Onroerend goed te koop El Portet Moraira

Bestellen op
Tonen als

Onroerend goed te koop El Portet Moraira

Bezoek ons onroerend goed te koop El Portet Moraira en u zult zien dat het een van de meest charmante plekken is om te wonen aan de Costa Blanca. Het kleine strand van El Portet is een van de meest populaire in Moraira. Het heeft een schelpvorm en wordt beschermd door het schiereiland "Cap d'Or", dus het water is kalm en kalm .

Dit semi-stedelijke strand is ideaal voor het hele bad van het gezin of voor watersporten. Het heeft rotsachtige gebieden, hoewel het meestal fijn en zacht zand heeft. Het wordt begrensd door een wandeling gemarkeerd met palmbomen en banken waar u deze winter kunt zonnebaden terwijl u de schoonheid van de Middellandse Zee bewondert. Als u wilt, vindt u ook tal van restaurants en bars waar u een typische paella kunt proeven terwijl u geniet van een prachtig uitzicht op het strand.

Dit strand is elk jaar de Blauwe Vlag waardig, zowel vanwege zijn ongelooflijke schoonheid als vanwege zijn diensten. In de zomer heeft het bewaking en badmeester, parasols en hangmatten, u kunt een kano huren of leuke kajaktochten maken. De onderwaterroutes laten je de magische schoonheid van de zeebodem met zijn flora en fauna ontdekken.

Vanuit El Portet kunt u ook verschillende wandelpaden starten. De milde en zonnige winters van Moraira zijn de beste tijd om te gaan wandelen of fietsen in de fantastische omgeving van deze indrukwekkende plek en plaatsen te bezoeken zoals de Wachttoren van Cap d'Or en het flora-reservaat.

Ontdek de paradijselijke omgeving van ons onroerend goed te koop El Portet Moraira

Als u een onroerend goed te koop wilt kopen El Portet Moraira, raden wij u aan contact met ons op te nemen. We hebben een belangrijke portefeuille met de beste eigenschappen van Moraira. U kunt de meest interessante huizen selecteren en we zullen u graag vergezellen om ze te bezoeken. Onze hooggekwalificeerde medewerkers zullen u adviseren over al die vragen die u stelt over de villa's. We hebben nieuwbouw- en wederverkoopeigenschappen gebouwd met traditionele of avant-gardistische stijlen. Als u in een luxe moderne villa in El Portet wilt wonen, heeft SELECT VILLAS het.

Kun je je deze winter voorstellen ontspannen bij je zwembad tijdens het zonnebaden en het aangename aroma van de zeebries voelen?

We kunnen u ook een grote selectie van villa's aanbieden in de belangrijkste urbanisaties van Moraira zoals Paichi, Pla del Mar, Arnella, Benimeit, Moravit, Sol Park, Cap Blanc, El Alcazar, etc.

Ze hebben een verschillend aantal slaapkamers en badkamers, zodat u kunt kiezen op basis van uw behoeften. De keuken is volledig ingericht en voorzien van alle benodigde apparatuur. Ze hebben inbouwkasten en grote terrassen waarmee u kunt genieten van prachtige landschappen.

Heeft u interesse in ons onroerend goed te koop El Portet Moraira?

Als u geïnteresseerd bent in ons onroerend goed te koop El Portet Moraira, wacht dan niet langer en neem contact met ons op. We zullen u uitgebreid informeren over alle functies, de beschikbare services in zijn omgeving, de toegankelijkheid voor bezienswaardigheden, etc.

Om contact met ons op te nemen, gebruikt u het systeem dat voor u het meest comfortabel is:

  • Vul het formulier in dat op het web verschijnt
  • Bel ons op +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • Stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es
  • Bezoek ons persoonlijk op onze kantoren.

We zijn in Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search