Villas te koop in Montemar Benissa Costa

Bestellen op
Tonen als

Villas te koop in Montemar Benissa Costa

Bent u op zoek naar een plek aan de Costa Blanca Noord waar u even kunt ontspannen en genieten van een prachtige natuurlijke omgeving? Dan denk je aan onze fantastische villa's te koop in Montemar Benissa Costa.

Dit prachtige stadje aan de Noord-Costa Blanca heeft vier kilometer aan gevarieerde kustlijn waar prachtige klifbaaien van zand of grind vol dennenbossen worden afgewisseld. Fans van duiken of snorkelen zullen onder de indruk zijn van het heldere water waardoor ze de zeebodem van dit deel van de Middellandse Zee kunnen ontdekken, dat wordt gekenmerkt door zijn posidonia-weiden en zijn scholen minnows. Het is de perfecte plek om plezier te hebben tijdens het zeilen of duiken met een fles, aangezien het warme en kristalheldere water van de zee in Benissa Costa erg ondiep is.

Het uitstekende klimaat van dit deel van Spanje is ideaal om tijdens zonnige winterochtenden van de natuur te genieten . Benissa heeft zeven beroemde wandelpaden die door de bergen en het binnenland lopen. Het zal voor u heel gemakkelijk zijn om ze te vinden, aangezien ze informatiepanelen hebben in verschillende talen die de botanische en geologische rijkdom van de plaats, de geschiedenis en de lokale cultuur beschrijven.

Als u in een natuurlijke omgeving wilt wonen waar u van het buitenleven kunt genieten, zult u zien dat onze villa's te koop in Montemar Benissa Costa aan al uw eisen voldoen.

Bij SELECT VILLAS bieden we u villa's te koop aan in Montemar Benissa Costa, omgeven door de natuur en met fantastisch uitzicht op de vallei. Bovendien hebben ze met de auto gemakkelijk toegang tot het strand en het winkel- en uitgaansgebied, dat op slechts een paar minuten afstand ligt.

Wij bieden u luxe villa's in Benissa Costa, gebouwd met een traditioneel ontwerp of een moderne stijl , zodat u kunt kiezen op basis van uw voorkeuren. Onze huizen zijn gelegen in geselecteerde urbanisaties zoals Montemar, Les Basetes, San Jaime, Buenavista, La Fustera, Baladrar, ...

De beste materialen op de markt zijn gebruikt voor de constructie, waardoor het hele jaar door een zeer comfortabel huis is ontstaan om in te wonen . De chalets zijn gelegen op zeer ruime zonnige kavels waar u naast een indrukwekkend zwembad omgeven door een solarium , prachtige tuin en barbecueplaatsen vindt. Deze winter zul je het geweldig vinden om met je gezin leuke barbecues te organiseren en te genieten van de zon en de natuur zonder je huis te verlaten.

In SELECT VILLAS faciliteren we alle noodzakelijke procedures bij het kopen van villa's te koop in Montemar Benissa Costa

Bij SELECT VILLAS hebben we een lange ervaring in de Spaanse vastgoedsector en onze agenten zijn experts in het verwerken van de procedures met betrekking tot de aankoop van villa's te koop in Montemar Benissa Costa of enig ander punt aan de Costa Blanca.

We bieden u een complete aftersales-service waarin we u zullen helpen bij het oplossen van meerdere procedures met betrekking tot uw vestiging in Spanje. Aarzel niet om contact met ons op als u nodig hebt om uit te nemen naar huis, auto, gezondheid, levensverzekeringen, enz. Als u nodig hebt voor het uitvoeren van een kleine reparatie in uw huis, hebben we een portfolio van vertrouwde professionals: elektriciens, loodgieters, schilders, Installateurs van tv of airconditioning, enz.

Kies de optie die u het meest interessant lijkt om contact met ons op te nemen:

  • Vul het contactformulier in dat op internet verschijnt
  • Bel de telefoons +34966490861 | +34616002993
  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Kantoor: Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante)
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search