Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

​Select Villas steunt lokale sport met het Triples Toernooi in Javea Bowling Green

15 mei 2023

Select Villas is verheugd onze voortdurende sponsoring van het Spring Triples Tournament in Javea Bowling Green voor nog een jaar aan te kondigen.

Het was een prachtige dag vol spanning en vriendelijke competitie. De teams die streden om de trofee en de prijzen toonden indrukwekkende vaardigheden en sportiviteit, wat bijdroeg aan de levendige en leuke sfeer. Het evenement was een waar succes, met deelnemers en toeschouwers die genoten van een heerlijke dag bowlen en kameraadschap. Iedereen was het erover eens dat het een geweldige kans was om in contact te komen met de gemeenschap.

Proficiat aan de winnaars!

The Late Arrivals - Velia Wood, Barbara Woodage en Trefor Evans - pakten de eerste plaats na een spannende finale. De trofee werd uitgereikt door onze Office Manager Dawn Williamson.

Select Villas wil Javea Bowling Green Club bedanken voor hun uitstekende organisatie en gastvrijheid, evenals alle deelnemers en toeschouwers die dit evenement mogelijk hebben gemaakt. Het was een genoegen om deze speciale dag met u te delen en te genieten van de gezonde en onderhoudende sport van lawn bowls.

We hopen u snel te zien bij het volgende toernooi en Javea Bowling Green en de lokale sportgemeenschap te blijven steunen.

Tot ziens!

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS