Woningen te koop in Paichi Moraira

Bestellen op
Tonen als

Woningen te koop in Paichi Moraira

Wilt u aan de noordelijke Costa Blanca wonen? SELECT VILLAS biedt u een interessante selectie van woningen te koop aan in Paichi Moraira, een idyllisch hoekje omgeven door de natuur en met uitzicht op zee.

De urbanisatie Paichi ligt in de omgeving van het stedelijk centrum van Moraira. Het is een prachtig gebied vol met pijnbomen en met een prachtig uitzicht op de agrarische vallei, waar amandelbomen en wijngaarden op traditionele wijze worden verbouwd. Wij raden u aan om een "mistela" te proberen als u Moraira bezoekt. Het is een voortreffelijke zoete likeur die al sinds de Romeinse tijd op traditionele wijze wordt gemaakt met de verscheidenheid aan druiven die hier worden verbouwd.

Paichi is een perfect gebied om in te wonen. U kunt er de rust opsnuiven en de zon schijnt er meer dan driehonderd dagen per jaar. Bovendien heeft u gemakkelijk toegang tot de prachtige stranden van Moraira en tot de jachthaven die in het centrum van de stad ligt. In Moraira vindt u alle diensten die u nodig heeft om te wonen: supermarkten, gevarieerde winkels, winkelcentra, internationale pers, gezondheidscentrum, medische consulten, ... U vindt er ook tal van nachtelijke uitgaansgelegenheden met discomuziek om te dansen tot in de vroege uurtjes, live muziek, flamencoshows, ...

U zal zeker genieten van de lokale keuken, die u zal kunnen proeven in de vele restaurants waar ingrediënten van topkwaliteit worden gebruikt, zoals de verse vis die dagelijks aankomt in de haven of de exquise groenten die worden geteeld in de nabijgelegen tuinen.

Als u op een zonnige plek wilt wonen, omgeven door de natuur, zullen onze huizen te koop in Paichi Moraira u in verrukking brengen

Bij SELECT VILLAS hebben we een grote portefeuille aan de noordelijke Costa Blanca. Wij zijn er zeker van dat u onder onze panden te koop in Paichi Moraira het huis vindt dat u altijd al wilde.

We hebben spectaculaire villa's met een modern design die worden gekenmerkt door hun grote lichtinval. Hun glazen gevels laten de zon door naar alle kamers, terwijl u kunt genieten van een prachtig uitzicht vanaf elk punt van het huis. Ze zijn gebouwd met materialen van uitstekende kwaliteit, zoals fijn hout, natuursteen, stalen profielen... die samen een tijdloze en elegante stijl creëren. Al onze villa's hebben een indrukwekkend zwembad in hun perceel, gebouwd met een ontwerp dat is aangepast aan het huis. U vindt er overloopzwembaden, met waterfonteinen, overloopzwembaden, met jacuzzi ... De omgeving van de huizen is versierd met prachtige mediterrane tuinen. Maak u geen zorgen over hun onderhoud. Indien u dat wenst, kunnen wij u betrouwbaar en zeer ervaren personeel aanbieden voor het onderhoud van de tuinen en de zwembaden.

Wilt u dat wij u informeren over onze woningen die te koop zijn in Paichi Moraira?

Als u meer informatie wilt over onze woningen te koop in Paichi Moraira, horen wij dat graag van u. Onze deskundige makelaars spreken vloeiend Engels, Spaans, Duits, Frans, Nederlands en Russisch. Zij zullen goed luisteren naar uw wensen en eisen voor uw nieuwe woning aan de Costa Blanca.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van ons nieuws. Om contact met ons op te nemen kiest u de manier die voor u het meest geschikt is:

  • Vul het contactformulier in dat op de website verschijnt
  • Bel de telefoons +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • Schrijf een e-mail naar enquiries@select-villas.es
  • We wachten op u bij Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search