Informatie binnenkort beschikbaar

Dit is een van de belangrijkste factoren waarop de succesvolle verkoop van uw eigendom zal afhangen.

Veel agenten zullen dit proces starten door u, u de verkoper, te vragen 'welke prijs u wilt' voor uw eigendom; Hoewel dit natuurlijk relevant is, worden klanten een professionele vergoeding in rekening gebracht en mogen ze dergelijke professionele service en begeleiding van hun aangewezen agent verwachten. Het is belangrijk dat de agent een beetje begrijpt wat de omstandigheden van de klant zijn. Zijn ze op zoek naar een snelle verkoop of de best mogelijke prijs? Verkopen ze vanwege gezondheids- / ouderdomsproblemen, gezinsredenen, financiële redenen, terugkeer naar hun land van herkomst, of up / downsizing etc.? Al het bovenstaande is van invloed op de algemene marketingstrategie, inclusief de prijs, natuurlijk.

Zorg ervoor dat al het relevante juridische papierwerk ter controle beschikbaar is: uw escritura of copia simplé, certificaat van bewoning, EPC-certificaat enz. Vraag ons om advies over dit probleem. Mogelijk moet u eventuele vragen doorverwijzen naar uw Gestor of Solicitor, omdat het eventuele complicaties in de buurt van de verkoop opslaat als er problemen tijdig worden behandeld.

Een schoon, mooi gepresenteerd huis en tuin laat nooit een goede indruk achter, hoewel onze getrainde ogen verder kijken dan de oppervlakkige. Let ook op uitstaande of achterstallige re-decoratie, zowel binnen als buiten.

De waardering die we u zullen geven, zal eerlijk zijn. We flatteren nooit om te misleiden; te veel agenten kijken naar een waardering alsof het een soort veiling is, waarbij ze geen financiële consequenties of risico's hoeven te nemen, zelfs als ze er niet in slagen om een verkoop te leveren! De waardering is net zo goed een kunst als een wetenschap, en niemand krijgt het elke keer weer goed. Maar pas op voor een waardering die te mooi is om waar te zijn, misschien is dat precies dat.

Wij zullen onze waardering op het onroerend goed baseren door middel van marktwaardering, dwz waar uw woning zich bevindt ten opzichte van andere vergelijkbare eigenschappen, rekening houdend met zowel de pluspunten als mogelijke tekortkomingen, locatie, opvattingen, gemak, stijl, leeftijd en staat etc. Binnen de prijs moeten we ook rekening houden met onze vergoeding, plus IVA, en een percentage voor de onvermijdelijke 'aanbiedingen' van kopers.
Hoewel het bovenstaande geen garantie is voor een snelle verkoop, is het bewezen dat veel van onze verkopen in het verleden zijn versneld en vereenvoudigd.

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief