Villa's te koop in El Portet - Moraira

Bestellen op
Tonen als

Villa's te koop in El Portet - Moraira

Nu heeft u de mogelijkheid om een van onze villa's te koop te kopen in El Portet - Moraira.

El Portet Beach is een magische hoek van de Costa Blanca Noord. Als wat u wilt een plek is om het hele jaar door te ontspannen en te genieten van buitenactiviteiten midden in de natuur, is El Portet de plek waar u naar op zoek bent.

De buitengewone temperaturen van de Costa Blanca die milde en zonnige winters bieden, moedigen het bereiken van een oneindige hoeveelheid sport of diversiteit aan buitenactiviteiten aan.

Geniet van een prachtige villa met uitzicht op een dromerige baai, vanwaar je de wonderen kunt zien die de Middellandse Zee te bieden heeft.

Het is een klein, schelpvormig, halfstedelijk strand waar u kunt genieten van rustige baden en mogelijkheden voor onderwaterroutes of kajaktochten.

Comfortabele villa's te koop in El Portet - Moraira omgeven door een speciale omgeving

In zo'n speciale omgeving als Playa El Portet, kunnen we alleen comfortabele villa's aanbieden in El Portet - Moraira.

We hebben villa's met verschillende architecturale stijlen, zowel modern als traditioneel, omgeven door een perceel waar u kunt genieten van de weelderige tuin, genieten van het grote zwembad of gewoon ontspannen in het solarium terwijl u geniet van een verfrissend sap van versgeperste sinaasappels.

Aan de andere kant is deze idyllische omgeving zeer goed verbonden met Moraira, een klein stadje dat zijn inwoners alle diensten biedt die u nodig hebt, zoals supermarkten, winkelcentra, een breed scala aan culturele en recreatieve activiteiten, sport, enz.

Wij bieden villa's te koop aan in El Portet - Moraira, waar u kunt genieten van ongelooflijke vakanties

Kom ons bezoeken op onze moderne kantoren en we zullen u verschillende villa's laten zien in El Portet - Moraira. We hebben de meest exclusieve villa's in de omgeving.

Ons professionele team, hooggekwalificeerd, helpt u het gewenste huis te vinden.

Ons enthousiasme en onze toewijding om de klant tevreden te stellen, en dat de aankoop van een huis eenvoudig en effectief is, maakt ons een van de belangrijkste makelaarskantoren in het gebied.

We begeleiden en faciliteren ook de verwerking van de NIE voor buitenlanders, verblijfsvergunningen, informatie over belastingen en heffingen, het wisselen van valuta of juridische bijstand.

Wij zijn gevestigd op Avda. De Madrid, 5 - CP 03724 - Moraira (Alicante).

Telefoon: +34 966 490 861

Mobiel: +34 616 002 993

Mobiel (na sluitingstijd): +34 677 197 159

Stuur ons desgewenst een e-mail: info@select-villas.es

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search