Woningen te koop in Los Molinos Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Woningen te koop in Los Molinos Benitachell

In onze eigendommen te koop in Los Molinos Benitachell vindt u de ideale plek om het hele jaar door te wonen terwijl u geniet van de zon en de natuur. De urbanisatie Los Molinos is een prachtige woonomgeving gelegen in een rustige omgeving vanwaar u een prachtig uitzicht op de zee en de vallei kunt zien, waar u uitgestrekte teeltgebieden en weelderige mediterrane dennenbossen kunt zien ...

De kust, die op 15 minuten rijden met de auto ligt, is in dit gebied ruig en gebroken. Het zit vol met aantrekkelijke grotten die ideaal zijn voor duikliefhebbers. In de omgeving vinden we verschillende wandelpaden, zeer goed bewegwijzerd , waardoor u toegang heeft tot de prachtige Cala Moraig, Cala Llebeig en Cala dels Testos. Cala Moraig is het meest populair omdat het een interessante holte heeft genaamd "Cova dels Arcs" bestaande uit verschillende kamers en een klein kiezelstrand gelegen tussen kliffen en met kristalhelder water. Aangezien er geen gebouwen aan de kust zijn, is het een perfecte plek om te ontspannen tijdens een wandeling langs de kust. Daarnaast is het ook met de auto bereikbaar.

Los Molinos ligt zeer dicht bij de stad Benitachell . Het heeft een uitstekende toegang tot de weg om de twee minuten te reizen die u van de stad scheiden.

Onze eigendommen te koop in Los Molinos Benitachell, een droomlocatie in het hart van de Costa Blanca

U zult genieten van onze prachtige eigendommen te koop in Los Molinos Benitachell. Ze zijn de ideale plek om te wonen als je van zon en natuur houdt. Het biedt u de mogelijkheid om een ontspannen en zeer gezonde levensstijl te leiden. In dit prachtige gebied van de Costa Blanca bieden wij u woningen aan in Benitachell in de exclusieve urbanisaties Los Molinos, Cumbre del Sol, Montecala, Panorama, Kalmias, Les Fonts, ...

De huizen, meestal chalets en appartementen, zijn nieuw of worden doorverkocht. Ze hebben een zeer elegant ontwerp, of ze nu in een avant-gardistische of traditionele stijl zijn gebouwd. De villa's zijn omgeven door prachtige, gemakkelijk te onderhouden privétuinen en hebben spectaculaire zwembaden omgeven door grote solariumgebieden. Door het uitstekende klimaat van de Costa Blanca kunt u vele maanden per jaar zonnebaden.

Vraag SELECT VILLAS naar onze eigendommen te koop in Los Molinos Benitachell

We zouden graag onze informatie over de eigendommen te koop in Los Molinos Benitachell willen uitbreiden. Bovendien hebben onze makelaars een lange professionele ervaring in de Spaanse vastgoedsector en zullen ze u adviseren over alle procedures die nodig zijn om in Spanje uit te voeren en over andere onderwerpen die voor u interessant kunnen zijn, zoals:

  • Aanvraag voor de NIE of verblijfsvergunning
  • Opening van bankrekeningen in Spanje
  • Informatie over hypotheekleningen
  • Notaris en eigendomsregister
  • Contracten van huis, gezondheid, leven, autoverzekering ...
  • Gemeentelijke werkenvergunningen voor woningrenovaties en / of uitbreidingen

Volg ons op sociale netwerken en je kunt ons beter leren kennen. We zullen onze professionele ervaringen met u delen, advies om naar Spanje te verhuizen, enz.

Vul het contactformulier in dat op internet verschijnt of stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij zijn gevestigd op Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).

Telefoons: +34966490861 | +34616002993

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search