Woningen te koop in Moravit Moraira

Bestellen op
Tonen als

Woningen te koop in Moravit Moraira

In SELECT VILLAS bieden wij u een interessante selectie van woningen gelegen in de gebieden met de grootste vraag naar onroerend goed aan de noordelijke Costa Blanca. Onze woningen te koop in Moravit Moraira voldoen aan alle eisen die u stelt aan een comfortabel verblijf in Spanje.

Gelegen ten zuiden van het stedelijk centrum van Moraira en zeer dicht bij de prestigieuze Ifach Golf Club, wordt de Moravit urbanisatie gekenmerkt door zijn uitstekende ligging tussen de zee en de golfbaan. Het is de perfecte plek voor golfliefhebbers die niet willen afzien van de prachtige stranden van de Middellandse Zee. Dit najaar zult u graag met uw vrienden golfen terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op de Peñón de Ifach. U zult ook genieten van een wandeling langs de kust terwijl u een kleurtje krijgt. De nabijgelegen Cala L'Andrago zal u imponeren met zijn kristalheldere water. Het is de perfecte plek om te duiken en de schoonheid van de zeebodem te ontdekken.

Door de uitstekende klimatologische omstandigheden en de prachtige infrastructuur die Moraira ons biedt, heeft een groot aantal mensen uit Noord-Europa zich hier gevestigd. Tegenwoordig is zestig procent van de bevolking van buitenlandse afkomst, dus het zal heel gemakkelijk zijn voor u om producten uit andere landen te vinden en voor de winkels om u in uw eigen taal te bedienen. In Moraira vindt u tal van winkels, internationale restaurants, bars, pubs, shows, winkelcentra, gezondheidscentra, apotheken, discomuziek voor alle leeftijden, enz.  

Als u op zoek bent naar een plek om de verbinding met de Costa Blanca te verbreken, zult u onze huizen te koop in Moravit Moraira geweldig vinden

Stel je voor dat je geniet van een zonnig huis omringd door weelderige, kleurrijke mediterrane tuinen. Onze huizen te koop in Moravit Moraira zullen uw dromen waarmaken.

Gelegen in een selecte woonwijk waar u een charmante buurt zult hebben, bieden wij u prachtige woningen met veel privacy die u in staat stellen om het hele jaar door van de zon te genieten. In de prachtige tuin met zwembad kunt u heerlijk ontspannen op een zonnebank en een boek lezen of samen met uw vrienden een barbecue houden.

De huizen zijn gebouwd met materialen van topkwaliteit. Ze hebben ruime en lichte kamers, ingebouwde kasten in de slaapkamers, ingerichte keuken met elektrische apparaten, airconditioning, ...

Het traditionele ontwerp van de huizen zal u doen denken aan de oude Spaanse boerderijen met tralies op de ramen die, naast het bieden van veiligheid, zeer decoratief zijn. U zult ook genieten van hun gewelfde veranda's, okerkleurige daken, natuurstenen sokkels, enz. 

In SELECT VILLAS bieden wij u exclusieve luxe woningen te koop aan in Moravit Moraira

Als u op zoek bent naar woningen te koop in Moravit Moraira, vergeet dan niet onze exclusieve woningen te bezoeken, waar u ook woningen vindt in andere prestigieuze urbanisaties in de Moraira omgeving: La Sabatera, El Portet, Villotel, Pla del Mar, La Cometa, enz. 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u het gewenste huis niet vindt. Ons deskundig team van makelaars helpt u graag bij het vinden van uw droomhuis in Spanje.

Om contact met ons op te nemen, kiest u de manier die u het meest interessant vindt:

  • Vul het contactformulier op de website in
  • Bel de telefoons +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • Schrijf een e-mail naar: enquiries@select-villas.es
  • Bezoek ons persoonlijk in onze kantoren
  • Wij zijn gevestigd in Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Vastgoed te koop in Moravit Moraira

Als u van het mediterrane plezier wilt genieten, koop dan een van onze huizen te koop in Moravit Moraira om naast de beste Middellandse Zeekust van Spanje te wonen. Moraira is een van de meest charmante kustplaatsen aan de Costa Blanca vanwege de traditionele visserij en uitgestrekte landbouwvalleien. Bovendien heeft het 8 kilometer kustlijn met een grote verscheidenheid aan stranden van fijn zand, kiezelstenen en prachtige magische baaien. De kleine baai "El Portet" is een van de meest aantrekkelijke punten van Moraira, want het heeft een promenade en verschillende bars en restaurants die geschikt zijn voor alle budgetten . Moraira is een van de steden met uitzicht op zee die zich het beste aanpast aan zijn inwoners en het landschap en de ecologische waarde het beste bewaart. Een lopend project van de gemeente is het verwijderen van elektriciteitsmasten en torens. Deze gemeente verwelkomt het buitenlandse publiek vanaf het eerste moment dankzij haar dienstverlening gericht op het internationale publiek . Bovendien is het een van de weinige hoeken van de Noord-Costa Blanca waar je rustiger en meer ontspannen kunt zijn zonder zijn kosmopolitische essentie te verliezen, in tegenstelling tot Benidorm met zijn grote drukte en jeugdfeesten.

Als u op zoek bent naar een zonnig huis in Spanje aan de Middellandse Zee waar u ontspannen kunt leven en een gezonde levensstijl kunt aannemen, dan wordt Moraira uw nieuwe thuis. De stralende zon meer dan 300 dagen per jaar, aangename temperaturen, woongemeenschappen ver van het lawaai en ecologische paden die perfect zijn om te wandelen of wandelen zullen uw levenskwaliteit aanzienlijk verbeteren.


Indrukwekkende woningen te koop in Moravit Moraira met grote percelen, zwembad, zomerkeuken, tuinen...

Onze woningen te koop in Moravit Moraira hebben alles wat een mens zich kan wensen om een luxueus leven te leiden: uitzicht op de Middellandse Zee, de vallei en de bergen, designzwembaden, zomerkeukens met barbecue, tuinen vol palmbomen en bomen. ...We hebben minimalistische villa's en traditionele stijlen aangepast aan alle smaken en verdeeld over verschillende verdiepingen om intimiteit en privacy te bieden. Bovendien kunt u vrienden uitnodigen, aangezien sommige volledig uitgeruste gastenruimtes hebben (badkamer, slaapkamer, keuken...)

Een ander van de dingen die u het leukst zult vinden, is slapen en wakker worden in totale harmonie, aangezien onze huizen in een rustige omgeving en in contact met de natuur zijn. Ze zullen u ook veel comfort bieden dankzij hun airconditioning, vloerverwarming, badkamers met moderne accessoires en volledig uitgeruste keukens met energiezuinige functies.


Specialisten in onroerend goed te koop in Moravit Moraira en leiders in de stad

Naast specialisten in onroerend goed te koop in Moravit Moraira, zijn we leiders in de verkoop van huizen in alle woongemeenschappen van deze prachtige stad : Alcasar, Benimeit, Cap Blanc, Arnella, La Sabatera, Paichi, La Cometa, Moraira Park , Sol Park , Pla del Mar, Pinar de L'Advocat… .Neem nu contact op met ons internationale bureau via de volgende middelen: +34 966 490 861 | +34 616 002 993, enquiries@select-villas.es , Avda. de Madrid, 5 – 03724 Moraira (Alicante) Spanje.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search