Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Wakker worden in uw nieuwe huis in de zon: Villa te koop in Benitachell met adembenemend uitzicht

29 aug 2023

Hoe zou u het vinden om elke dag wakker te worden met een perfecte achtergrond die zich uitstrekt van de zachte heuvels van de vallei tot de betoverende wateren van Javea? Bij Select Villas begrijpen we dat u op zoek bent naar meer dan alleen een huis; u bent op zoek naar een thuis dat uw dromen vastlegt en ze werkelijkheid maakt. Laat ons u meenemen op een reis door deze prachtige villa in Benitachell, een eigendom die de betekenis van "thuis" opnieuw zal definiëren.

Een schat in Les Fonts, Benitachell 

Verscholen in de rustige buurt van Les Fonts, Benitachell, biedt deze vrijstaande villa met drie slaapkamers elegantie en functionaliteit. Vanuit de uitstekende locatie kunt u panoramisch uitzicht genieten dat zich uitstrekt van de bergen van de vallei tot aan de kustlijn van Javea. Kunt u zich een betere manier voorstellen om uw ochtenden te beginnen?

Welkom in uw perfecte toevluchtsoord

Bij het betreden van deze villa wordt u omarmd door een gezellige ambiance vol betoverende details. De keuken is goed uitgerust met decoratieve accenten en goede opbergruimte. De woonkamer, baadend in Mediterrane licht, beschikt over een 'Tosca' stenen open haard die warmte biedt voor die winteravonden. Vanaf hier openen de deuren naar een afgesloten naya/eetruimte—met glazen ramen die helemaal open kunnen, waardoor een ruimte ontstaat waar u van het panoramische uitzicht kunt genieten terwijl u van uw maaltijden geniet.

Uw privé buitenparadijs

De buitenruimtes van de villa zijn waar u het grootste deel van uw tijd wilt doorbrengen, met veel ruimte om te entertainen. Stelt u zich eens voor dat u de buitentrap afdaalt en een privézwembad van 10x5 m tegenkomt dat privacy biedt maar toch geweldige valleizichten mogelijk maakt. Het verharde terras en de pergola zijn perfect voor al fresco dineren en momenten van ontspanning. Een perfecte plek om de zonsondergangen te bekijken en quality time door te brengen met familie en vrienden.

Een huis met eindeloze mogelijkheden

Deze villa overstijgt slechts een eigendom—het is een kans om een nieuw leven te creëren. Of u nu droomt van settelen aan de Costa Blanca of verlangt naar een dromerig uitje, deze villa heeft alles wat u nodig heeft. De huiselijke kenmerken en de benijdenswaardige locatie zo dicht bij voorzieningen komen samen om een huis met onbegrensde mogelijkheden te creëren. Hier komen uw wensen uit!

Alle details in het eigendomsprofiel:

https://selectvillasofmoraira.nl/eigendom/4105/villa-te-koop-in-les-fonts-benitachell/

Kom en verken! Bezoek deze villa in Benitachell persoonlijk en ervaar zijn charme met uw eigen ogen

Woorden kunnen de schoonheid van deze villa beschrijven, maar het persoonlijk ervaren is een volledig andere zaak. De uitnodiging staat open om zelf te komen kijken! Neem contact met ons op bij Select Villas om een bezoek te plannen en deze hoek van het paradijs aan de Costa Blanca te verkennen. Laat deze kans niet door uw vingers glippen!

Bij Select Villas begrijpen we dat een eigendom meer is dan alleen een aankoop—het is een investering in uw geluk en toekomst. Deze villa te koop in Benitachell kan het begin zijn van een nieuw leven vol onvergetelijke momenten. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen uw dromen werkelijkheid te maken!

Fotogalerij

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS