Villas te koop in Benimeit Moraira

Bestellen op
Tonen als

Villas te koop in Benimeit Moraira

Kun je je voorstellen dat je de zee observeert vanaf de veranda van je nieuwe huis in Spanje? Als het uw droom is om midden in de natuur en vlakbij de zee te wonen, nodigen wij u uit om onze fantastische villa's te koop in Benimeit Moraira te bezoeken.

Moraira is de stad die in de volksmond "parel van de Costa Blanca" wordt genoemd. Gelegen in het noorden van de Costa Blanca, is deze prachtige stad die van oudsher gewijd was aan visserij en landbouw, uitgegroeid tot een van de meest gevraagde plaatsen door het Europese toerisme. Moraira heeft zijn charme niet verloren, aangezien het bestaat uit lage gebouwen die de overbevolking in andere toeristische gebieden vermijden. De stedelijke omgeving staat vol met prestigieuze ontwikkelingen met villa's, bungalows, herenhuizen, halfvrijstaande huizen, enz. Omgeven door prachtige mediterrane dennenbossen. Onder deze urbanisaties noemen we Arnella, Pla del Mar, Paichi, Cap Blanc, Sol Park,… Benimeit is een van de belangrijkste.

De urbanisatie Benimeit wordt gekenmerkt door zijn spectaculaire uitzichten op de zee of de gecultiveerde velden , voornamelijk wijngaarden, die overvloedig aanwezig zijn in de agrarische vallei. Benimeit is een berggebied vol inheemse natuur dat naast het centrum van Moraira ligt. Met de auto bent u in slechts vijf minuten in het commerciële gedeelte van het stadscentrum: supermarkten, gezondheidscentrum, apotheken, restaurants, uitgaansgelegenheden, enz.

Kies tussen het uitzicht op de zee of de vallei die onze villa's te koop in Benimeit Moraira u bieden

SELECT VILLAS heeft een interessante selectie van villa's te koop in Benimeit Moraira. Afhankelijk van uw situatie geniet u van prachtige uitzichten over de Moraira vallei , gekenmerkt door zijn trapsgewijze terrassen in de bergen met amandelboomgaarden en wijngaarden. We hebben ook chalets met vrij uitzicht op zee . U zult gefascineerd zijn door het intense blauw van de Middellandse Zee te observeren vanaf de veranda van uw nieuwe huis in Benimeit.

We hebben nieuwbouw- en wederverkoopvilla's die zijn gebouwd met de beste materialen op de markt. Onze luxe chalets zijn ontworpen met verschillende en elegante stijlen, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw smaak past. Onze moderne designvilla's zullen indruk op u maken. Ze hebben grote oppervlakken in de glazen gevels die het volgende vergemakkelijken:

 • Prachtig uitzicht op de zee of de bergen vanaf elke plek in uw huis
 • Een grote helderheid in de kamers
 • Zon toegang tot elke hoek van uw nieuwe huis

Misschien geeft u de voorkeur aan een traditionele villa die typisch is voor de Spaanse Costa Blanca. Ze worden gekenmerkt door hun witte muren die contrasteren met de okerkleurige daken en het zwarte traliewerk van de ramen. U zult zeker genieten van de potten met veelkleurige bloemen die uw omgeving opfleuren.

Bent u geïnteresseerd in onze villa's te koop in Benimeit Moraira?

Als u meer informatie wilt over onze villa's te koop in Benimeit Moraira, wacht dan niet langer en neem contact met ons op . We luisteren graag aandachtig naar uw wensen met betrekking tot uw nieuwe woning aan de Costa Blanca om u een selectie van woningen aan te bieden die bij uw profiel passen.

Vul het contactformulier in dat u op onze website vindt of schrijf een e-mail naar enquiries@select-villas.es

We zijn bij Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).

Telefoons: +34966490861 | +34616002993.

Villa's te koop in Benimeit Moraira

Gefeliciteerd met uw uitstekende zoektocht naar de beste villa's te koop in Benimeit Moraira! U bent aangekomen bij de meest complete en kwalitatief beste catalogus op de Spaanse onroerendgoedmarkt. SELECT VILLAS doet zijn naam eer aan door u de aantrekkelijkste villa's in de beste wijk van Moraira aan te bieden. Benimet is een wooncomplex vlakbij de Middellandse Zee en wordt steeds meer gevraagd door een groot aantal internationale klanten. De redenen waarom veel mensen uit Europa Moraira kiezen om permanent te wonen of van hun vakantie te genieten zijn: 

 • Uitgebreid netwerk van diensten: openbaar vervoer, postkantoor, politiebureaus, gezondheidscentrum, particuliere dokterspraktijken, financiële instellingen...
 • Handel: souvenirwinkels, kledingboetieks, allerlei soorten supermarkten, straatmarkten ....
 • Stranden: stedelijke, semi-stedelijke en maagdelijke stranden met turkoois water en omgeven door natuur.
 • Weinig overbevolking: Moraira is een van de weinige toeristische steden met minder drukte aan de Costa Blanca Noord.
 • Duurzaamheid: De stadsplanning van de stad bevordert de zorg voor het milieu en het respect voor de natuur.
 • Zon: Heldere luchten en stabiele temperaturen maken het mogelijk om zowel in de zomer als in de winter van elke buitenactiviteit te genieten.
 • Natuur: Moraira heeft een prachtig agrarisch landschap vol wijngaarden en een veelheid aan natuurgebieden.
 • Vermaak: concerten, culturele activiteiten, toeristische routes...
 • Mediterrane gastronomie: allerlei soorten verse vis, hoogwaardige groenten, voortreffelijke wijnen...
 • Verbindingen met andere toeristische plaatsen: gemakkelijke en gemakkelijke toegang tot veilige wegen.
 • Internationale sfeer: de meeste inwoners van Moraira komen uit Midden- en Noord-Europa.
 • Sporten: Golf, nautische activiteiten, tennis, paddle tennis...
 

Neem een exclusieve en gezonde levensstijl aan in een van onze villa's te koop in Benimeit Moraira: nieuwbouw en wederverkoop villa's

Of u nu kiest voor nieuwbouwvilla's in Benimeit Moraira of voor bestaande villa's, wij garanderen u een exclusieve en gezonde levensstijl:
 • Contact met de natuur
 • Uitzicht op de Middellandse Zee
 • Aantrekkelijke en imposante gevels
 • Intelligente huissystemen
 • Ruime leefruimtes
 • Royale buitenruimtes

Onze nieuwbouwvilla's onderscheiden zich door hun avant-gardistische ontwerpen en hun streven naar innovatie (domoticasysteem, energie-efficiëntie, elektrische apparaten met extra's ....). Onze traditionele villa's in rustieke en mediterrane stijl zijn de favorieten van veel van onze klanten vanwege hun gezellige leefruimtes en lichte kamers met vrij uitzicht.  Al onze woningen te koop in Benimeit Moraira zijn perfect voor wie op zoek is naar privacy, ruimte en verfijning. Vind de uwe in deze selecte catalogus.


Wilt u meer informatie over onze villa's te koop in Benimeit Moraira?

Als u meer wilt weten over onze villa's te koop in Benimeit Moraira, hoeft u slechts 10 seconden van uw kostbare tijd te investeren om contact op te nemen met ons deskundige agentschap. Wij hebben een lange geschiedenis en een internationale klantenservice, dus u zult geen probleem hebben om in uw eigen taal met ons te communiceren. Wij tonen u de verschillende manieren om contact met ons op te nemen, zodat u de manier kunt kiezen die u het beste uitkomt:

 • Telefoons: +34 966 490 861 |+34 616 002 993
 • E-mail: enquiries@select-villas.es
 • Kantoor: Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search