Villas te koop in het Moraira gebied

Bestellen op
Tonen als

Villas te koop in het Moraira gebied

In SELECT VILLAS hebben we een gevarieerde portefeuille van klanten uit verschillende landen, voornamelijk uit Europa. Ze hebben allemaal een gemeenschappelijke link: Ze houden ervan om aan de Noordelijke Costa Blanca te wonen. Daarom willen we u graag een exclusieve selectie van villa's te koop aanbieden in het Moraira gebied, waardoor u gemakkelijk het huis van uw dromen kunt vinden.

Moraira is één van de mooiste plekken van de Spaanse Middellandse Zee. Dit kleine stadje, dat oorspronkelijk gewijd was aan de visserij en de landbouw, heeft de laatste decennia een grote transformatie ondergaan om nu één van de belangrijkste Europese toeristische bestemmingen te worden. Het verschil tussen Moraira en andere vakantieoorden is dat het zich heeft kunnen aanpassen aan de nieuwe veranderingen die door de toeristen worden gevraagd zonder de charme van zijn wortels te verliezen. In dit gebied van bergen vol pijnbomen die afdalen naar prachtige baaien verborgen aan de kust vinden we de perfecte plek om uit te rusten en te ontspannen terwijl we luisteren naar het zachte geruis van de zeegolven. Deze zomer is het perfecte moment om te bruinen op een strand aan de Spaanse Costa Blanca terwijl u uw favoriete watersport beoefent: zeilen, windsurfen, jetskiën, ... geniet van een waterskate of ontdek de prachtige zeebodem door te snorkelen of te duiken.

Moraira's avonden bieden u ook tal van vrijetijdsactiviteiten, live muziek in de open lucht of plaatsen waar u kunt genieten van flamencodansen en -zang.

Villa's te koop in het Moraira gebied, geniet van de zon, de zee en de bergen

Wij nodigen u uit om onze website te bezoeken om de villa's te zien die wij te koop aanbieden in het Moraira gebied. In SELECT VILLAS zijn we gespecialiseerd in eigendommen in het noorden van de Costa Blanca. We hebben een uitgebreide lijst van villa's in Moraira gelegen in de meest populaire woonwijken: Paichi, El Portet, Pla del Mar, Moravit, La Camarrocha, Villotel, Arnella, La Sabatera, San Jaime, Benimeit, El Alcázar, Cap Blanc, enz. Wij bieden u nieuwe en doorverkoopvilla's aan, gebouwd in een oneindig aantal stijlen:

  • Klassiek, zeer statig en tijdloos
  • Modern, innovatief en avant-gardistisch
  • Traditionele, typisch mediterrane huizen

Daarnaast hebben onze villa's een prachtig zwembad omgeven door grote delen van het solarium en prachtige prive-tuinen met verschillende ontwerpen: weelderig en mediterraan, romantisch, weinig onderhoud ... U zult onder de indruk zijn van de uitstekende ligging van de villa's die wij aanbieden. Sommige zijn gelegen aan het strand of hebben een panoramisch uitzicht op zee. Andere zijn gelegen in de buurt van de golfbaan, maar met gemakkelijke toegang tot het strand. We hebben ook villa's gelegen in het berggebied, omgeven door pijnbomen die een aangename geur afgeven.

Bel ons en we zullen u uitgebreid informeren over onze villa's te koop in het Moraira gebied

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen als u meer informatie wilt over onze villa's te koop in de Moraira omgeving. Wij vertellen u graag alle kenmerken van de verschillende gebieden rond Moraira, want onze makelaars zijn experts op dit gebied. Bovendien spreken zij u vloeiend in het Engels, Duits, Spaans, Frans, Russisch, Nederlands, enz.

Om contact met ons op te nemen, kiest u de manier die voor u het meest geschikt is:

  • Bel ons op: +34 966 490 861 |+34 616 002 993
  • Vul het contactformulier in dat u op onze website vindt
  • Stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es
  • Kom naar ons kantoor in Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje


Villa's te koop in het Moraira gebied

Denkt u erover om een van onze villa's in de omgeving van Moraira te kopen? Bij SELECT VILLAS adviseren wij u persoonlijk en in uw eigen taal om uw ideeën te verduidelijken en uw beslissing te bevestigen. Moraira is een emblematische plaats aan de Spaanse Middellandse Zeekust. In dit paradijs, gelegen in het hart van de Costa Blanca Noord, geniet u van de beste Spaanse kustlijn, met magische en verborgen baaien, halfstedelijke stranden, toeristische stranden, kiezelstranden... U kunt kiezen uit een grote verscheidenheid, ontspannen en allerlei watersporten beoefenen (duiken, windsurfen, kajakken, snorkelen...). U kunt zelfs genieten van lange boottochten om ontoegankelijke hoekjes met weinig toeristenverkeer te ontdekken.

Moraira is een toeristische trekpleister vanwege het zonnige klimaat, 320 dagen per jaar, gevarieerde recreatiemogelijkheden voor alle leeftijden, restaurants met voortreffelijke visgerechten en mediterrane keuken en een uitgebreid netwerk van moderne voorzieningen (medisch centrum, supermarkten, gemeentehuis, politiebureaus, apotheken, allerlei winkels...). Hoewel Moraira een moderne stad is geworden, laat het zijn tradities niet los, zoals de visserij of de typische lokale drank. Mistela is een heerlijke zoete likeur, perfect als begeleider van het dessert, en gemaakt van de muskaatdruif die in de wijngaarden wordt geteeld. Bovendien is Moraira een van de meest natuurlijke plaatsen aan de Middellandse Zee.

Mediterraan leven in onze luxe villa's te koop in de omgeving van Moraira

SELECT VILLAS biedt u de mogelijkheid om mediterraan te leven, onder de Spaanse zon in een van onze villa's te koop in de omgeving van Moraira met uitzicht op zee. We hebben nieuw gebouwde villa's op grote privéterreinen, omgeven door de natuur. Hiermee kunt u:

  • Frisse lucht inademen 
  • Zwemmen in je eigen zwembad zonder je zorgen te maken over het uitzicht van anderen. 
  • Ontspan terwijl u luistert naar het gezang van de vogels 
  • Zonnebaden terwijl u naar de zee kijkt

Onze villa's in avant-gardistische stijl zijn ruime, lichte en energiezuinige woningen. Hun slaapkamers met directe toegang tot het terras, moderne inbouwkeukens, apparatuur van topmerken en innovatieve badkamers zijn premium kenmerken waar je moeilijk zonder kunt.  Andere exclusieve voorzieningen zijn een veiligheidsdeur, airconditioning en verwarming en ramen met dubbele beglazing om het geluid te isoleren en de temperatuur van de woning te verbeteren. Als u van klassieke of mediterrane stijl houdt, hebben we ook mooie tweedehands villa's.

Vertel ons welke villa's te koop in de omgeving van Moraira u het meest bevielen

Als onze te koop staande villa's in de omgeving van Moraira u aanspreken, kunt u het beste direct contact opnemen met ons agentschap SELECT VILLAS om u alle benodigde informatie te geven en een afspraak te maken op de dag en het tijdstip die u het beste uitkomen om de woningen persoonlijk te bekijken. Een van onze meertalige makelaars zal alle kenmerken en details van uw favoriete woningen in uw taal uitleggen. Vul ons contactformulier in op de website van SELECT VILLAS of:

  • Stuur een e-mail: enquiries@select-villas.es 
  • Bel ons op: +34 966 490 861 | Mobiel: +34 616 002 993 
  • Kom naar ons kantoor: Avda. De Madrid 5 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search