Woningen te koop in El Portet - Moraira

Bestellen op
Tonen als

Woningen te koop in El Portet - Moraira

We weten dat er in je dromen altijd een idyllisch strand met kristalhelder water en een intens blauwe zee verschijnt waar je kunt ontspannen door te zonnebaden of wandelen op het fijne zand. We hebben die site gevonden en we willen dat u uw dromen waarmaakt door onze panden te koop aan te bieden in El Portet - Moraira.

Het strand van El Portet is een spectaculaire hoek van Moraira. Het is een idyllische baai beschut door het kleine schiereiland Cap d'Or, aan de Costa Blanca Noord.

Verspil deze kans niet. Het is tijd om de zomer intens te genieten in een rustige en gezellige baai die ook over alle benodigde apparatuur beschikt om uw verblijf zeer comfortabel te maken (eerste hulp, bewaking, voetwassing, toilet, loopbruggen, parkeren, kanoën, restaurants, ...) .

Koop een van onze huizen te koop in El Portet - Moraira en geniet van een uitzonderlijke zomer

De buitengewone uitzichten aangeboden door El Portet Beach zijn een luxe binnen handbereik van slechts een paar. Koop nu een van onze huizen te koop in El Portet - Moraira en geniet van deze exclusieve uitzichten vanaf het terras van uw villa.

Er is niets ontspannends aan het genieten van het solarium van uw nieuwe huis terwijl u kijkt naar het eindeloze blauw van de Middellandse Zee.

Als u bovendien het hele jaar door van de zon wilt genieten, dan heeft u hier de mogelijkheid om te wandelen langs de stranden en te genieten van het spectaculaire uitzicht op de kust vanuit verschillende gezichtspunten.

De spectaculaire eigendommen te koop in El Portet - Moraira, een ideale plek om uit te rusten

Als wat je wilt een vakantieplek is om te rusten en te ontspannen en dat is voorzien van alle gemakken, vraag dan naar onze eigendommen te koop in El Portet - Moraira.

Neem contact met ons op en u zult verrast zijn door de professionaliteit van ons team van agenten. Onze geweldige ervaring wordt gegarandeerd door de klanten die al vele jaren onze diensten verlenen.

We zullen met u communiceren in uw taal, zodat u geen problemen heeft met het begrijpen, omdat ons onroerend goed bedrijf gespecialiseerd is in het omgaan met klanten uit heel Europa.

U kunt ons traject volgen in sociale netwerken of ons een e-mail sturen naar info@select-villas.es

Als u ons liever persoonlijk bezoekt, zijn onze centrale kantoren gevestigd in Moraira, Avda. De Madrid, nº 5 - CP 03724 (Alicante).

Telefoon: +34 966 490 861

Mobiel: + 34 616 002 993

Mobiel: + 34 677 197 159 (buiten de uren)

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search