Villas te koop in Sol Park Moraira

Bestellen op
Tonen als

Villas te koop in Sol Park Moraira

In één van de mooiste gebieden van de Middellandse Zeekust vindt u onze villa's te koop in Sol Park Moraira. Deze kleine stad, van oudsher gewijd aan de visserij en de landbouw, is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een van de meest populaire gebieden voor internationale toeristen om hun vakantie door te brengen of om naar toe te verhuizen voor telewerken of om zich te vestigen na pensionering.

Vandaag de dag is zestig procent van de bevolking van buitenlandse afkomst. De schitterende kwaliteiten van deze prachtige plaats, die bekend staat als de parel van de Middellandse Zee, hebben Europa in de ban gehouden, waardoor het een multiculturele en moderne stad is geworden, maar met de charme van de traditionele dorpen van Spanje.

In Moraira ontdekt u een kustlijn vol kleine baaien op de top van kliffen, omgeven door pijnbomen, maar ook zachte toeristische zandstranden waar u kunt ontspannen en zonnebaden, zelfs in de winter.

Vlakbij het Sol Park ligt het spectaculaire Teulada Auditorium, gebouwd op een heuvel met uitzicht over de hele agrarische vallei van Moraira. Liefhebbers van cultuur zullen genieten van de gevarieerde jaaragenda voor alle doelgroepen waar u kunt genieten van allerlei culturele evenementen: theater, concerten, tentoonstellingen ...

In onze villa's te koop in Sol Park Moraira vindt u een zonnig toevluchtsoord om te ontspannen

Stel je voor dat je een boek leest bij het zwembad van je villa terwijl je ligt te zonnebaden. In onze villa's te koop in Sol Park Moraira vind je het toevluchtsoord om tot rust te komen dat je altijd al wilde aan de Costa Blanca. Bij SELECT VILLAS hebben we een gevarieerde portefeuille van villa's in de belangrijkste urbanisaties van Moraira: Sol Park, Pla de Mar, Cap Blanc, Arnella, Benimeit, El Portet, El Alcázar, Paichi, enz. Onze spectaculaire villa's van modern design zijn volledig geïntegreerd in de natuur en worden gekenmerkt door:

  • Grote glaspartijen op de gevels.
  • Avant-garde design met rechte lijnen
  • Infinity stijl zwembaden, overlopend, met fonteinen en watervallen ...
  • Een geslaagde combinatie van verschillende materialen: staal, natuursteen, glas, hout ...

Wij raden u aan onze sectie 360º Video Tour te bezoeken waar u indrukwekkende eigendommen vindt, waarvan wij sommige exclusief kunnen bekijken. Met dit innovatieve systeem kunt u op elk moment van de dag een virtueel bezoek brengen aan de villa van uw keuze. Bovendien kunt u de rondleiding door de delen van het huis van uw keuze zo vaak herhalen als u wilt om details te controleren die u misschien hebt gemist, het huis aan uw vrienden en familie te laten zien, enz.

 
Schrijf u in op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van onze villa's te koop in Sol Park Moraira

SELECT VILLAS heeft een nieuwsbrief die periodiek wordt verzonden naar haar klanten met het meest interessante nieuws over de Costa Blanca, en onze nieuwste villa's te koop in Sol Park Moraira of in andere steden in de omgeving.

Schrijf u in op onze Nieuwsbrief en u zult zien hoe handig het voor u is om, in uw eigen taal, op de hoogte te blijven van eigendommen die voor u aantrekkelijk kunnen zijn.

Om ons te contacteren, gelieve het formulier op onze website in te vullen. Wij wachten op u in onze kantoren gelegen in Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

E-mail: enquiries@select-villas.es

Telefoonnummers: +34 966 490 861 | +34 616 002 993

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search