Een woning verkopen aan de Costa Blanca

Bestellen op
Tonen als

Een woning verkopen aan de Costa Blanca

Verhuist u terug naar uw land van herkomst, wilt u een groter huis kopen in Spanje, heeft u net een woning geërfd aan de Costa Blanca en wilt u deze verkopen? Er zijn vele redenen waarom u een woning aan de Costa Blanca wilt verkopen en een betrouwbare makelaar nodig heeft.

Bij SELECT VILLAS bieden wij u uitstekende voorwaarden die u in staat zullen stellen om uw woning te verkopen op een stress-vrije, aangename en ontspannen manier. Onze kantoren zijn gelegen in het meest commerciële gebied van Moraira, met een grote toestroom van mensen. Wij werken ook samen met de belangrijkste nationale en internationale vastgoedportalen. Wij hebben een schat aan ervaring in de internationale verkoop van onroerend goed aan de Costa Blanca, zodat u snel onze professionaliteit en integriteit zult zien. Wij zijn vloeiend in verschillende talen. Bovendien zullen wij U adviseren over de meest geschikte presentatie van uw woning, aangezien de eerste indruk die geïnteresseerden krijgen wanneer zij uw woning bezoeken van groot belang is. Wij stellen een fotodossier van hoge kwaliteit op, met zeer heldere beelden en waarin de details van de woning goed tot hun recht komen. Wij informeren u over de bezoeken die uw huis ontvangt en de waarderingen van de mogelijke geïnteresseerden.

Voor onze exclusieve klanten bieden wij zeer speciale voorwaarden, waaronder wij benadrukken

 • Gereduceerd percentage van onze courtage
 • Ontwerp van plattegronden van de woning
 • Wij geven het Energie Efficiëntie Certificaat gratis af.
 • Maken van een 360º video tour
 • Weergave in de etalage van onze kantoren
 • Google Ads en Facebook reclamecampagnes


Waarom vertrouwen op SELECT VILLAS voor de verkoop van een woning aan de Costa Blanca?

Als u een woning wilt verkopen aan de Costa Blanca, zijn onze makelaars experts in de meest toeristische gebieden en in staat om u te informeren over de bestaande diensten en infrastructuren in elke plaats. Wij hebben een team van hoog gekwalificeerde professionals die U een uitstekende service zullen bieden. Wij bieden U een reële waardebepaling van het onroerend goed, aangepast aan de huidige marktprijs en rekening houdend met:
 • De oppervlakte en de staat van instandhouding van het huis.
 • De omgeving waarin het gelegen is en de diensten die het biedt.
 • Het uitzicht: park, privétuin, laan met verkeer, commercieel gebied... 

 Bovendien zullen wij u adviseren over eventuele herzieningen van de verkoopprijs van het onroerend goed, afhankelijk van de ontwikkeling van de marktprijs of de valutawaarde. Wanneer u maar wilt, kunt u uw privé-gedeelte van de aanbieder raadplegen, waar u alle informatie vindt met betrekking tot de prestaties van uw onroerend goed. Wij hebben een online nieuwsbrief die wij wekelijks versturen naar onze grote database van potentiële kopers, waarin wij onze eigendommen opnemen.


Om een woning te verkopen aan de Costa Blanca neem vandaag nog contact met ons op

De professionaliteit van ons team samen met de geavanceerde marketing tools die wij u aanbieden zijn de beste manier om een woning te verkopen aan de Costa Blanca. Als U uw woning wilt verkopen neem dan vandaag nog contact met ons op en wij zullen U ons werkplan uitleggen. Wij zullen u volledige aandacht geven en zorg dragen voor alle formaliteiten die komen kijken bij de verkoop van uw woning in Spanje.

Contact met ons opnemen zal zeer gemakkelijk voor u zijn. Kies de meest geschikte manier voor u:

 • Vul het formulier in dat op het web verschijnt.
 • Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
 • Kantoor: Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)
 • E-mail: enquiries@select-villas.es
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search