Villas te koop in Los Molinos Benitachell

Zeezicht

Uitzonderlijke nieuwbouwvilla
Benitachell · Los Molinos

976.000 €
M2 367m2 M2 826m2 camas4 baños3 M2
Ref: 03092T

Dit is een unieke nieuwbouwvilla van hoge kwaliteit met uitzicht op zee te koop, ideaal gelegen in de gewilde...


Zeezicht

Uitzonderlijke nieuwbouwvilla
Benitachell · Los Molinos

925.000 €
M2 379m2 M2 802m2 camas4 baños3 M2
Ref: 03089T

Dit is een uitzonderlijke nieuwbouwvilla te koop, ideaal gelegen in de gewilde omgeving van Los Molinos,...


Zeezicht

Uitzonderlijke nieuwbouwvilla
Benitachell · Los Molinos

815.000 €
M2 254m2 M2 818m2 camas3 baños2 M2
Ref: 03090T

Dit is een uitzonderlijke nieuwbouwvilla te koop, ideaal gelegen in de gewilde omgeving van Los Molinos,...


Zeezicht

Uitzonderlijke nieuwbouwvilla
Benitachell · Los Molinos

750.000 €
M2 254m2 M2 807m2 camas3 baños2 M2
Ref: 03091T

Dit is een uitzonderlijke nieuwbouwvilla te koop, ideaal gelegen in de gewilde omgeving van Los Molinos,...


Zeezicht

Prachtige villa te koop in perfecte staat in Benitachell
Benitachell · Los Molinos

400.000 €
M2 234m2 M2 803m2 camas5 baños3 M2
Ref: 02753M

Prachtige villa te koop in perfecte staat in Benitachell Als u wilt genieten van de rust van de Costa...

Zoek eigendommen

Villas te koop in Los Molinos Benitachell

Onze villa's te koop in Los Molinos Benitachell worden gekenmerkt door de exclusieve helderheid van de Costa Blanca die de huizen een comfortabele sfeer geeft waar u dol op zult zijn. Los Molinos wordt omgeven door natuur en akkers en is een rustige urbanisatie die gemakkelijk bereikbaar is vanaf de nationale weg N-332, die u verbindt met de hele Costa Blanca en de luchthaven van Alicante.

Gelegen tussen de steden Benitachell en Teulada , in de regio Marina Alta, heeft het een breed scala aan diensten: gezondheidscentrum, apotheken, supermarkten, diverse winkels, banken, internationale restaurants, typische bars waar u de lokale gastronomie kunt proeven, enz. U zult zeker genieten van het bijwonen van de verschillende shows, geschikt voor het hele gezin, die worden geprogrammeerd in het indrukwekkende Teulada Auditorium, dat, gelegen op een heuvel, de hele vallei domineert en u een indrukwekkend uitzicht biedt.

Benitachell heeft twee kilometer Costa Brava en een ravijn waar enkele van de kliffen 100 meter hoog zijn. De zonnige winter van de Costa Blanca is perfect voor het verkennen van de gemarkeerde wandelpaden en het ontdekken van prachtige uitzichten over de Middellandse Zee, en zijn idyllische grindbaaien en helder water :

  • Cala Moraig
  • Cala Llebeig
  • Cala dels Testos

Onze zonnige villa's te koop in Los Molinos Benitachell zijn de beste optie voor een ontspannen leven aan de Costa Blanca Noord

Naast onze villa's te koop in Los Molinos Benitachell, hebben we bij SELECT VILLAS ook villa's in andere geselecteerde urbanisaties in de omgeving, zoals Les Fonts en in de luxe Montecala, Panorama en Kalmias de Cumbre del Sol.

Wanneer u onze villa's in Benitachell bezoekt, zult u versteld staan van de architectonische schoonheid die volledig geïntegreerd is in de natuurlijke omgeving. Wij bieden u fantastische droomvilla's met een moderne en zeer actuele stijl gebouwd op één of meerdere verdiepingen. Ze hebben een groot perceel met een indrukwekkend zwembad met een ontwerp aangepast aan de villa. Stel je voor dat je deze winter zonnebaadt bij een overloopzwembad met de Middellandse Zee aan de horizon.

Onder onze nieuwbouw- of wederverkooppanden hebben we ook traditioneel ontworpen villa's, gekenmerkt door hun mooie roodachtige daken die contrasteren met hun lichtgekleurde gevels en hun portieken met grote bogen om u op hete zomerdagen tegen de zon te beschermen. Als u van een huis houdt met elegante balustrades en artistieke roostervensters, dan zult u onze villa's in Benitachell geweldig vinden.

Bij SELECT VILLAS hebben we een brede portefeuille met villa's te koop in Los Molinos Benitachell

Als u in een rustige en zonnige omgeving aan de Costa Blanca Noord wilt wonen, vertrouw dan op de professionaliteit van SELECT VILLAS en wij zullen u helpen bij het vinden van uw ideale woning. We raden u aan om de villa's te koop in Los Molinos Benitachell die we u aanbieden op onze website te bezoeken, omdat we zeker weten dat u ze leuk zult vinden.

Volg ons op sociale netwerken en u kent de ervaringen van onze klanten, hun meningen, ons laatste vastgoednieuws, enz.

We nodigen je uit om ons persoonlijk bij Avda te bezoeken. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante). Als u wilt, kunt u vooraf een e-mail sturen naar enquiries@select-villas.es of bellen naar +34 966 490 861 | +34616002993.

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS