Onroerend goed in Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Onroerend goed in Benitachell

Als u op zoek bent naar een makelaar in Benitachell, neem dan contact op met SELECT VILLAS en u zult onze professionaliteit zien. We hebben jarenlange ervaring in de Spaanse vastgoedsector en jaarlijks bedienen we tal van klanten uit verschillende Europese landen. Als het uw droom is om een huis aan de noordelijke Costa Blanca te kopen, helpen we u het te vinden.

Benitachell is een onbekend paradijs. Gelegen in de regio Marina Alta, naast de toeristische steden Jávea, Moraira en Teulada, heeft dit kleine agrarische stadje een kleine strook gebroken kustlijn en vol kliffen. Het bestaat uit aantrekkelijke grotten en grotten die voor duikers van groot belang zijn. De meest populaire is de Cova dels Arcs, een grote holte die uit meerdere kamers bestaat. Het transparante en gematigde water is ideaal om te duiken of snorkelen en om de prachtige zeebodem met zijn Posidonia-weiden en scholen met minnows te ontdekken.

Tussen deze kliffen, waarvan sommige honderd meter hoog zijn, vinden we paradijselijke baaien met grindstranden en zonder gebouwen, maar die kunnen worden bereikt met de auto of door te wandelen. De bekendste zijn Cala Llebeig, Cala dels Testos en Cala Moraig.

Benitachell biedt het voordeel dat u kunt genieten van een prachtig klimaat in een ontspannen en gezonde omgeving, omgeven door de natuur en met gemakkelijke toegang tot de nabijgelegen toeristische centra in de omgeving.

Verras jezelf tijdens een bezoek aan de luxe eigendommen aangeboden door onze makelaar in Benitachell

Onze makelaar in Benitachell heeft een aantrekkelijke selectie van luxe eigendommen in exclusieve ontwikkelingen, zoals Cumbre del Sol , dat is gelegen op prachtige kliffen. Dankzij deze uitstekende locatie kunnen uw huizen genieten van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.

We hebben moderne design chalets met spectaculaire infinity pools, met jacuzzi, met fonteinen, ... Vanaf de terrassen en het solarium, dat veel privacy biedt, zult u het intense blauw van de zee observeren. De gevels hebben ruime beglazingen waardoor u overal in huis kunt genieten van het prachtige uitzicht. Daarnaast zijn de huizen omgeven door lommerrijke dennenbossen die een zacht aroma afgeven. Onze woningen zijn gebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit . De architecten hebben een zeer geschikte combinatie van natuurstenen muren met beton, staal, glas, hout, ... ontworpen voor een schitterend eindresultaat.

We hebben ook gemeubileerde appartementen in privéwoningen met een gemeenschappelijk zwembad, grote zonneterrassen, parkeerplaatsen, tuinen, enz. U zult genieten van de lichte en ruime kamers en de moderne keukens met apparatuur. Afhankelijk van uw wensen kunt u het aantal slaapkamers en badkamers kiezen.

Neem contact op met SELECT VILLAS, de makelaar in Benitachell die het huis heeft dat u zoekt

Wacht niet langer en neem contact met ons op. In ons makelaarskantoor in Benitachell helpen we u het huis van uw dromen te vinden. Onze agenten spreken vloeiend Engels, Spaans, Duits, Frans, Nederlands, Russisch, ...

Om contact met ons op te nemen, kiest u het formulier dat het meest comfortabel voor u is en nemen we zo snel mogelijk contact met u op:

  • Bel de telefoons +34966490861 | +34616002993
  • Vul het formulier in dat op internet verschijnt
  • Schrijf een e-mail naar enquiries@select-villas.es
  • Bezoek ons op ons bureau in Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search