Woningen te koop in El Portet - Moraira

Bestellen op
Tonen als

Woningen te koop in El Portet - Moraira

We weten dat er in je dromen altijd een idyllisch strand met kristalhelder water en een intens blauwe zee verschijnt waar je kunt ontspannen door te zonnebaden of wandelen op het fijne zand. We hebben die site gevonden en we willen dat u uw dromen waarmaakt door onze panden te koop aan te bieden in El Portet - Moraira.

Het strand van El Portet is een spectaculaire hoek van Moraira. Het is een idyllische baai beschut door het kleine schiereiland Cap d'Or, aan de Costa Blanca Noord.

Verspil deze kans niet. Het is tijd om de zomer intens te genieten in een rustige en gezellige baai die ook over alle benodigde apparatuur beschikt om uw verblijf zeer comfortabel te maken (eerste hulp, bewaking, voetwassing, toilet, loopbruggen, parkeren, kanoën, restaurants, ...) .

Koop een van onze huizen te koop in El Portet - Moraira en geniet van een uitzonderlijke zomer

De buitengewone uitzichten aangeboden door El Portet Beach zijn een luxe binnen handbereik van slechts een paar. Koop nu een van onze huizen te koop in El Portet - Moraira en geniet van deze exclusieve uitzichten vanaf het terras van uw villa.

Er is niets ontspannends aan het genieten van het solarium van uw nieuwe huis terwijl u kijkt naar het eindeloze blauw van de Middellandse Zee.

Als u bovendien het hele jaar door van de zon wilt genieten, dan heeft u hier de mogelijkheid om te wandelen langs de stranden en te genieten van het spectaculaire uitzicht op de kust vanuit verschillende gezichtspunten.

De spectaculaire eigendommen te koop in El Portet - Moraira, een ideale plek om uit te rusten

Als wat je wilt een vakantieplek is om te rusten en te ontspannen en dat is voorzien van alle gemakken, vraag dan naar onze eigendommen te koop in El Portet - Moraira.

Neem contact met ons op en u zult verrast zijn door de professionaliteit van ons team van agenten. Onze geweldige ervaring wordt gegarandeerd door de klanten die al vele jaren onze diensten verlenen.

We zullen met u communiceren in uw taal, zodat u geen problemen heeft met het begrijpen, omdat ons onroerend goed bedrijf gespecialiseerd is in het omgaan met klanten uit heel Europa.

U kunt ons traject volgen in sociale netwerken of ons een e-mail sturen naar info@select-villas.es

Als u ons liever persoonlijk bezoekt, zijn onze centrale kantoren gevestigd in Moraira, Avda. De Madrid, nº 5 - CP 03724 (Alicante).

Telefoon: +34 966 490 861

Mobiel: + 34 616 002 993

Mobiel: + 34 677 197 159 (buiten de uren)

Vastgoed te koop in El Portet Moraira

In de kleine uithoeken van de Costa Blanca is er een ongekend landschap dat visuele panorama's van de natuur en de zee combineert, een geweldige kans als u op zoek bent naar onroerend goed te koop in El Portet Moraira en elke ochtend wakker wordt met de zeebries op jouw huid. .

Het gebied van El Portet, in Teulada Moraira, is een van de beroemdste van de stad, vooral vanwege het schone en kristalheldere water dat het op het strand herbergt . De horizon kan worden gezien vanuit de restaurants eromheen, een geweldige manier om de Spaanse keuken te proeven terwijl u het beste uitzicht op de Middellandse Zee krijgt.

Houd je van rustige plekjes? In El Portet vindt u een locatie die rust en comfort uitstraalt, de perfecte omgeving om te ontspannen na een dag hard werken , en het beste van alles, de meer dan 300 dagen zon per jaar zullen u in staat stellen om met meer energie en geluk te leven.

Als je het avontuur aandurft, kun je vanuit Moraira naar verschillende regio's van de Costa Blanca in Spanje , aangezien er een directe weg is die de kust van Alicante verbindt. Zaterdag en zondag doorbrengen op de stranden van Calpe of op de beroemde stranden van Jávea zal een uiterst aantrekkelijke optie zijn.

En als het uw bedoeling is om nieuwe ervaringen te ontdekken, biedt de stad Teulada zelf u een rijk cultureel en historisch erfgoed om te ontdekken , ideaal om u nooit te vervelen.

Waarom vindt u in onze huizen te koop in El Portet Moraira zoveel comfort?

In onze verfijnde eigendommen te koop in El Portet Moraira zult u de dagen vol zon en strand doorbrengen , waar u een superieur leven zult krijgen door te leven in de hoge kwaliteit van de eigendommen die we hebben.

In feite zullen de uitzichten die u vanuit uw huis zult krijgen ongeëvenaard zijn, aangezien uw huis aan het strand zal liggen, een zeer opmerkelijke kans als u op zoek bent naar een hoogstaand verblijf in een kustgebied waar u niet aan niets ontbreken.

Zo vindt u vrijstaande villa's , nieuwbouwwoningen , luxe appartementen , herenhuizen en penthouses ... en eindeloze eigendommen in Moraira en omgeving, perfecte gebouwen van groot prestige om de levenskwaliteit aan de beroemde Costa Blanca van Spanje te verbeteren .

Select Villas biedt woningen te koop aan in El Portet Moraira waar u de Costa Blanca in eerste kwaliteit zult ervaren

Select Villas is het makelaarskantoor dat u zal helpen bij het vinden van onroerend goed te koop in El Portet Moraira waar zo veel vraag naar is aan de Costa Blanca, ideaal om te zwemmen in de exotische baaien van de kust van Alicante .

Als u aandacht en nabijheid op prijs stelt, zal onze persoonlijke service zeer nuttig en behulpzaam zijn, waarbij we de geweldige ondersteuning zullen zijn die u nodig heeft om uw verhuizing naar Spanje te starten.

Weet u hoe u contact met ons kunt opnemen?

  • Door ons te bellen: +34 616 002 993
  • Stuur ons een e-mail: enquiries@select-villas.es
  • Een bezoek aan onze fysieke kantoren op C/ Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search