Wederverkoop appartementen in Teulada

Groot appartement op de derde verdieping met open uitzicht op de vallei
Teulada · Town Centre

130.000 €
M2 83m2 M2 72m2 camas2 baños2
Ref: 03004T

Dit grote appartement met twee slaapkamers en twee badkamers bevindt zich op het appartementencomplex op de derde...


Modern appartement op een centrale locatie
Teulada

103.000 €
M2 65m2 M2 68m2 camas1 baños1 M2
Ref: 03002T

Dit smetteloze appartement met één slaapkamer wordt volledig gemeubileerd te koop aangeboden in het mooie Spaanse...


Appartement in het stadscentrum
Teulada · Town Centre

99.950 €
M2 102m2 M2 102m2 camas3 baños2 M2
Ref: 03153T

Te koop in het centrum van Teulada is dit ruime driekamer appartement. Het appartement ligt op loopafstand van...


Exclusief

Modern appartement op centrale locatie
Teulada

90.000 €
M2 65m2 M2 68m2 camas1 baños1 M2
Ref: 03003T

Dit smetteloze appartement wordt te koop aangeboden volledig gemeubileerd in het mooie Spaanse dorp Teulada op...

Zoek eigendommen

Wederverkoop appartementen in Teulada

Als u besluit een van onze prachtige resale-appartementen in Teulada te kopen, kunt u alle kwaliteiten van de Costa Blanca Noord (Alicante) leren kennen. Teulada is een mooie en charmante stad in het zuidoosten van Spanje met fantastische stranden.

De belangrijkste verantwoordelijke voor het aanbieden van een dergelijke kwaliteit is het klimaat. De zon en de hitte zijn de maximale klimatologische protagonisten van Teulada. De zon blijft meestal langer dan de helft van de dag hangen en bereikt jaarlijks gemiddeld 2.800 uur, zeggen analisten. Hoe meer uren zon, hoe warmer de omgeving. Dit is wat er in Teulada gebeurt, vooral in de winter. Ondanks dat het in een tijd van het jaar is met redelijk lage temperaturen, zorgt de zon voor een mild en aangenaam klimaat.

Zoals we al zeiden, de stranden van Teulada zijn fantastisch. De wateren zijn zeer transparant en zeer schoon. Ideaal om te snorkelen of andere maritieme activiteiten te oefenen. Je zand is erg comfortabel. Je kunt erop liggen en zonnen zolang je wilt.

Hoe zijn onze wederverkoop appartementen in Teulada?

Onze wederverkoop appartementen in Teulada worden gekenmerkt door het aanbieden van moderne kwaliteiten en hoge kwaliteit. Ze hebben gebieden die perfect andere huizen van nieuwbouw kunnen bieden.

In veel van onze tweedehands appartementen in Teulada kunt u genieten van een huis met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zeekust. Een mediterraan landschap dat u zal helpen uw dag met meer energie en enthousiasme onder ogen te zien.

In een van onze andere appartementen kunt u baden in een van de zwembaden of uitrusten in een van de prachtige tuinen. Waarschijnlijk kunt u beide tegelijk doen, omdat sommige van onze eigenschappen u in staat stellen om van deze twee prachtige gebieden te genieten.

Als u meer wilt weten over onze wederverkoop appartementen in Teulada, neem dan contact met ons op

Als u zeer geïnteresseerd bent in het kopen van een van onze wederverkoopappartementen in Teulada, maar u moet meer informatie krijgen, zullen onze agenten dit verstrekken. Je kunt ze persoonlijk komen bezoeken aan de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria - Alicante.

Een andere manier om contact op te nemen met onze makelaars is door ze te bellen op +34 966 490 861 of +34 677 197 159. Tot slot kunt u die informatie krijgen door ons een e-mail te sturen naar info@select-villas.es

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief