Villa's te koop in El Portet - Moraira

Bestellen op
Tonen als

Villa's te koop in El Portet - Moraira

Nu heeft u de mogelijkheid om een van onze villa's te koop te kopen in El Portet - Moraira.

El Portet Beach is een magische hoek van de Costa Blanca Noord. Als wat u wilt een plek is om het hele jaar door te ontspannen en te genieten van buitenactiviteiten midden in de natuur, is El Portet de plek waar u naar op zoek bent.

De buitengewone temperaturen van de Costa Blanca die milde en zonnige winters bieden, moedigen het bereiken van een oneindige hoeveelheid sport of diversiteit aan buitenactiviteiten aan.

Geniet van een prachtige villa met uitzicht op een dromerige baai, vanwaar je de wonderen kunt zien die de Middellandse Zee te bieden heeft.

Het is een klein, schelpvormig, halfstedelijk strand waar u kunt genieten van rustige baden en mogelijkheden voor onderwaterroutes of kajaktochten.

Comfortabele villa's te koop in El Portet - Moraira omgeven door een speciale omgeving

In zo'n speciale omgeving als Playa El Portet, kunnen we alleen comfortabele villa's aanbieden in El Portet - Moraira.

We hebben villa's met verschillende architecturale stijlen, zowel modern als traditioneel, omgeven door een perceel waar u kunt genieten van de weelderige tuin, genieten van het grote zwembad of gewoon ontspannen in het solarium terwijl u geniet van een verfrissend sap van versgeperste sinaasappels.

Aan de andere kant is deze idyllische omgeving zeer goed verbonden met Moraira, een klein stadje dat zijn inwoners alle diensten biedt die u nodig hebt, zoals supermarkten, winkelcentra, een breed scala aan culturele en recreatieve activiteiten, sport, enz.

Wij bieden villa's te koop aan in El Portet - Moraira, waar u kunt genieten van ongelooflijke vakanties

Kom ons bezoeken op onze moderne kantoren en we zullen u verschillende villa's laten zien in El Portet - Moraira. We hebben de meest exclusieve villa's in de omgeving.

Ons professionele team, hooggekwalificeerd, helpt u het gewenste huis te vinden.

Ons enthousiasme en onze toewijding om de klant tevreden te stellen, en dat de aankoop van een huis eenvoudig en effectief is, maakt ons een van de belangrijkste makelaarskantoren in het gebied.

We begeleiden en faciliteren ook de verwerking van de NIE voor buitenlanders, verblijfsvergunningen, informatie over belastingen en heffingen, het wisselen van valuta of juridische bijstand.

Wij zijn gevestigd op Avda. De Madrid, 5 - CP 03724 - Moraira (Alicante).

Telefoon: +34 966 490 861

Mobiel: +34 616 002 993

Mobiel (na sluitingstijd): +34 677 197 159

Stuur ons desgewenst een e-mail: info@select-villas.es

Villa's te koop in El Portet Moraira

Als het je doel is om naar Spanje te verhuizen en je te vestigen in een gebied waar rust aan de orde van de dag is, dan hebben onze villa's te koop in El Portet Moraira alles wat je nodig hebt om te genieten van een superieure levenskwaliteit en je te ontspannen in enorme herenhuizen aan de Middellandse Zee.

Zeer dicht bij Teulada Moraira vindt u de steden Calpe en Jávea, wat een prachtige gelegenheid is om door te gaan met het ontdekken van de kust van Alicante op zijn beroemde en exotische stranden. In feite zijn er directe wegverbindingen met belangrijke steden aan de Costa Blanca.

Meer dan de helft van de bevolking van Moraira is van buitenlandse afkomst, voornamelijk uit Europa. Dit geeft een extra plus aan het gezellige kustplaatsje, want met zoveel multiculturaliteit onder zijn bewoners heb je het voorrecht om je leven te vullen met nieuwe ervaringen, nooit ophoudend met leren.

Bent u gepassioneerd door de zee en de natuur? In El Portet vindt u een van de meest voortreffelijke stranden van Teulada, waar het water kristalhelder en zeer schoon is, evenals het zand en de omgeving. Bovendien vind je er vele strandbars en restaurants waar je kunt genieten van de zeer gewaardeerde Spaanse gastronomie.

Onze villa's te koop in El Portet Moraira hebben ook privé zwembaden

In onze luxe villa's te koop in El Portet Moraira beschikt u over de hoogste kwaliteiten in een zeer bekende kuststreek van de Costa Blanca Spanje, ideaal voor uw familie en geliefden, die zullen genieten van het hebben van een huis in deze bevoorrechte locatie.

In de woningen vindt u al het essentiële: keuken, badkamers, slaapkamers... Bovendien is de hoge standing niet alleen beperkt tot het interieur van de woning, want de aantrekkelijke diensten die u rondom de woning zult genieten, zullen uw verblijf tot een waaier van mogelijkheden maken.

  • De luchthaven van Alicante ligt op 60 minuten afstand.
  • Warme en koude airconditioning binnen.
  • Privé zwembaden om af te koelen in de zomer.
  • Jávea Golf Club op 13 minuten afstand.
  • Nautische activiteiten zoals duiken of kajakken in de wateren.
  • Strand op slechts een paar minuten van de villa's.
  • Supermarkten en levensmiddelenwinkels in de buurt van de villa's.

Natuurlijk kunt u er zeker van zijn dat zodra u hun moderne gevels ziet, u verliefd zult worden op de villa's die we aanbieden, omdat hun ontwerp zeer goed verzorgd is en emoties losmaakt die voortkomen uit de monochrome kleuren die gebruikt zijn op hun muren.


Bij Select Villas bieden we villa's te koop aan in El Portet Moraira met moderne ontwerpen

Als u op zoek bent naar villa's te koop in El Portet Moraira, bij Select Villas zullen we in staat zijn om u een radicale verandering in uw leven te geven dankzij de uitstekende en eersteklas diensten die we in staat zijn te bieden aan de Costa Blanca Spanje.

Onze makelaars zullen in staat zijn om u te helpen in 7 verschillende talen en zullen weten hoe ze u de menselijkheid, de nabijheid en de warmte kunnen bieden die u nodig heeft om naar Teulada en omgeving te verhuizen.

Weet u hoe u contact met ons kunt opnemen?

  • Door ons te bellen op: +34 616 002 993
  • Ons een e-mail te sturen: enquiries@select-villas.es
  • Door onze kantoren te bezoeken in C/ Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search