Costa Blanca? Zoals u weet, is het in de Valenciaanse Gemeenschap nu wettelijk verplicht voor makelaars om geregistreerd te zijn en hun professionele competenties te accrediteren als garantie voor professionaliteit en betrouwbaarheid.

Vergeet niet: het team van SELECT VILLAS is API gecertificeerd!

Als u wilt genieten van een kwalitatieve onroerend goed service bij het kopen of verkopen van een woning aan de Costa Blanca Noord, zijn wij er om u te helpen en u te voorzien van alle informatie en advies die u nodig heeft:

  • Vaste lijn: +34 966 490 861
  • Mobiele telefoon: +34 616 002 993 Email: enquiries@select-villas.es
  • Kantoor: Av. Madrid, 5, 03724 Moraira, Alicante, Spanje

Fotogalerij

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS