Woningen te koop in Buenavista Benissa Costa

Bestellen op
Tonen als

Woningen te koop in Buenavista Benissa Costa

Als u op zoek bent naar een andere plek om het hele jaar door te genieten van de zon, de paradijselijke mediterrane baaien en waar u kunt golfen op een prestigieuze 18-holes golfbaan, dan raden wij u aan een bezoek te brengen aan onze huizen te koop in Buenavista Benissa Costa.

De urbanisatie Buenavista is één van de meest luxueuze van de Marina Alta regio, waar de stad Benissa zich bevindt. Het heeft prachtige villa's van waaruit u een onovertroffen uitzicht heeft op de zee of de vallei. Het ligt zeer dicht bij de stranden van Benissa Costa en de Ifach Golf Club. De omgeving is uitgerust met supermarkten, typische bars, internationale pers, internationale restaurants, .....

Het uitstekende klimaat van het gebied laat u toe om in de herfst of in de zonnige winters te genieten van de gevarieerde wandelroutes die u perfect bewegwijzerd vindt en die u de mogelijkheid bieden om in direct contact te staan met de natuur en om de omgeving van uw nieuwe woning beter te leren kennen. Onderweg vindt u interessante informatiepanelen in verschillende talen die u beschrijven:

  • de geologische kenmerken van het gebied
  • de grote botanische rijkdom van deze plek...
  • de historische gebeurtenissen in Benissa
  • lokale gewoontes en cultuur
 

Als u in een bevoorrechte plaats wilt wonen, bezoek dan onze huizen te koop in Buenavista Benissa Costa

SELECT VILLAS biedt u een interessante selectie van luxe eigendommen te koop aan in Buenavista Benissa Costa. Afhankelijk van het soort behoeften van uw familie, hebben we prachtige landhuizen met een spectaculair uitzicht op de weelderige vallei van Benissa en de Middellandse Zee. Deze luxe villa's zijn gebouwd in een totaal traditionele stijl waarbij u onder de indruk zult zijn van de stenen muren, de houten balken die een rustiek karakter geven aan de kamers, de prachtige tuinen met inheemse planten, etc.
De huizen zijn gebouwd met de beste materialen op de markt en hebben dubbele beglazing voor de ramen, airconditioning, vloerverwarming, toegangsdeuren voor elektrische voertuigen, enz.

Natuurlijk hebben al onze villa's, ongeacht hun ontwerp, spectaculaire zwembaden die omgeven zijn door grote solariums. De milde en zonnige winters van Benissa nodigen u uit om samen met uw vrienden in de tuin van uw huis te genieten van leuke buitenbarbecues.

Naast onze woningen te koop in de urbanisatie Buenavista, hebben we ook fantastische woningen in andere urbanisaties: San Jaime, Baladrar, Montemar, La Fustera, Fanadix, Les Basetes, ...

Als u onze woningen te koop heeft in Buenavista Benissa Costa, in SELECT VILLAS zorgen wij voor al het papierwerk

Wil je in Spanje wonen? Maak je geen zorgen als je de procedures voor het kopen van een huis niet kent. Vertrouw op SELECT VILLAS en wij zorgen voor alle formaliteiten met betrekking tot de aankoop van een woning te koop in Buenavista Benissa Costa. Wij hebben een lange professionele ervaring in de onroerend goed sector die wij tot uw dienst stellen zodat de aankoop van uw nieuwe woning aan de noordelijke Costa Blanca comfortabel en gemakkelijk is.

Op onze website vindt u een contactformulier. Wacht niet langer om het in te vullen en wij nemen contact met u op. Stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es of bel +34 966 490 861 | +34 616 002 993.

Onze kantoren zijn in Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search