Villa te koop El Portet Moraira

Exclusief

Prachtige luxe semi-vrijstaande villa's in Moraira op een nieuwe ontwikkeling
Moraira · El Portet

Prijs vanaf 600.000 €
M2 176m2 M2 424m2 camas3 baños2 M2
Ref: 03035M

Prachtige luxe semi-vrijstaande villa's in Moraira op een nieuwe ontwikkeling Fantastische kans om een prachtige...


Exclusief
360 video Tour

Luxe moderne familievilla te koop in Moraira
Moraira · El Portet

525.000 €
M2 320m2 M2 890m2 camas4 baños4 M2
Ref: 01544M

Luxe moderne familievilla te koop in Moraira Luxe villa te koop in Moraira, El Portet. Deze villa met vier...

Zoek eigendommen

Villa te koop El Portet Moraira

Wilt u een villa te koop kopen El Portet Moraira? Wij feliciteren u met uw uitstekende beslissing. El Portet is een van de mooiste hoeken van de noordelijke Costa Blanca. Deze spectaculaire baai met zijn transparante water en zachte zand wordt beschut door het schiereiland Cap d'Or, waardoor het gemakkelijk is voor het hele gezin om te genieten van de rust van dit warme water. U zult het geweldig vinden om te zien hoe de kleintjes in het huis zich vermaken met het bouwen van fantastische zandkastelen aan de kust. Het strand is bekroond met de Blauwe Vlag omdat het, naast de prachtige natuurlijke omgeving, is uitgerust met een belangrijke infrastructuur van diensten om uw verblijf op het strand aangenaam te maken. Een andere interessante kwaliteit van dit spectaculaire strand is het toegangskanaal voor kleine bootjes, waarmee u kunt genieten van een leuke rit op een jetski, kano, kajak of waterskate.

De charmante promenade is omzoomd met aantrekkelijke palmbomen. Kunt u zich voorstellen dat u op het zonnige terras van een café geniet van een onovertroffen uitzicht op de Middellandse Zee?

Villa te koop El Portet Moraira, een prachtige hoek aan de Middellandse Zee om het hele jaar door te wonen.   

Als u gepassioneerd bent door zon en zee, raden wij u aan een villa te bezoeken die te koop is in El Portet Moraira. Het zal u toelaten om op een exclusieve plaats te wonen waar u het hele jaar door kunt genieten van de zon. Bij SELECT VILLAS bieden we je een interessante selectie van villa's in Moraira. We hebben nieuwe bouw- en wederverkoop eigendommen. Ze zijn gebouwd met luxe materialen en op hun percelen vindt u indrukwekkende zwembaden omgeven door solariumzones en prachtige tuinzones. Het zonnige klimaat van Moraira maakt het mogelijk om op elk moment van het jaar te barbecueën in uw tuin.

Onze villa's zijn gelegen in de meest exclusieve woonwijken van Moraira: El Portet, Pla del Mar, Villotel, La Camarrocha, Paichi, Arnella, La Sabatera, Les Platgetes, San Jaime, Benimeit, enz. Aarzel niet om ons te vragen naar de plaats waar u wilt wonen. Wij zoeken naar een selectie van huizen die u interessant vindt en die voldoen aan uw zoekcriteria.

Vergeet niet onze exclusieve woningen te bezoeken, want u vindt er woningen die alleen wij u kunnen aanbieden. Kent u onze nieuwe 360º Video Tour service? U zult het geweldig vinden. Stel je voor dat je op de bank thuis comfortabel de villa's van de Costa Blanca van Spanje bezoekt. De 360º videotour geeft u de mogelijkheid om alle hoeken van het huis te bezoeken alsof u het persoonlijk bezoekt.

 
Wil je een villa te koop kopen El Portet Moraira?

Als u denkt aan het kopen van een villa te koop El Portet Moraira, neem dan contact op met SELECT VILLAS. Wij hebben een lange ervaring in de onroerend goed sector die wij tot uw dienst stellen om de aankoop van uw huis in Spanje comfortabel en lonend te maken. Wij spreken vloeiend alle talen die op het web verschijnen, dus u zult het zeer aangenaam vinden om contact met ons op te nemen.

Kies de manier waarop u het liefst contact opneemt met SELECT VILLAS:

  • Vul het formulier in dat op het web verschijnt
  • Stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es
  • Bel de telefoons +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • Visítanos en la Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS