Villas te koop in La Cometa Moraira

Bestellen op
Tonen als

Villas te koop in La Cometa Moraira

Een van de belangrijkste voordelen van onze villa's te koop in La Cometa Moraira is de nabijheid van het stadscentrum en het strand . Wonen in La Cometa stelt u in staat om te genieten van een zonnig perceel met een zwembad en tuinen en om naar het commerciële gebied van Moraira te lopen. Stelt u zich eens voor: zonnebaden in het solarium van uw huis, een boek lezen op de veranda of voor uw prachtige tuin zorgen. Zonder uw huis te verlaten kunt u tal van buitenactiviteiten ondernemen.

Moraira, gelegen aan de Noord-Costa Blanca, is een stad waar residentieel toerisme is gevestigd, aangezien meer dan de helft van de inwoners oorspronkelijk uit Noord-Europese landen komt, zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Scandinavische landen, enz. gekozen om zich na hun pensionering in deze prachtige hoek van de Middellandse Zee te vestigen of om te telewerken terwijl:

  • Ze genieten meer dan driehonderd dagen per jaar van de stralende zon van de Costa Blanca
  • Ze hebben een belangrijke infrastructuur van hoogwaardige diensten
  • Ze hebben plezier bij het beoefenen van watersporten : zeilen, roeien, jetski, kanoën ...
  • Ze wandelen door de weelderige dennenbossen om hen heen
  • Geniet van een voortreffelijke lokale keuken en gevarieerde rijstgerechten met zeevruchten

Onze villa's te koop in La Cometa Moraira, een bijzondere plek om los te koppelen aan de Costa Blanca Noord

Als u op zoek bent naar een traditionele designvilla met zwembad aan de Costa Blanca Noord, dan zult u onze villa's te koop in La Cometa Moraira zeker waarderen. In de omgeving van het stedelijk centrum van Moraira hebben we luxe villa's gelegen in de meest prestigieuze urbanisaties: Pla del Mar, El Portet, Villotel, San Jaime, Fanadix, La Camarrocha, Paichi, Arnella, La Sabatera, Benimeit, ...

De woningen in de urbanisatie Arnella hebben een grote vraag naar onroerend goed vanwege hun uitstekende ligging. Ze liggen heel dicht bij het uitgestrekte en toeristische strand van l'Ampolla , dat wordt beschouwd als het belangrijkste strand van Moraira. Daarnaast vinden we bars, uitgaansgelegenheden, live muziek in de open lucht, etc. SELECT VILLAS biedt u een luxe villa in Moraira met uitzicht op zee en traditioneel design . Dit indrukwekkende pand is gebouwd op twee verdiepingen en heeft ruime, zeer lichte kamers waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de zee of de weelderige vallei met mediterrane dennenbossen . De keuken, die volledig is uitgerust, zal indruk op u maken met zijn huidige ontwerp. In de slaapkamers bevinden zich grote inbouwkasten. Als u meer informatie wilt over de rest van de functies, zouden we het leuk vinden als u contact met ons opneemt en we zullen al uw vragen beantwoorden.

Neem contact op met SELECTEER VILLAS en wij zullen u een selectie van villa's te koop in La Cometa Moraira aanbieden die erg interessant voor u zullen zijn

U zult onze villa's te koop in La Cometa Moraira zeker erg interessant vinden. We nodigen je uit om je te abonneren op onze nieuwsbrief om je op de hoogte te houden van onze nieuwste eigendommen, tips voor het kopen van een huis aan de Costa Blanca, etc. Je kunt ons ook volgen op sociale netwerken om meer te weten te komen over ons interessante nieuws en deze te delen met je vrienden .

Contact met ons opnemen is heel eenvoudig. U hoeft alleen uw gegevens achter te laten in het formulier dat op onze website verschijnt en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze kantoren zijn gevestigd op Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).

Telefoons: +34966490861 | +34616002993

E-mail: enquiries@select-villas.es

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search