Woningen te koop in San Jaime Benissa Costa

Bestellen op
Tonen als

Woningen te koop in San Jaime Benissa Costa

Als u gepassioneerd bent door golf, maar niet wilt afzien van het plezier van het baden op de stranden van de Costa Blanca, dan biedt SELECT VILLAS u de perfecte oplossing. In onze huizen te koop in San Jaime Benissa Costa vindt u de perfecte balans om te genieten van al uw favoriete activiteiten.

De urbanisatie San Jaime heeft een uitstekende ligging aan de noordelijke Costa Blanca. Het bestaat uit luxe woningen gelegen tussen de inheemse dennenbossen van dit gebied. Het beschikt over alle nodige diensten om het hele jaar door comfortabel te leven: bankkantoren, tabakswinkels, supermarkten, internationale restaurants, bars waar u de typische lokale gastronomie kunt proeven, strandbars, hotels, ... Het heeft ook een winkelcentrum met apotheek, opticien, kapper, enz.

Het belangrijkste kenmerk van de urbanisatie San Jaime is de Ifach Golf Club, waar u kunt golfen op de prestigieuze 18-holes golfbaan en kunt deelnemen aan de wedstrijden die het organiseert. Het is gelegen in een unieke omgeving met een prachtig uitzicht op de majestueuze Sierra de Bernia en de Middellandse Zee met de Peñón de Ifach. Het is een uitstekende en zeer bekende plek met een golfschool en drie tennisbanen met een trainer voor degenen die willen beginnen in deze sport.  

Woningen te koop in San Jaime Benissa Costa

SELECT VILLAS biedt u fantastische woningen te koop aan in San Jaime Benissa Costa en in andere prestigieuze urbanisaties in de omgeving zoals Montemar, Baladar, Buenavista, La Fustera, Les Basetes, Fanadix...   

Onze woningen in Benissa Costa worden gekenmerkt door het feit dat ze gebouwd zijn met materialen van topkwaliteit en luxebekledingen. We hebben een interessante portefeuille van nieuw gebouwde en doorverkoopvilla's gelegen op prestigieuze locaties van waaruit u kunt genieten van een onovertroffen uitzicht op de zee of de Peñón de Ifach. We hebben ook woningen aan de voorkant van de golfbaan of met een open uitzicht op de vallei.

Bovendien liggen de woningen op slechts enkele minuten rijden van de prachtige stranden van de noordelijke Costa Blanca. De woningen zijn gelegen op zonnige percelen met een zwembad en barbecue. Door het uitstekende klimaat van de Costa Blanca kunt u het hele jaar door genieten van de zon en van activiteiten in de open lucht. Wilt u zich dit najaar met uw vrienden amuseren door een barbecue te organiseren in de tuin van uw nieuwe huis in Benissa Costa?

 
In wat voor soort woningen in San Jaime Benissa Costa bent u geïnteresseerd?

Onder onze woningen te koop in San Jaime Benissa Costa bevinden zich exclusieve luxe villa's. Bezoek zeker onze website om onze nieuwbouw- en wederverkoopwoningen in een moderne of traditionele stijl te zien. Wij zijn er zeker van dat u uw ideale woning zult vinden.

In SELECT VILLAS bieden wij u een breed scala aan diensten die de aankoop van uw huis in Spanje zullen vergemakkelijken. Ons team van deskundige professionals zal met plezier al het papierwerk met betrekking tot de aankoop van uw woning aan de Noord-Costa Blanca beheren.

Om contact met ons op te nemen, kiest u de manier die u het meest interessant vindt:

  • Vul het contactformulier in dat op de website verschijnt
  • Stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es
  • Bel de telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • Bezoek ons in ons kantoor in Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search