Villas in Moraira met verwarmd zwembad

Bestellen op
Tonen als

Villas in Moraira met verwarmd zwembad

Als wonen in een van onze villa's in Moraira met een verwarmd zwembad uw droom is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Moraira is een van de meest karakteristieke steden aan de noordelijke Costa Blanca. In dit paradijs aan de Middellandse Zeekust vindt u kleine stranden en magische baaien met zacht zand of kiezels, ideaal om plezier te hebben met het hele gezin. Door het mooie weer in Moraira kunt u het hele jaar door genieten van de zon en het strand. Zelfs de koudste seizoenen zijn ideaal om comfortabele kleding aan te trekken en een wandeling langs de kust te maken. Aan de promenade geniet u van een gevarieerd vrijetijdsaanbod en geschikt voor alle leeftijden. Stel je voor dat je een aangename middag op het terras van een cafetaria deelt met je vrienden met het onvergelijkbare uitzicht op de Middellandse Zee. Misschien wil je de straatmarkt bezoeken, die elke week in de stedelijke kern wordt geïnstalleerd. Het is de meest geschikte plaats om zeer verse groenten en fruit, handwerk, huishoudelijke artikelen, kleding en schoenen te kopen ... en dat alles tegen interessante prijzen.

In Moraira vindt u ook een breed scala aan diensten en winkels: bars, restaurants, supermarkten, apotheken, een gezondheidscentrum, ... bezoek zeker hun wijnmakerijen waar u mistela kunt kopen , een voortreffelijke zoete likeur die met de hand is gemaakt met de Muskaatdruif die in zijn agrarische vallei wordt verbouwd.

Geniet van een heerlijke hoek aan de Costa Blanca in onze villa's in Moraira met verwarmd zwembad

SELECT VILLAS biedt u de mogelijkheid om een speciaal toevluchtsoord te hebben aan de noordelijke Costa Blanca waarmee u zich kunt ontkoppelen en kunt genieten van een paradijselijke omgeving . In onze villa's in Moraira met verwarmd zwembad leid je de levensstijl die je altijd al wilde. We hebben chalets gebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit en met perfecte metselwerkafwerkingen. Het zijn ruime en lichte woningen . De ruime slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. De keuken, modern ingericht, is uitgerust met de modernste apparatuur. U zult versteld staan van de innovatieve stijl van de badkamers. De villa's beschikken over airconditioning, verwarming, veiligheidsdeur ... De ramen met dubbele beglazing zorgen voor hoogwaardige thermische en akoestische isolatie. Buiten vindt u een barbecueplek, ideaal voor vergaderingen met uw vrienden of familie. U hoeft zich geen zorgen te maken over het onderhoud van de weelderige tuinen en het zwembad. We kunnen vertrouwd personeel aanbevelen dat experts is in deze taken.

Wanneer je onze villa's in Moraira met verwarmd zwembad bezoekt, wil je nergens anders meer wonen

U zult genieten van onze villa's in Moraira met verwarmd zwembad. Als je ze bezoekt, wil je nergens anders meer wonen. Bovendien vindt u bij SELECT VILLAS de professionaliteit en ervaring die u nodig heeft bij onze medewerkers. Onze makelaars zijn hooggekwalificeerd en zullen u helpen om de aankoop van uw nieuwe huis in Spanje gemakkelijk en comfortabel te maken. Aarzel niet om ons vragen te stellen met betrekking tot de overname en verhuis naar uw huis aan de noordelijke Costa Blanca. We helpen je graag verder.

Om contact met ons op te nemen bieden wij u verschillende mogelijkheden:

  • Stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es
  • Bel de telefoons: +34966490861 | +34616002993
  • Vul dan het contactformulier op onze website in
  • Kom naar ons kantoor in Avda. De Madrid 5-03724 Moraira (Alicante) Spanje.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search