Wederverkoop herenhuizen in Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Wederverkoop herenhuizen in Benitachell

Als u graag aan de Costa Blanca wilt wonen of de droom wilt vervullen om een huis te hebben aan de kust van de Middellandse Zee, biedt Select Villas of Moraira u ongelofelijke doorverkoop herenhuizen in Benitachell. Sommige eigenschappen met ideale eigenschappen om naast elkaar te bestaan. Ondanks het feit dat het doorverkoop is, zal het grote onderhoud van onze panden het gevoel geven in een nieuw huis te wonen.

Onze herenhuizen zijn gevestigd in Benitachell (Spanje). Benitachell is een charmant stadje, gelegen ten noorden van de provincie Alicante. Het heeft 2 kilometer kustlijn om te genieten van het plezier van het leven in een stad met zee.

Het klimaat ligt op dezelfde hoogte als de verwachtingen van onze herenhuizen. In Benitachell is het weer tijdens de 12 maanden van het jaar indrukwekkend. Zodra de winter voorbij is, merk je de zomerhitte in je lichaam. Een geweldig mediterraan klimaat.

Voorbeeld van een van onze wederverkoop herenhuizen in Benitachell

Een van onze mooie wederverkoop herenhuizen in Benitachel l is aan de rand van de stad. Een ideaal gebied om uzelf te isoleren van het omgevingsgeluid en de grootst mogelijke ontspanning te vinden.

Deze eigenschap heeft een bevoorrecht uitzicht op de zee. Ondanks de afstand tot de kust, heeft het huis het geluk om een prachtig panoramisch uitzicht op de stranden van Benitachell te hebben. Het huis is perfect om te leven met uw geliefden, zonder hun persoonlijke ruimtes binnen te dringen. Het heeft 3 slaapkamers en 3 badkamers. Het heeft ook een spectaculair rechthoekig zwembad.

Het huis ligt in een gebied met gemakkelijke toegang tot de belangrijkste uitgaansgelegenheden van de stad. Evenzo, als u op een dag besluit om een dag op het strand met uw vrienden of familie door te brengen, zijn de stranden slechts 10 minuten rijden.

Wat moet je nog meer inzetten op onze wederverkoop herenhuizen in Benitachell?

De mogelijkheid om in een van onze wederverkoop herenhuizen in Benitachel te wonen zijn allemaal voordelen. Als je zelf de kwaliteiten van onze huizen wilt bekijken, bezoek dan ons op de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante.

Als u meer contact nodig heeft, kunt u ons bellen op +34 966 490 861 of +34 677 197 159 of een e-mail sturen naar info@select-villas.es

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search