Zeezicht villa Moraira

Bestellen op
Tonen als

Zeezicht villa Moraira

Als uw droom is om een zeezicht villa Moraira te kopen, dan zal SELECT VILLAS u helpen om uw droom te verwezenlijken. Wij bieden u een prachtige selectie van woningen aan de noordelijke Costa Blanca. Neem contact met ons op en wij helpen u bij het vinden van het huis dat u wilt.

Moraira is een van de mooiste hoeken van de Middellandse Zee. Gelegen aan de noordelijke Costa Blanca van Spanje, is dit prachtige vissersdorpje erin geslaagd zich aan te passen aan de eisen van het toerisme en biedt zijn bezoekers momenteel een verscheidenheid aan kwaliteitsdiensten aan. De onberispelijke infrastructuur van de voorzieningen en de onovertroffen natuurlijke omstandigheden zijn de belangrijkste redenen waarom veel inwoners van andere Europese landen ervoor hebben gekozen om een tweede huis in Moraira te verwerven. Momenteel is meer dan de helft van de bevolking afkomstig uit andere landen, voornamelijk uit het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Na hun pensionering kiezen veel Europeanen ervoor om naar hun vakantiehuis in Moraira te verhuizen om het hele jaar door te genieten van de zon en de stranden van deze unieke plek.

Moraira biedt acht kilometer gevarieerde kustlijn waar magische baaien met kristalhelder water worden afgewisseld met kliffen vol pijnbomen. Op de toeristische stranden met zacht zand zult u graag een kleurtje krijgen of deelnemen aan watersporten in de Sailing Club.

Villa Moraira met uitzicht op zee, de beste manier om in het paradijs te leven

Kunt u zich voorstellen dat u ontbijt op het terras van uw nieuwe villa met uitzicht op zee Moraira? In juli wordt het helderblauw van de zee intenser en de lucht wordt helderder. Vanaf uw terras voelt u de zachte geur van de zee en u zult het heerlijk vinden om te ontspannen op uw zwembadsolarium om een kleurtje te krijgen. SELECT VILLAS heeft een lange ervaring in de Spaanse onroerend goed sector en biedt u een interessante selectie van luxe villa's in Moraira.

Afhankelijk van uw interesses bieden wij u villa's aan met uitzicht op zee, gebouwd met materialen van topkwaliteit en verschillende stijlen:

  • tijdloos en elegant, die doet denken aan de statige villa's van de vorige eeuw.
  • Traditioneel, zeer typisch aan de Costa Blanca van Spanje
  • Modern en avant-gardistisch, met rechte lijnen en minimalistische vormen

Onze traditioneel ontworpen villa's worden gekenmerkt door hun gezellige veranda's met brede bogen die zorgen voor een aangename koele sfeer op zonnige zomerdagen. De kunstzinnige raamroosters zijn een ander decoratief element en bieden tegelijkertijd zekerheid aan de woning. De natuurstenen sokkels contrasteren met de lichtgekleurde gevels of de okerkleurige daken. Onze indrukwekkende avant-gardistische gebouwen met ruime en lichte kamers met glazen gevels zullen u verliefd maken.

Wij wachten op u om u de zeezicht villa Moraira te laten zien die u wilt

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. In SELECT VILLAS hebben we de zeezicht villa Moraira waar u altijd al van gedroomd heeft. We hebben een team van zeer gespecialiseerde en meertalige makelaars die uw taal vloeiend spreken.

Om contact met ons op te nemen, hoeft u alleen maar het formulier op onze website in te vullen of ons een e-mail te sturen naar enquiries@select-villas.es.

U kunt ons ook bellen: +34 966 490 861 |+34 616 002 993.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search