Vrijstaand huis te koop in Calpe

Bestellen op
Tonen als

Vrijstaand huis te koop in Calpe

Vind uw ideale vrijstaande huis te koop in Calpe in onze exclusieve catalogus van eigendommen. Calpe is een van de favoriete en meest gekozen plaatsen om te wonen door vele Europese en nationale mensen, omdat het vele voordelen heeft zoals het mediterrane klimaat (vele uren zon per jaar en een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 18º), een breed cultureel aanbod, sporttoerisme (golf, klimmen, wateractiviteiten, wandelen .... ), uitbundige natuur en 11 km kustlijn met 14 verschillende stranden en baaien om uit te kiezen, variërend van lange gouden zandstranden, rustige baaien, kleine zandbaaien en ongerepte rotskusten met kliffen, allemaal bekend om hun schone, turquoise water.

  • Toeristische stranden: Tot de stadsstranden behoren Arenal-Bol en La Fossa-Levante, die uitstekend geschikt zijn voor ontspannende wandelingen, watersporten en het gebruik van de aangeboden diensten en faciliteiten.
  • 5 kilometer kliffen met paradijselijke baaien: El Penyal, Les Bassetes of El Racó, perfect voor duiken, vissen en zeilen.

Andere voordelen van wonen in Calpe zijn:

  • Gastronomie: De typische gastronomie van Calpe biedt vis uit de baai, zoals zeeduivel, makreel, octopus en sardines. De bekendste lokale gerechten zijn "Llauna de Calp" en "Arròs del Senyoret". Andere typische lokale producten zijn de traditionele "cocas", zowel zoet als hartig, die dagelijks in de bakkerijen worden gemaakt, evenals de heerlijke zelfgemaakte desserts.
  • Multiculturele bestemming: Calpe is multicultureel en dit wordt weerspiegeld in de grote verscheidenheid aan restaurants met een internationale keuken met gerechten uit de hele wereld (Duits, Amerikaans, Oostenrijks, Belgisch, Oosters, Grieks, Indiaas, Engels, Italiaans, Zwitsers...).

 

Kies uw vrijstaand huis te koop in Calpe perfect geïntegreerd midden in de natuur

U vindt uw vrijstaande huis te koop in Calpe in deze exclusieve catalogus. Het zijn modern ontworpen villa's en huizen met meerdere verdiepingen of een verdieping, met de nieuwste technologie en aantrekkelijke kenmerken:

  • Lichte en ruime kamers
  • Luxe buitenruimtes
  • Privé zwembad, solarium, terras...

Bovendien is de nieuwe villa te koop in Calpe die u koopt perfect geïntegreerd in een paradijselijke natuurlijke omgeving, want het heeft een panoramisch uitzicht op groene gebieden en de bergen. Dankzij de bevoorrechte ligging kunt u ook genieten van de zee, de vrije tijd en al het amusement dat Calpe te bieden heeft. Als u een exclusieve levensstijl wilt, een rustig leven weg van het lawaai en zonder de prachtige stranden van Calpe op te geven, zijn onze villa's te koop alles wat u verwacht en nog veel meer.


Wij zijn een grote familie van 9 makelaars die u zullen helpen om uw nieuwe vrijstaande huis te kopen in Calpe

Neem contact op met ons agentschap SELECT VILLAS om comfortabel uw nieuwe vrijstaande koopwoning in Calpe te kopen. Wij spreken meerdere talen en zullen u van begin tot eind begeleiden bij de aankoop. Kies voor Select Villas, u zult er geen spijt van krijgen.

  • E-mail: enquiries@select-villas.es 
  • Kantooradres: Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).
  • Bel een van de volgende telefoonnummers: +34 966 490 861 |+34 616 002 993.
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search