Villas te koop in Pla de Mar Moraira

Bestellen op
Tonen als

Villas te koop in Pla de Mar Moraira

De Noord-Costa Blanca is de plek die mensen uit heel Europa hebben gekozen om lange periodes van vakantie door te brengen en, na hun pensionering, te verhuizen. Bij SELECT VILLAS willen we u een selectie van luxe villa's te koop aanbieden in Pla de Mar Moraira, een van de meest prestigieuze urbanisaties in de omgeving, waar u het hele jaar door comfortabel zult wonen.

Pla de Mar ligt zeer dicht bij het prachtige strand van El Portet, een werkelijk spectaculaire hoek van de Middellandse Zee. Dit kleine strand heeft zacht zand en kristalhelder water dat indruk op u zal maken door zijn schoonheid. Omzoomd door een promenade met palmbomen en banken waar u kunt zitten en genieten van deze unieke natuurlijke omgeving, is het strand ideaal om plezier te hebben met het hele gezin. Tijdens de zonnige herfst van de Costa Blanca zult u het heerlijk vinden om comfortabele kleding aan te trekken en door het zand of het rotsachtige gebied te wandelen terwijl u de aangename zeebries voelt. Als u van wandelen houdt, nodigen wij u uit om naar de uitkijktoren van Cap d'Or te gaan , een klein schiereiland dat dit rustige semi-stedelijke strand beschermt. Vergeet uw verrekijker niet, u zult onder de indruk zijn van het adembenemende uitzicht op zee en een van de iconen van de Costa Blanca, de Peñón de Ifach .

Als u de verbinding wilt verbreken, zult u genieten van onze zonnige villa's te koop in Pla de Mar Moraira

Naast onze prachtige villa's te koop in Pla de Mar Moraira, bieden we u ook een groot portfolio van nieuw gebouwde en wederverkoop villa's in de belangrijkste urbanisaties rond Moraira, waaronder Benimeit, Arnella, Paichi, Cap Blanc, Pinar de l 'Advocat, La Cometa, El Portet, Sol Park, San Jaime, El Tesoro, enz.

We hebben chalets met verschillende aantallen slaapkamers en badkamers, zodat u kunt kiezen op basis van de behoeften van uw gezin. U kunt ook kiezen tussen onze moderne designvilla's , met rechte lijnen en grote glazen ruimtes op de gevels waarmee u de zee overal in uw huis kunt observeren. Onze chalets in traditionele stijl kenmerken zich door:

  • De portieken met bogen en houten balken
  • Uw natuurstenen plinten
  • De artistieke roosters op de ramen die naast verfraaiing ook zekerheid bieden
  • Roodachtige daken in contrast met lichte gevels
  • Witte balustrades op de terrassen

Bezoek onze website en u zult interessante villa's te koop vinden in Pla de Mar Moraira

Als u een kijkje neemt op onze website, zult u zien hoe gemakkelijk het voor u is om villa's te koop in Pla de Mar Moraira te vinden. Onthoud dat we veel exclusieve eigendommen hebben .

We raden u aan om op onze 360º VIDEO TOUR- sectie te klikken, waar u een interessante selectie van huizen kunt vinden in de gebieden met de hoogste vraag naar onroerend goed aan de Costa Blanca Noord. Met totaal comfort en vanuit de plaats en tijd die u kiest, kunt u deze huizen virtueel bezoeken en alle details ontdekken die u wenst.

Als je ons beter wilt leren kennen, raden we je aan om ons te volgen op sociale netwerken en de opmerkingen van onze volgers of de informatie die we je periodiek aanbieden te bekijken.

Vul het contactformulier in dat u op onze website vindt of stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es .

We wachten op u in ons kantoor in Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante). Telefoons: +34966490861 | +34616002993.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search