Woningen te koop in Montecala Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Woningen te koop in Montecala Benitachell

Wilt u het hele jaar door genieten van de zon en het prachtige uitzicht op de Middellandse Zee? Wilt u in een natuurlijke, ontspannen en gezonde omgeving leven? In onze huizen te koop in Montecala Benitachell heeft u de levensstijl die u altijd al wilde.

Montecala is een prachtige urbanisatie van eengezinswoningen van Cumbres del Sol. Vanuit de huizen heeft u een prachtig uitzicht op de vallei of de immense Middellandse Zee. De urbanisatie is gemakkelijk bereikbaar vanuit de omliggende steden: Benitachell, Jávea, Moraira... De zonnige straten hebben openbare verlichting en alle gemeentelijke diensten die nodig zijn om comfortabel te leven. De herfst is een ideaal seizoen om te wandelen aan de noordelijke Costa Blanca en de mooiste plekjes van dit deel van Spanje te ontdekken. U vindt er verschillende goed bewegwijzerde wandelroutes die u met uw gezin kunt lopen en de gebroken kustlijn vol kliffen die deze plaats kenmerkt, kunt observeren. Vergeet uw verrekijker niet om deze prachtige natuurlijke panorama's te observeren. U zult zeker veel foto's van deze unieke plaatsen uploaden naar uw sociale netwerken om ze te delen met uw vrienden.

In de nabijgelegen Cala Llebeig zult u onder de indruk zijn van het volledig transparante en warme water. U zult het heerlijk vinden om op blote voeten langs de kust te lopen terwijl u luistert naar het gefluister van de golven.

Woningen te koop in Montecala Benitachell, een plek om uit te rusten in de zon

Als u in een zonnige omgeving wilt wonen waar de winters zacht en helder zijn, vindt u in onze woningen te koop in Montecala Benitachell het huis van uw dromen. Onder onze eigendommen in Benitachell, benadrukken we de woningen gelegen in de prestigieuze woonwijken van Cumbre del Sol zoals Montecala, Panorama, Kalmias ... We hebben ook woningen in andere luxueuze residentiële gebieden: Los Molinos of Les Fonts.

We hebben een interessante selectie van luxe eengezinswoningen gebouwd in een moderne stijl met rechte lijnen en glazen gevels. Ze hebben een verschillend aantal slaapkamers en badkamers voor u om uit te kiezen, afhankelijk van de behoeften van uw gezin. Hun ruime keukens zijn voorzien van modern meubilair en moderne apparatuur die een impact op u zullen hebben. U zult genieten van de lichtinval van hun kamers die in alle seizoenen de zon ontvangen. Buiten vindt u een groot zwembad en een uitgebreid solarium dat u zult gebruiken om te ontspannen in de zon tijdens het lezen van een boek of om leuke buitenbarbecues te organiseren met uw vrienden en te profiteren van het uitstekende klimaat van de noordelijke Costa Blanca.

Bezoek onze huizen te koop in Montecala Benitachell en u zult willen verblijven en wonen aan de Spaanse Costa Blanca

Wilt u onze panden in Montecala Benitachell bezoeken? Neem dan vandaag nog contact op met SELECT VILLAS en wij regelen met plezier een bezoek aan de villa's die u interessant vindt. We zullen u ook een selectie van woningen aanbieden die aan uw profiel voldoen, zodat u deze kunt vergelijken met andere woningen en uiteindelijk het beste voor uw gezin kunt kiezen.

Bij SELECT VILLAS spreken we alle talen die op onze website verschijnen, zodat u geen problemen zult hebben om met ons te communiceren.

Kies de manier die voor u het meest comfortabel is om contact met ons op te nemen:

  • Vul het formulier in dat u op onze website vindt
  • Bel de telefoons: (+34) 966 490 861 | (+34) 616 002 993
  • Schrijf een e-mail: enquiries@select-villas.es
  • Bezoek ons op Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search