Wederverkoop appartementen in Teulada

Bestellen op
Tonen als

Wederverkoop appartementen in Teulada

Als u besluit een van onze prachtige resale-appartementen in Teulada te kopen, kunt u alle kwaliteiten van de Costa Blanca Noord (Alicante) leren kennen. Teulada is een mooie en charmante stad in het zuidoosten van Spanje met fantastische stranden.

De belangrijkste verantwoordelijke voor het aanbieden van een dergelijke kwaliteit is het klimaat. De zon en de hitte zijn de maximale klimatologische protagonisten van Teulada. De zon blijft meestal langer dan de helft van de dag hangen en bereikt jaarlijks gemiddeld 2.800 uur, zeggen analisten. Hoe meer uren zon, hoe warmer de omgeving. Dit is wat er in Teulada gebeurt, vooral in de winter. Ondanks dat het in een tijd van het jaar is met redelijk lage temperaturen, zorgt de zon voor een mild en aangenaam klimaat.

Zoals we al zeiden, de stranden van Teulada zijn fantastisch. De wateren zijn zeer transparant en zeer schoon. Ideaal om te snorkelen of andere maritieme activiteiten te oefenen. Je zand is erg comfortabel. Je kunt erop liggen en zonnen zolang je wilt.

Hoe zijn onze wederverkoop appartementen in Teulada?

Onze wederverkoop appartementen in Teulada worden gekenmerkt door het aanbieden van moderne kwaliteiten en hoge kwaliteit. Ze hebben gebieden die perfect andere huizen van nieuwbouw kunnen bieden.

In veel van onze tweedehands appartementen in Teulada kunt u genieten van een huis met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zeekust. Een mediterraan landschap dat u zal helpen uw dag met meer energie en enthousiasme onder ogen te zien.

In een van onze andere appartementen kunt u baden in een van de zwembaden of uitrusten in een van de prachtige tuinen. Waarschijnlijk kunt u beide tegelijk doen, omdat sommige van onze eigenschappen u in staat stellen om van deze twee prachtige gebieden te genieten.

Als u meer wilt weten over onze wederverkoop appartementen in Teulada, neem dan contact met ons op

Als u zeer geïnteresseerd bent in het kopen van een van onze wederverkoopappartementen in Teulada, maar u moet meer informatie krijgen, zullen onze agenten dit verstrekken. Je kunt ze persoonlijk komen bezoeken aan de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria - Alicante.

Een andere manier om contact op te nemen met onze makelaars is door ze te bellen op +34 966 490 861 of +34 677 197 159. Tot slot kunt u die informatie krijgen door ons een e-mail te sturen naar info@select-villas.es

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search