Wederverkoop eigenschappen in Teulada

Semi-vrijstaande Finca
Teulada · Comes

245.000 €
M2 130m2 M2 4.155m2 camas3 baños1 M2
Ref: 02526T

Gelegen tussen de wijngaarden in Comes, Teulada is dit gedeeltelijk gerenoveerde zuiden halfvrijstaande Finca....


Groot appartement op de derde verdieping met open uitzicht op de vallei
Teulada · Town Centre

130.000 €
M2 83m2 M2 72m2 camas2 baños2
Ref: 03004T

Dit grote appartement met twee slaapkamers en twee badkamers bevindt zich op het appartementencomplex op de derde...


Modern appartement op een centrale locatie
Teulada

103.000 €
M2 65m2 M2 68m2 camas1 baños1 M2
Ref: 03002T

Dit smetteloze appartement met één slaapkamer wordt volledig gemeubileerd te koop aangeboden in het mooie Spaanse...


Appartement in het stadscentrum
Teulada · Town Centre

99.950 €
M2 102m2 M2 102m2 camas3 baños2 M2
Ref: 03153T

Te koop in het centrum van Teulada is dit ruime driekamer appartement. Het appartement ligt op loopafstand van...


Exclusief

Modern appartement op centrale locatie
Teulada

90.000 €
M2 65m2 M2 68m2 camas1 baños1 M2
Ref: 03003T

Dit smetteloze appartement wordt te koop aangeboden volledig gemeubileerd in het mooie Spaanse dorp Teulada op...

Zoek eigendommen

Wederverkoop eigenschappen in Teulada

Select Villas of Moraira wil dat geen van haar klanten de kans misloopt om alle wonderen te weten die de Costa Blanca Noord biedt. Om er toegang toe te hebben, biedt ons makelaarskantoor fantastische wederverkoopeigenschappen in Teulada. Wij bieden allerlei soorten woningen: appartementen, villa's, herenhuizen, boerderijen en appartementen.

Er zijn verschillende eigendomsformaten, die zijn geselecteerd om te voldoen aan de behoeften van de mensen die er belangstelling voor hebben. Dankzij deze diversiteit aan woningen kan de klant gemakkelijker toegang krijgen tot de aankoop van het huis waarnaar hij op zoek is.

Als u van plan bent om op feestdagen van Teulada te genieten, kies dan voor een specifiek type appartement. Als het uw doel is om in deze stad te blijven wonen, om werkredenen of omdat u van uw pensioen wilt genieten, zullen onze makelaars een andere stijl van wonen aanbevelen.

Hoe het ook zij, de intentie van ons bureau is niets anders dan de doelstellingen van de toekomstige eigenaren te verwezenlijken. Op deze manier hebben we de voldoening kunnen krijgen van het vertrouwen in onze diensten om hun dromen waar te maken.

Wat kunt u doen in Teulada, als u eenmaal hebt gewed op een van onze wederverkoopeigenschappen?

Als u eenmaal op ons bureau hebt vertrouwd om wederverkoopeigenschappen in Teulada te kopen, heeft u het fortuin om te genieten van alle kwaliteiten van de Costa Blanca Noord.

U kunt genieten van de prachtige stranden met baaien en grotten, waar u kunt duiken en de zeebodem kunt ontdekken. Je kunt vanuit je eigen huis een prachtig uitzicht op de Middellandse Zeekust zien, zowel vanuit een standpunt bekeken. Sommige van onze eigendommen bieden ongelooflijke terrassen om te ontspannen en een indrukwekkend landschap te observeren.

Een andere activiteit die u met uw gezin kunt doen, is het proeven van de typische gerechten uit de mediterrane keuken, in kwaliteitsrestaurants. Als je van de sportwereld houdt, is Teulada een gebied dat wordt omringd door bergen en valleien, ideaal om ze te ontdekken door te wandelen of hardlopen. Maak je stad, een sportmodel.

Wacht niet langer en wed op onze wederverkoopeigenschappen in Teulada

Als u vragen hebt over een aspect met betrekking tot onze wederverkoop eigenschappen in Teulada, kom en ontmoet ons op Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante, Spanje. Hier lossen we elke vraag op en gaan we aan de slag om u het eigendom van uw dromen te verkopen.

Als u wilt, kunt u contact met ons opnemen of bellen naar +34 966 490 861 of door een sms te sturen naar onze e-mail info@select-villas.es.

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief