Villas te koop in Sol Park Moraira

Prachtige nieuwbouwvilla in Moraira
Moraira · Sol Park

1.100.000 €
M2 329m2 M2 800m2 camas4 baños3 M2
Ref: 03120M

Een gewoonweg prachtige nieuwbouwvilla te koop in Sol Park, Moraira. Deze villa, die in april 2020 voltooid zal...


Zeezicht

Een Opvallende, Spacious & Moderne villa met Attached Guest House
Moraira · Sol Park

990.000 €
M2 499m2 M2 1.063m2 camas6 baños3 M2
Ref: 01397M

Architect ontworpen villa te koop in Moraira, Sol Park. Een heel bijzondere, architect ontworpen, familie...


Moderne nieuwbouwvilla
Moraira · Sol Park

755.000 €
M2 296m2 M2 800m2 camas3 baños2 M2
Ref: 03157M

Moderne nieuwbouwvilla te koop in Sol Park, Moraira . De villa is verdeeld over drie niveaus en bevindt zich in...

Zoek eigendommen

Villas te koop in Sol Park Moraira

In één van de mooiste gebieden van de Middellandse Zeekust vindt u onze villa's te koop in Sol Park Moraira. Deze kleine stad, van oudsher gewijd aan de visserij en de landbouw, is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een van de meest populaire gebieden voor internationale toeristen om hun vakantie door te brengen of om naar toe te verhuizen voor telewerken of om zich te vestigen na pensionering.

Vandaag de dag is zestig procent van de bevolking van buitenlandse afkomst. De schitterende kwaliteiten van deze prachtige plaats, die bekend staat als de parel van de Middellandse Zee, hebben Europa in de ban gehouden, waardoor het een multiculturele en moderne stad is geworden, maar met de charme van de traditionele dorpen van Spanje.

In Moraira ontdekt u een kustlijn vol kleine baaien op de top van kliffen, omgeven door pijnbomen, maar ook zachte toeristische zandstranden waar u kunt ontspannen en zonnebaden, zelfs in de winter.

Vlakbij het Sol Park ligt het spectaculaire Teulada Auditorium, gebouwd op een heuvel met uitzicht over de hele agrarische vallei van Moraira. Liefhebbers van cultuur zullen genieten van de gevarieerde jaaragenda voor alle doelgroepen waar u kunt genieten van allerlei culturele evenementen: theater, concerten, tentoonstellingen ...

In onze villa's te koop in Sol Park Moraira vindt u een zonnig toevluchtsoord om te ontspannen

Stel je voor dat je een boek leest bij het zwembad van je villa terwijl je ligt te zonnebaden. In onze villa's te koop in Sol Park Moraira vind je het toevluchtsoord om tot rust te komen dat je altijd al wilde aan de Costa Blanca. Bij SELECT VILLAS hebben we een gevarieerde portefeuille van villa's in de belangrijkste urbanisaties van Moraira: Sol Park, Pla de Mar, Cap Blanc, Arnella, Benimeit, El Portet, El Alcázar, Paichi, enz. Onze spectaculaire villa's van modern design zijn volledig geïntegreerd in de natuur en worden gekenmerkt door:

  • Grote glaspartijen op de gevels.
  • Avant-garde design met rechte lijnen
  • Infinity stijl zwembaden, overlopend, met fonteinen en watervallen ...
  • Een geslaagde combinatie van verschillende materialen: staal, natuursteen, glas, hout ...

Wij raden u aan onze sectie 360º Video Tour te bezoeken waar u indrukwekkende eigendommen vindt, waarvan wij sommige exclusief kunnen bekijken. Met dit innovatieve systeem kunt u op elk moment van de dag een virtueel bezoek brengen aan de villa van uw keuze. Bovendien kunt u de rondleiding door de delen van het huis van uw keuze zo vaak herhalen als u wilt om details te controleren die u misschien hebt gemist, het huis aan uw vrienden en familie te laten zien, enz.

 
Schrijf u in op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van onze villa's te koop in Sol Park Moraira

SELECT VILLAS heeft een nieuwsbrief die periodiek wordt verzonden naar haar klanten met het meest interessante nieuws over de Costa Blanca, en onze nieuwste villa's te koop in Sol Park Moraira of in andere steden in de omgeving.

Schrijf u in op onze Nieuwsbrief en u zult zien hoe handig het voor u is om, in uw eigen taal, op de hoogte te blijven van eigendommen die voor u aantrekkelijk kunnen zijn.

Om ons te contacteren, gelieve het formulier op onze website in te vullen. Wij wachten op u in onze kantoren gelegen in Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

E-mail: enquiries@select-villas.es

Telefoonnummers: +34 966 490 861 | +34 616 002 993

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS