Woningen te koop in Pla del Mar Moraira

Bestellen op
Tonen als

Woningen te koop in Pla del Mar Moraira

Moraira is een stad gelegen aan de noordelijke Costa Blanca, waar 60% van de bevolking afkomstig is uit andere Europese landen. In SELECT VILLAS hebben we een grote portefeuille van eigendommen te koop in Pla del Mar Moraira, waardoor u het hele jaar door kunt wonen in een zonnige natuurlijke omgeving en naast één van de meest prestigieuze stranden van de Costa Blanca.

De urbanisatie Pla del Mar ligt in de omgeving van het strand El Portet, één van de meest gefotografeerde stranden vanwege de onbetwistbare schoonheid. In El Portet vindt u een spectaculaire hoek van de Middellandse Zee waar elk moment van het jaar perfect is om ervan te genieten. Tijdens de lange zomer die in Moraira wordt genoten, zult u plezier hebben in het nemen van aangename baden in het rustige en gematigde water of het varen op zee met een jetski, een waterscooter, een kajak of een ander type boot. Tijdens de zonnige dagen van de winter zult u graag in comfortabele kleren langs de kust lopen of de eenvoudige wandelroutes volgen die vanaf dit strand vertrekken en die u toelaten om de meest charmante plaatsen in de omgeving te ontdekken.  Bij aankomst in de Torre Vigía del Cap d'Or kunt u genieten van een panoramisch uitzicht op de zee en de Peñón de Ifach.

Woningen te koop in Pla del Mar Moraira, de luxe van het leven omringd door de natuur naast het stadscentrum

De urbanisatie Pla del Mar ligt op slechts enkele minuten lopen van het centrum van Moraira en het strand van El Portet. Om deze redenen zijn de woningen die te koop zijn in Pla del Mar Moraira zeer gewild in de onroerend goed markt. Afhankelijk van de oriëntatie van de woning kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de agrarische vallei van Moraira of de zee.

Als u de voorkeur geeft aan een charmante bungalow met een klein privéterrein, kunt u zonnebaden zonder uw huis te verlaten en delen met de buren van uw privéwoning:

  • een indrukwekkend zwembad, omringd door een groot solarium, waar u zich kunt vermaken.
  • barbecueplaats om nieuwe vriendschappen te sluiten met je buren rond een heerlijke maaltijd
  • sportterrein met tennisbanen, paddle-tennis, ...

In SELECT VILLAS bieden wij u nieuwbouw en wederverkoop woningen in Moraira: villa's, herenhuizen, appartementen, duplexen ... met verschillend aantal slaapkamers en badkamers en met de keuken volledig ingericht en uitgerust met apparatuur.

Onder onze woningen te koop in Pla del Mar Moraira, vindt u het huis van uw dromen.   

We hebben onroerend goed te koop in Pla del Mar Moraira, evenals in de rest van de belangrijkste urbanisaties van deze prachtige stad aan de noordelijke Costa Blanca. Als u een woning wilt in Benimeit, Arnella, Paichi, Cap Blanc, Pinar del Advocat, Villotel, Moravit, La Sabatera, La Cometa, Coma de los Frailes, El Tesoro, San Jaime, El Alcázar ... neem dan contact op met SELECT VILLAS. U zult onder de indruk zijn van onze professionaliteit en de nabijheid van onze makelaars.

Vul het formulier op onze website in of stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es . Wij wachten op u bij Avda. de Madrid, 5- 03724 Moraira (Alicante).

Telefoon: +34 966 490 861 | +34 616 002 993.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search