Woningen te koop in Arnella Moraira

Bestellen op
Tonen als

Woningen te koop in Arnella Moraira

SELECT VILLAS biedt u een uitgebreide portefeuille van eigendommen aan de noordelijke Costa Blanca, waaronder wij onze eigendommen te koop in Arnella Moraira. De urbanisatie heeft een bevoorrechte ligging naast het strand van L'Ampolla, dat beschouwd wordt als het meest uitgestrekte en stedelijke van Moraira. Dit strand van fijn goudkleurig zand is ideaal voor het plezier van het hele gezin, want het heeft een kinderspeelplaats, draagvleugelboten, toiletten, badmeesters en toezicht, sportfaciliteiten... Het is gelegen naast het kasteel van Moraira en de nabijheid van het stadscentrum heeft het het meest bezochte strand gemaakt vanwege de gemakkelijke toegang.    

Het heeft talrijke bars waar u kunt genieten van de voortreffelijke lokale gastronomie: zeevruchten paella's, zeevruchten, Spaanse omelet... gekookt op een traditionele manier en met de beste producten van de streek. Er is ook een grote parkeerplaats voor uw voertuig.

In dit zeer toeristische gebied vindt u allerlei diensten, restaurants, uitgaansgelegenheden, cafés en leuke openlucht muziekavonden tijdens de zomermaanden. In de sporthaven kunt u watersporten beoefenen, de aanlegplaats van uw boot huren of genieten van een heerlijke mediterrane lunch terwijl u vanaf het brede en zonnige terras naar de zee kijkt.

Woningen te koop in Arnella Moraira, de beste plek om te genieten van rust en plezier aan zee

Naast onze woningen te koop in Arnella Moraira, heeft SELECT VILLAS een interessante selectie van woningen in de verschillende woonwijken in Moraira, waaronder wij de aandacht vestigen op: Benimeit, Pla del Mar, Paichi, Cap Blanc, Villotel, Fanadix, La Cometa, Moravit, La Sabatera, Pinar de l'Advocat, Coma de los Frailes, El Alcázar, El Portet, Sol Park, San Jaime, El Tesoro ...

Dit zijn ruime woningen gebouwd met uitstekende materialen en verschillende architectonische stijlen:

  • Modern of avant-gardistisch
  • Traditioneel en typisch voor de Costa Blanca
  • Eigentijds en statig

Ze hebben een verschillend aantal slaapkamers en badkamers, zodat u kunt kiezen op basis van uw familiebehoeften. Buiten is er een prachtig zwembad gebouwd in overeenstemming met de stijl van het huis dat is omgeven door een groot solarium. Het prachtige klimaat van de Costa Blanca nodigt u uit om leuke buitenbarbecues te organiseren en te genieten van een aangename en zonnige dag met uw vrienden in een bevoorrechte sfeer. Kunt u zich voorstellen dat u dit najaar kunt genieten van de mediterrane zon in uw nieuwe huis aan de noordelijke Costa Blanca.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze woningen die te koop zijn in Arnella Moraira

Als u meer informatie wilt over onze huizen te koop in Arnella Moraira, wacht dan geen minuut langer en neem contact met ons op. Onze gespecialiseerde makelaars lossen graag al uw twijfels op. Wij spreken vloeiend Engels, Frans, Duits, Spaans, Russisch, Nederlands ...

Wij raden u aan om u te abonneren op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons vastgoednieuws en praktisch advies met betrekking tot de aankoop van een huis in Spanje.

Om ons te contacteren, hoeft u enkel het contactformulier op de website in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Als u wilt, kunt u dat ook doen:

  • Schrijf een e-mail naar: enquiries@select-villas.es
  • Bel ons op +34 966 490 861 |+34 616 002 993
  • Bezoek ons in ons kantoor in Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search