Woningen te koop in Moravit Moraira

Bestellen op
Tonen als

Woningen te koop in Moravit Moraira

In SELECT VILLAS bieden wij u een interessante selectie van woningen gelegen in de gebieden met de grootste vraag naar onroerend goed aan de noordelijke Costa Blanca. Onze woningen te koop in Moravit Moraira voldoen aan alle eisen die u stelt aan een comfortabel verblijf in Spanje.

Gelegen ten zuiden van het stedelijk centrum van Moraira en zeer dicht bij de prestigieuze Ifach Golf Club, wordt de Moravit urbanisatie gekenmerkt door zijn uitstekende ligging tussen de zee en de golfbaan. Het is de perfecte plek voor golfliefhebbers die niet willen afzien van de prachtige stranden van de Middellandse Zee. Dit najaar zult u graag met uw vrienden golfen terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op de Peñón de Ifach. U zult ook genieten van een wandeling langs de kust terwijl u een kleurtje krijgt. De nabijgelegen Cala L'Andrago zal u imponeren met zijn kristalheldere water. Het is de perfecte plek om te duiken en de schoonheid van de zeebodem te ontdekken.

Door de uitstekende klimatologische omstandigheden en de prachtige infrastructuur die Moraira ons biedt, heeft een groot aantal mensen uit Noord-Europa zich hier gevestigd. Tegenwoordig is zestig procent van de bevolking van buitenlandse afkomst, dus het zal heel gemakkelijk zijn voor u om producten uit andere landen te vinden en voor de winkels om u in uw eigen taal te bedienen. In Moraira vindt u tal van winkels, internationale restaurants, bars, pubs, shows, winkelcentra, gezondheidscentra, apotheken, discomuziek voor alle leeftijden, enz.  

Als u op zoek bent naar een plek om de verbinding met de Costa Blanca te verbreken, zult u onze huizen te koop in Moravit Moraira geweldig vinden

Stel je voor dat je geniet van een zonnig huis omringd door weelderige, kleurrijke mediterrane tuinen. Onze huizen te koop in Moravit Moraira zullen uw dromen waarmaken.

Gelegen in een selecte woonwijk waar u een charmante buurt zult hebben, bieden wij u prachtige woningen met veel privacy die u in staat stellen om het hele jaar door van de zon te genieten. In de prachtige tuin met zwembad kunt u heerlijk ontspannen op een zonnebank en een boek lezen of samen met uw vrienden een barbecue houden.

De huizen zijn gebouwd met materialen van topkwaliteit. Ze hebben ruime en lichte kamers, ingebouwde kasten in de slaapkamers, ingerichte keuken met elektrische apparaten, airconditioning, ...

Het traditionele ontwerp van de huizen zal u doen denken aan de oude Spaanse boerderijen met tralies op de ramen die, naast het bieden van veiligheid, zeer decoratief zijn. U zult ook genieten van hun gewelfde veranda's, okerkleurige daken, natuurstenen sokkels, enz. 

In SELECT VILLAS bieden wij u exclusieve luxe woningen te koop aan in Moravit Moraira

Als u op zoek bent naar woningen te koop in Moravit Moraira, vergeet dan niet onze exclusieve woningen te bezoeken, waar u ook woningen vindt in andere prestigieuze urbanisaties in de Moraira omgeving: La Sabatera, El Portet, Villotel, Pla del Mar, La Cometa, enz. 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u het gewenste huis niet vindt. Ons deskundig team van makelaars helpt u graag bij het vinden van uw droomhuis in Spanje.

Om contact met ons op te nemen, kiest u de manier die u het meest interessant vindt:

  • Vul het contactformulier op de website in
  • Bel de telefoons +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • Schrijf een e-mail naar: enquiries@select-villas.es
  • Bezoek ons persoonlijk in onze kantoren
  • Wij zijn gevestigd in Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search