Villa's te koop in Benissa Costa

Bestellen op
Tonen als

Villa's te koop in Benissa Costa

Ons makelaarskantoor heeft meer dan 30 prachtige villa's te koop in Benissa Costa, zodat u het plezier kunt koesteren van het leven in een grote woning en stad. Onze villa's bieden u meerdere voordelen. Een van hen is zijn moderniteit. Veel van onze villa's zijn perfect aangepast aan de nieuwe tijden, zodat hun eigenaren kunnen wonen in een huis met elegante en mooie details.

Veel van onze eigendommen bevinden zich in de hoge punten van Benissa Costa om te genieten van een visueel plezier. Vanuit uw villa kunt u een uniek landschap aanschouwen aan de Middellandse Zeekust. Als u van fotografie houdt of van landschappen houdt, zult u vanuit uw villa niet moe worden van onvergetelijke onvergetelijke momenten.

Andere locaties van onze villa's liggen vlak bij het strand. Je kunt kiezen tussen een paar adembenemende uitzichten, gemakkelijk naar de zee gaan of beide kiezen. De stranden zijn fantastisch. De wateren zijn kristalhelder en schoon. Het zand is zacht om te liggen en te ontspannen. Een ideaal gebied om uren en uren door te brengen in de zomer.

Wat bieden deze villa's te koop in Benissa Costa nog meer?

In Select Villas willen we dat u ten volle kunt genieten van dit geweldige deel van de provincie Alicante. Maar we willen ook dat u het doet met een van onze villa's te koop in Benissa Costa. We hebben eerder verklaard dat de stranden van deze stad fantastisch zijn. Maar als u ook wilt afkoelen zonder het huis te verlaten, in de grote zwembaden die veel van onze villa's hebben, kunt u dat doen.

Daarin kunnen uw kinderen plezier hebben met hun vrienden of u kunt de rest van uw familie uitnodigen om te genieten van een aangename familiedag. Ze zijn mooi, ruim en modern.

Probeer te leven in een van onze villa's te koop in Benissa Costa

Als je bereid bent om te gaan wonen in een van de verschillende en geweldige villa's te koop in Benissa Costa, moet je gewoon beslissen om contact met ons op te nemen. U kunt ons kantoor bezoeken aan de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante.

U kunt ons ook telefonisch bereiken zodat we u kunnen helpen bij alles wat in onze handen ligt. Bel +34 966 490 861 en stel uw vragen. Tot slot kunt u ons een e-mail sturen met uw schriftelijke vragen naar info@select-villas.es.

Villa's te koop in Benissa Costa

Wil je vrijer leven, loskoppelen en alle problemen vergeten? Met de villa's te koop in Benissa Costa krijgt u de geweldige kans om uw kwaliteit van leven te verbeteren en op uzelf te wedden.

Benissa Costa heeft een van de beste baaien van Alicante , locatie van de beroemde Spaanse Costa Blanca. En het is niet voor minder, want het ongelooflijke kristalheldere en schone water is perfect voor het beoefenen van activiteiten zoals duiken, zeilen of gewoon een rustig bad nemen terwijl u geniet van het water.

De sfeer van de stranden is meestal erg rustig, ideaal voor mensen die op zoek zijn naar wat meer privacy . Daarom is het kopen van een villa in Benissa Costa altijd de beste optie, omdat het noodzakelijk is om de ervaring van een verblijf in zo'n exotisch land te beleven plaats. .

Ben jij ook zo iemand die graag eet? Je hebt geluk, want op de stranden van Benissa Costa, maar ook in de nabijgelegen steden zoals Moraira of Benitachell, hebben ze strandbars, zodat je het beste Spaanse eten kunt proeven voor de goedkoopste prijzen.

En natuurlijk zal het weer in deze stad altijd perfect zijn , met heel weinig regenachtige dagen per jaar, ideaal voor mensen die graag milde winters doorbrengen in gebieden met stranden.

Geniet van grote ruimtes met de beste verlichting in de villa's te koop in Benissa Costa

Wilt u een van de villa's die te koop staan in Benissa Costa kopen? We hebben maar liefst 12 verschillende woningen met luxe specificaties en unieke eigenschappen.

Onze villa's bevinden zich op de beste plekken in Benissa Costa om een onvergelijkbaar uitzicht te krijgen, gewoon door een raam te openen, kunt u zonder problemen de zee zien en zo het maritieme aroma van de kust voelen.

De materialen die voor hun constructie zijn gebruikt, voldoen aan de meest hoogwaardige kwaliteiten , waarbij de architectuur van de villa's is ontworpen om alle soorten luxe te overwegen en in woningen van de hoogste kwaliteit te wonen.

U kunt in Benissa Costa villa's kopen met grote tuinen , vol vegetatie, hoge bomen en enorme privézwembaden, zodat u midden in de zomer elke dag kunt genieten van een verfrissende duik.

Op elk moment van de dag kunt u de meer dan duizend vierkante meter aan woningen in onze villa's bezoeken, waarbij u woningen kunt kiezen met maximaal 9 slaapkamers en 8 badkamers.

Persoonlijke service voor u om een van de villa's te koop in Benissa Costa . te kopen

Bij Select Villas hebben we veel ervaring achter ons en de best mogelijke vastgoedprofessionals , waar we u kunnen helpen in maximaal 7 verschillende talen , wat een voor en na markeert in onze toewijding aan klanten.

Is ons hoofdkantoor in Moraira erg ver bij jou vandaan? Maak je geen zorgen, we zullen een persoonlijke en exclusieve service hebben via mobiele telefoon of via WhatsApp, waar we je vragen en behoeften in de kortst mogelijke tijd zullen beantwoorden.

  • Telefoon: +34 616 002 993
  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Kantoor: C/ Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search