Perceel te koop in Benitachel

Bestellen op
Tonen als

Perceel te koop in Benitachel

Wilt u uw volledig op maat gemaakte woning bouwen in een hoek van de Costa Blanca met een adembenemend uitzicht? Bezoek dan onze kavels te koop in Benitachell, Moraira, Calpe, Benissa Costa, ...

Benitachell is een favoriete plek om te wonen voor liefhebbers van natuur en gezond leven. Gelegen in de Marina Alta regio van de noordelijke Costa Blanca, is Benitachell een klein stadje dat grenst aan Jávea en Teulada en niet meer dan 4.600 inwoners telt. Aan de andere kant heeft het een complete infrastructuur die het mogelijk maakt om in alle comfort te leven. Het heeft supermarkten, apotheken, restaurants, bars, een verwarmd gemeentelijk zwembad, ... Bovendien, in het toeristische Jávea gelegen op vijf minuten afstand met de auto, heeft u een bowlingbaan, een tennisclub, een golfclub, ...

In de omgeving van het stedelijk gebied vinden we fantastische woonwijken van eengezinswoningen, zoals Los Calistros, Los Molinos, enz. In de meeste gevallen komen hun inwoners oorspronkelijk uit Noord-Europa. In Benitachell leven ze in een heerlijk klimaat dat hen toelaat om meer dan driehonderd dagen per jaar te zonnebaden en hun favoriete buitenactiviteiten te beoefenen: fietsen, wandelen, hun privétuin en boomgaard onderhouden, ...

De fantastische kustlijn van Benitachell, met gebroken kliffen en zonder gebouwen, is een van de mooiste plekken om naartoe te gaan met de auto of door de zeer goed bewegwijzerde wandelroutes die toegang geven tot de grindstranden en het transparante water met aantrekkelijke grotten en grotten, ideaal voor duikers.

Als u op zoek bent naar een paradijselijke plek om te wonen aan de Costa Blanca, bezoek dan onze Perceel te koop in Benitachel.

SELECT VILLAS biedt u indrukwekkende Perceel te koop in Benitachel met verschillende oppervlakten en situaties. Ze maken deel uit van verschillende urbanisaties die zeer populair zijn in het gebied, zoals Los Calistros of Los Molinos, en hebben een fantastisch panoramisch uitzicht op de agrarische vallei en de Middellandse Zee. Ze hebben een uitstekende toegang tot de nabijgelegen winkelgebieden en het strand. Als u in een ontspannen omgeving wilt wonen en wilt genieten van de natuur en het gezang van de lokale vogels, dan zult u genieten van onze percelen in Benitachell, gelegen in urbanisaties met openbare verlichting, bestrating, riolering, elektriciteit en drinkwater.

Stel je voor dat je geniet van een idyllische zonsondergang, zittend op het terras van je villa of samen met je vrienden, terwijl je een prachtige barbecue in de tuin voorbereidt.

 
Vraag ons naar de kenmerken van onze Perceel te koop in Benitachel

Wij ontvangen graag uw e-mails waarin u ons uw vragen stelt over onze Perceel te koop in Benitachel. Ons professionele meertalige team zal u graag antwoorden. Als u het nodig heeft, kunnen we u in contact brengen met aannemers, architecten, kwantiteitsmeters, enz. om het project uit te voeren en uw huis te bouwen. We geven u ook uitgebreide informatie over het aanvragen van gemeentelijke bouwvergunningen, het aanvragen van schattingen, enz.

Wij nodigen u uit om ons te volgen op sociale netwerken en onze verschillende activiteiten in de vastgoedsector te bekijken.

Als u contact met ons wilt opnemen, maken we het u heel gemakkelijk. Het enige wat u hoeft te doen is de manier te kiezen die voor u het meest geschikt is:

  • Vul het formulier in dat op het web verschijnt
  • Stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es
  • Bel de telefoons +34 966 490 861 |+34 616 002 993
  • Bezoek ons persoonlijk op Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search