Taxaties Taxaties

Select Villas of Moraira Taxaties

Dit is een van de belangrijkste factoren waarvan de succesvolle verkoop van uw eigendom zal afhangen.

Veel agenten zullen dit proces starten door u, u de verkoper, te vragen 'welke prijs u wilt' voor uw eigendom; hoewel dit natuurlijk relevant is, worden klanten een professionele vergoeding in rekening gebracht en mogen ze dergelijke professionele service en begeleiding van hun aangewezen agent verwachten. Het is belangrijk dat de agent een beetje begrijpt wat de omstandigheden van de klant zijn. Zijn ze op zoek naar een snelle verkoop of de best mogelijke prijs? Verkopen ze vanwege gezondheids- / ouderdomsproblemen, gezinsredenen, financiële redenen, terugkeer naar hun land van herkomst, of up / downsizing etc.? Al het bovenstaande is van invloed op de algemene marketingstrategie, inclusief prijs, natuurlijk. Zorg ervoor dat al het relevante juridische papierwerk ter controle beschikbaar is: uw escritura of copia simplé, certificaat van bewoning, EPC-certificaat enz. Vraag ons om advies indien er een probleem is. Mogelijk moet u eventuele vragen doorsturen naar uw Gestor of Advocaat, omdat het eventuele complicaties dichter bij de verkoop vermijdt als problemen tijdig behandeld worden.

Een schoon, mooi gepresenteerd huis en tuin laten nooit na om een goede indruk te maken, hoewel onze getrainde ogen verder kijken dan het oppervlakkige. Let ook op eventuele uitstaande of achterstallige sfeerdecoratie, zowel binnen als buiten.  

De taxatie die we u zullen geven, zal eerlijk zijn. We flatteren nooit om te misleiden; te veel agenten kijken naar een taxatie alsof het een soort veiling is, waar ze geen financiële consequenties of risico's hoeven te nemen, zelfs als ze er niet in slagen om een verkoop te leveren! De schatting is net zo goed een kunst als een wetenschap, en niemand krijgt het elke keer weer goed. Maar pas op voor een taxatie die te mooi is om waar te zijn, misschien is dat precies dat.

Wij zullen onze schatting op het onroerend goed baseren door middel van marktwaardering, dwz waar uw woning zich bevindt ten opzichte van andere vergelijkbare woningen, rekening houdend met zowel de pluspunten als mogelijke tekortkomingen, locatie, opvattingen, gemak, stijl, leeftijd en staat enz. Binnen de prijs moeten we ook rekening houden met onze vergoeding, plus IVA, en een percentage voor de onvermijdelijke 'aanbiedingen' van kopers. Hoewel bovenstaande geen garantie is voor een snelle verkoop, is het bewezen dat veel van onze verkopen in het verleden hierdoor zijn versneld en vereenvoudigd.

Klik hier voor meer informatie.

Jouw gegevens
Object gegevens

We adverteren momenteel op de volgende property-portals

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS